01 / 05 / 2024

Betül Sungurlu kredi

Betül Sungurlu kredi

Karşılaştırma sitesi Enuygun.com’un Baş Analisti Betül Sungurlu, internetten karşılaştırma sayesinde, krediden sigortaya, uçak biletinden kaskoya kadar tüketicilerin farklı ürün gruplarında ne kadar tasarruf edebilecekleri hakkında ipuçları verdi...

2023 yılında kredi borçlanmalarında yüzde 54'lük artış!

Karşılaştırma sitesi encazipcom tarafından derlenen verilere göre 2022'nin sonunda 7 trilyon 568 milyar lira olan toplam kredi borçlanmaları, 2023 yılının Aralık ayının son haftasında 11 trilyon 630 milyar lira seviyelerine çıktı.

Son dakika: Evlenecek çiftlere 2 yıl ödemesiz kredi Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu! 

Evlenecek çiftlere sağlanacak 2 yıl ödemesiz faizsiz kredi desteğinde son dakika gelişmesi.... Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu! 

Kredi kartı borcu olanlara son dakika şoku! Taksitlere sınırlama, faizlere yükseliş: Perşembe günü değişiyor! 

BDDK verilerine göre kredi kartı borçlarının yarısı taksitli harcama şeklinde yapılırken, kredi kartları ile olan rekor harcamaların frenlenmesi için düzenleme sinyali geldi. İşte ayrıntılar...

Moody's'ten Türkiye'ye pozitif kredi notu!

Dünyanın önde gelen kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notuna yönelik yaptığı değerlendirmede, son zamanlarda geleneksel ekonomi politikalarına dönüşün daha güçlü bir kredi açısından pozitif değerlendirildiğini aktardı.

Başvurular başladı! 2 yıl ödemesiz kredi desteği

Depremzedelere sevindiren haber. Depremden etkilenen 11 ilde kendi ev ve iş yerlerini yapmak isteyenlere hibe ve faizsiz kredi sağlanacak. İşte tüm detaylar...

Bankacılıkta kredi hacmi dudak uçuklattı

Bankacılık sahasının kredi hacmi, evvelki hafta 82 milyar 36 milyon TL yükselerek 8 trilyon 971 milyar 53 milyon TL'ye çıktı.

Bireysel emeklilik yönetmeliğinde önemli değişiklik! BES katılımcıları birikimlerine karşılık kredi kullanabilecek!

SEDDK, bireysel emeklilik sistemine ilişkin yönetmelikte değişikliğe giderek katılımcılara avantajlı kredi kullanma imkanı sağlanacak. Böylece eskiden ‘Paraya ihtiyacım var’ deyip birikimlerini çekmek isteyenlere ‘kredi’ seçeneği sunulurken, sistemden çıkışların da önlenmesi hedefleniyor.

Krediye ihtiyacı olanlara peş peşe müjde verildi! 0,69 faizle 2 yıl ödemesiz kredi imkânı! Acil bakın!

Yaşanan deprem felaketi sonrası hükûmet tarafından kentsel dönüşüm kredisi verileceği açıklandı. Bunun üzerine arama motorlarında, "Kentsel dönüşüm kredisi nedir, nasıl alınır?" sorularının cevapları araştırılmaya başlandı.

Ziraat Bankası’ndan bir yıl ödemesiz kredi ve faizsiz nakit avans fırsatı! Paraya ihtiyacı olanlara ilaç gibi gelecek!

Ziraat Bankası tarafından depremzedelere faizsiz 5 bin lira değerinde nakit avans ve 6 ay geri ödemesiz ihtiyaç kredisi imkanı sunuldu. İşte detaylar...

Çiftçilerin yüzü gülecek! Yepyeni bir dönem başlıyor! Kredi faizleri, tarımda kullanılan elektrik ve su…

CHP, İYİ Parti, DEVA, GP, SP ve DP'nin oluşturduğu Altılı Masa'nın, iktidara gelmeleri halinde tarım hakkında izleyeceği yol haritası belli oldu. İşte detaylar!

Bitcoin’den beklenen kritik hamle! Kripto para piyasasından art arda sevindirici haberler!

Kripto para piyasalarındaki gelişmeleri ve Amerika’da cuma günü açıklanan tarım dışı istihdam verisinin piyasalar üzerindeki etkilerini değerlendiren Bitay Araştırma Departmanı Analisti Betül Yavuz, yeni haftada kripto para piyasasında yaşanacakları aktardı.

Devlet Bankalarından müjde gibi kredi kampanyası!

Yıl sonu kredi kampanyaları merak edilirken kamu bankalarından dev bir hamle geldi. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank ucuz kredi kampanyalarını duyurdular. Konut, taşıt, ihtiyaç kredilerinde yıl sonu faiz sürprizleri belli oldu.

Yeni yıl öncesi en düşük faizle kredi veren banka hangisi? İşte banka banka ihtiyaç, konut, taşıt kredisi...

Yeni yıl gelmeden kredi çekmek istiyorsanız dikkatli olun! İhtiyaç kredisi, konut kredisi ve taşıt kredisi gibi en düşük faiz oranlı bankalara haberimizde yer verdik.

Betül Sungurlu kredi Haberi

Betül Sungurlu kredi

Türkiye’de her yıl 9 milyona yakın kişinin kredi çektiğini söyleyen Enuygun.com Baş Analisti Betül Sungurlu, kredi almadan önce bankaları karşılaştırmanın 5 bin TL 12 ay vadeli ihtiyaç kredisinde 200 TL’ye; 10 bin TL 24 ay vadeli kredide ise 650 TL’ye varan tasarruf imkânı sunduğunu söyledi. Bankaların fiyatlamalarının zaman içinde değişebildiğini ve tasarruf miktarının bazen daha da arttığını belirten Sungurlu, “Bazen de bankaların Enuygun.com’a özel sunduğu kredi fiyatlamaları tüketiciye daha düşük maliyetle borçlanma imkânı sunuyor. Bankalar arası fiyat farklılıkları olabildiği gibi, aynı bankanın iki kredi seçeneği arasında bile maliyet farkı bulunabiliyor. Kredi alırken daha ucuz maliyetle borçlanabilmek için tüm bunlara dikkat etmek gerekiyor” dedi.


100 bin TL kredide 20 bin TL’ye varan tasarruf


Türkiye’de her ay 1,5 milyon kişinin bankalara konut kredisi...