29 / 04 / 2024

Besriye Güden

Besriye Güden

Bess Mimarlık Tasarım ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Besriye Güden tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Başakşehir, Bahçeşehir 1.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Türkiye'ye kamu yararı güden bir kentsel dönüşüm düzenlemesi yapılmalı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülşah Deniz Atalar, yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Atalar, Türkiye'ye kamu yararı güden bir kentsel dönüşüm düzenlemesi yapılması gerektiğini söyledi. İşte ayrıntılar...

1999-2008 arası SGK girişi olanlara müjde! Kısmi emeklilikte yeni düzenlemeyle maaşlar arttı!

Kısmi emeklilikte yapılan yeni düzenlemelerle birlikte, aylık maaşlar 7,500 TL seviyesine çıkarıldı. Bu gelişme, emeklilik öncesinde gelir sağlama amacı güden vatandaşlara önemli destek sağlamış oldu. 

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi çok sayıda akademisyen alıyor! Bu ilanları göden geçirmeyen bin pişman!

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğretim elemanları alım ilanını yayımladı. İlanlara son başvuru tarihi 14 Mart 2023 olarak belirlendi. Öğretim görevlisi ve Arş. Gör. adayları için sınav takvimi de belli oldu. İşte detaylar…

Doğal gazda ağustos ayı tarifesi yayımlandı! Peki doğal gaza zam geldi mi?

Doğalgazda mesken ve sanayi abonelerinin tarifesi sabit kalırken elektrik üretim amacı güden tarifede % 10 artış yapıldı. İşte detaylar...

Alüminyum, paladyum ve bakır fiyatları rekor kırdı! Emtia fiyatlarında yükseliş sürüyor

Rusya Ukrayna savaşının başladığı güden bu yana tüm piyasalarda görülen dalgalanma durmadan devam ediyor. ABD, G7, NATO ve AB üyesi ülkeler Rusya’ya ekonomik yaptırımları açıklarken, sadece döviz ve altın fiyatların değil, alüminyum, paladyum ve bakır gibi emtialarda da yeni rekorlar kırılıyor.

Biga Atatürk Kültür Merkezi'nde inşaat tamamlanıyor!

Çanakkale Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, AK Parti Gönen İlçe Başkanı Av. Merve Üncük İşgüden ve yönetimini misafir etti. Erdoğan, ilçede yapımı süren projeler hakkında bilgi verdi.

'Sorumlu Mimarlık, Şeffaf Mekan' workshop başvuruları 9 Mayıs'ta sona eriyor! 

Sosyal sorumluluk amacı güden ve alüminyum cephe sistemleriyle tasarlanan tüm şeffaf mekân fikirlerinin kullanılacağı workshop programı için başvurular 9 Mayıs'ta sona eriyor...

Mekan düzelirse şehir kendiliğinden düzelir!

Sanayileşmenin başlamasından itibaren kentler de hızla büyümeye başladı. Akademisyen Süreyya Su da insan odaklı bir mimarlığı değil, yaratanın emanetini bozmayıp, güzelleştirme kaygısı güden varlık odaklı bir mimarlığı savunuyor…

Yatırımcının rotası ticari gayrimenkul!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Göden, son dönemde ticari gayrimenkule yatırım yapmanın trend haline gelmeye başladığı açıkladı.

Bess Mimarlık Tasarım ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bess Mimarlık Tasarım ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Besriye Güden tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Başakşehir, Bahçeşehir 1.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

S&P'den notta ve görünümde değişiklik beklenmiyor!

S&P'den notta ve görünümde değişiklik beklenmiyor. Ziraat Yatırım Ekonomisti Yılmaz: " S&P değerlendirmesinin piyasa etkisinin sınırlı kalmasını beklemekteyiz " şeklide açıklamada bulundu.

Vaditepe Gölevleri Bahçeşehir'de 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Daire fiyatlarının 199 bin TL'den başlangıç gösterdiği Vaditepe Gölevleri Bahçeşehir'de daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor.

Kiptaş Vaditepe Göl Evleri Bahçeşehir'de 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Daire fiyatlarının 199 bin TL'den başlangıç gösterdiği Kiptaş Vaditepe Göl Evleri Bahçeşehir'de daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor.

Besriye Güden Haberi

Besriye Güden

Bess Mimarlık Tasarım ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Besriye Güden tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Başakşehir, Bahçeşehir 1.Kısım Mahallesi'nde kuruldu. 


Bess Mimarlık Tasarım ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A) MİMARLIK VE TASARIM İŞLERİ  01) Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. 02) Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak.03) Ev, işyeri, fabrika, ofis, mağaza, dükkan ve show-romların iç ve dış dekorasyon ve tasarımlarını yapmak, projelerini hazırlamak, projelerini onaylatmak, tadilat, tamirat, boya ve restorasyon işlerini yapmak. 04) Dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı, çatı tadilat işleri yapmak. 05) Her türlü...