18 / 05 / 2024

beşli çete

beşli çete

TBMM'ye sunulan Hazine'ye Ait Taşınmaz Malların Değerlendirilmesi ve Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun görüşmeleri devam ediyor. Kanunda yer alan bir madde kamuoyunda yanlış algıya sebep oldu. İşin doğrusu bakın ne?

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, Ata, gremse ve Ata beşli altın fiyatları kaç TL? 4 Aralık Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı bugün 2086 dolar oldu. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 4 Aralık 2023 altın fiyatları. 

Konya'da 12 ve 16 taksitle beş arsa satılacak! İmarlı arsaları sakın kaçırmayın!

Konya İli Selçuklu Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. Arsalar için 12 ve 14 ay taksit imkanı sağlanıyor.

18 Mart Cumartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Ata beşli ve gremse altın kaç TL?

18 Mart Cumartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 1986 dolara kadar yükseldi. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Ata beşli ve gremse altın kaç TL? 18 Mart altın fiyatları ne kadar?

Kumluca Belediyesi Antalya'da beş arsa satacak!

Antalya İli Kumluca Belediye Başkanlığı, Antalya Kumluca'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı.

Üsküdar Belediyesi beş katlı bina ve dört arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Ahmediye, Murat Reis, Validei Atik, Güzeltepe ve Küçüksu'da yer alan beş katlı bina ve dört arsayı satışa çıkardı.

O ilde tam 10 taksitle beş arsa satılacak! İmarlı arsa almak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı Kayseri Kocasinan'da yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 7 Şubat'ta yapılacak.

Arsa almak isteyenler dikkat! Belediye o ilçede beş arsa satacak!

Amasya İli Suluova Belediye Başkanlığı, Amasya Suluova'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 24 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Reşat Lira’dan sonra Reşat Beşli de geliyor! Piyasada olacağı tarih açıklandı

İstanbul Kuyumcular Odası, Reşat Beşli’nin, Darphane tarafından 7 Aralık Çarşamba gününden itibaren piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Beşiktaş Rumelihisarı'ndaki riskli alana ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı (Akat) Mahallesi 24.07.2013 Tarihli ve 28717 Sayılı Resmi Gazetede Yayımlanarak İlan Edilen Riskli Alana İlişkin İmar Planlarına Askı İtirazları Kapsamında Yapılan 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Balmumcu Mahallesi'nde Şirketimizin mülkiyetinde yer alan 5 adet parsele ilişkin 27 Eylül 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Beşiktaş Rumelihisarı Mahallesi'ndeki riskli alana ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı (Akat) Mahallesi 24.07.2013 tarihli ve 28717 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak ilan edilen Riskli Alana ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Reform Harita Mühendislik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Reform Harita Mühendislik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Çağrı Beşli ve Tufan Üçüncü ortaklığında kuruldu!

Herton Hotel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Herton Hotel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Fatih'te Beşir Ete tarafından kuruldu.

beşli çete Haberi

beşli çete

AK Parti tarafından TBMM'ye sunulan 39 maddelik teklif, 'Hazineye Ait Taşınmaz Malların Değerlendirilmesi ve Katma Değer Vergisi Kanunu ve Bazı Kanunlar'da değişiklik öngörüyor. Teklifte yer alan, "İtibarın korunması MADDE 49/C- (1) 9/6/2004 tarihli ve 5187 sayılı Basın Kanunu'nda belirtilen araçlarla ya da radyo, televizyon, video, internet, kablolu yayın veya elektronik bilgi iletişim araçları ve benzeri yayın araçlarından biri vasıtasıyla; bir şirketin itibarını kırabilecek veya şöhretine ya da servetine zarar verebilecek bir hususa kasten sebep olunamaz ya da bu yolla asılsız haber yayılamaz. İsimleri belirtilmese dahi şirketlerin güvenilirliği konusunda kamuoyunda tereddüde yol açacak veya şirketlere duyulan güveni sarsacak veya şirketlerin mali bünyelerinin olumsuz etkilenmesine neden olabilecek nitelikte asılsız haberler yukarıda belirtilen araçlarla yayılamaz.

(2) Birinci fıkraya aykırı davrananlar bir yıldan üç...