17 / 05 / 2024

beyaz eşyada artış meydana geldi

beyaz eşyada artış meydana geldi

Türkiye pazarındaki beyaz eşya üretimi sektörün yılın ilk 5 ayındaki performansı ile geçen yıla göre yüzde 8,8'lik artış gösterdi.

Gıda, tekstil ve beyaz eşyada indirim furyası devam ediyor! Ticaret Bakanlığı indirim yapan firmaları tek tek açıkladı

Ticaret Bakanlığı indirim kampanyasına katılan firmaların isimlerini sektör ve şehir bilgiis ile internet sitesinde yayımladı. Gıda, tekstil ve beyaz eşyada indirim furyası devam ediyor! 246 firmanın olduğu liste belli oldu...

Ticaret Bakanı Bolat'tan indirim açıklaması: Marketlerden sonra giyim ve beyaz eşyada da indirim bekleniyor!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat tarafından başlatılan büyük indirim kampanyasında marketlerden sonra giyim ve beyaz eşyada da indirimlerin beklendiğini açıkladı.

Beyaz eşya üreticilerinden bankacılara önemli uyarı: Kredi faizlerini artırmayın!

Beyaz eşya üreticileri ihracattaki düşüşten dert yanarken, dış pazarlardaki daralmayı iç satışlar ile dengelediklerini dile getirdi. Üreticiler, sektörün istikrarlı büyümesine devamı açısından mevcut kredi koşullarında da herhangi bir değişikliğe gidilmemesini istedi.

Beyaz eşyada iç talep yükseldi, ihracat geriledi!

Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği'ne (TÜRKBESD) göre yılın ilk altı ayında yurt içi satışlar artarken, ihracat azaldı. Başkan Gökhan Sığın, üretimlerinin 33 milyon adet, ihracatlarının 26 milyon adet olduğunu ifade etti.

Katma Değer Vergisi Artışıyla Hangi Ürünler Zamlandı? Yeme İçme, Beyaz Eşya ve Bebek Bezi Kaç Oranda Zamlandı?

Resmî Gazete ’de Katma Değer Vergisi oranlarında artış olduğu duyuruldu. Son yapılan zamlar arasında ise yeme içme, beyaz eşya ve bebek bezi oldu. Bu ürünler belirli oranlarda zamlanarak tüketicilere sunuldu. İşte yeme içme, beyaz eşya ve bebek bezi ürünlerindeki zam oranları…

Şok'tan beyaz eşyada Kurban Bayramı sürprizi; Bulaşık makinesi 5 bin 799 TL'ye, çamaşır makinesi 8 bin 99 TL'ye düştü

Şok marketten beyaz eşyada bayram sürprizi geldi. Kurban Bayramı'nın ilk günü olan 28 Haziran Çarşamba günü Şok markete çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve çamaşır kurutma makinesi indirimli olarak geliyor. İşte fiyatları...

Vestel'den 3’lü kampanya! Beyaz eşyada büyük indirim! 8 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Yerli ve milli marka Vestel'den kaçırılmayacak fırsat... Vestel; buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesinden oluşan 3'lü beyaz eşya alışverişinde büyük indirim sunuyor. İşte Vestel'in kampanyalı ürünleri ve 8 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Carrefoursa'da beyaz eşyada yüzde 28'e varan indirim! 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

Bu fırsat kaçmaz! Carrefoursa'da mikrodalga fırından bulaşık makinesine, buzdolabından termosifona, birçok beyaz eşya yüzde 28'e varan oranlarla indirime girdi. Peki Carrefoursa'da hangi ürün ne kadar oldu? İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

Arçelik’te dikkat çeken büyüme! Lider beyaz eşya markası Arçelik, Whirlpool'un Avrupa iştiraklerini bünyesine katıyor

Beyaz eşyada lider markalardan olan Arçelik, büyüme yolculuğunda bir adım daha atıyor. Şirket, dünyanın önde gelen ev aletleri üreticilerinden olan Whirlpool ile Avrupa’daki üretim, satış ve pazarlama iştiraklerini bünyesine katmak üzere anlaşmaya vardı.

Beyaz eşyaya gelen zamlar dudak uçuklattı! Son 1 yılda ne kadar zamlandı?

Beyaz Eşya Perakendecileri Derneği’nce yapılan açıklamada, beyaz eşya fiyatlarında 2022 yılında yüzde 80 oranında artış gerçekleştiği bildirildi.

Beyaz eşya satışlarında toparlanma! Satışlar yüzde 9 arttı!

Türkiye'de yükselen enflasyona bağlı olarak beyaz eşya fiyatlarında artışlar devam ediyor. Buna karşın evlerin vazgeçilmez ürünlerinin satışlarında azalma olmadı. TÜRKBESD verilerine göre beyaz eşya satışları Ekim'de yüzde 9 arttı.

Samsung beyaz eşyada büyük fırsat! 1.800 TL indirim! İşte 28 Ekim 2022 fiyat listesi…

Samsung beyaz eşya almak isteyenlere büyük kampanya Evkur’dan geldi. Peki, Evkur’un Samsung beyaz eşya kampanyası nedir, fiyatları ne kadar? İşte 28 Ekim 2022 fiyat listesi…

Electrolux beyaz eşyada net yüzde 10 indirim yaptı! Mutlaka bakın.. Electrolux 23 Ekim 2022 fiyat listesi

Ünlü beyaz eşya markası Electrolux Hepsiburada alışveriş sitesi üzerinden seçili tüm ürünlerde sepette net yüzde 10 indirim yaptığını duyurdu. Peki hangi ürünlerde ne kadar indirim var? İşte Electrolux 23 kim 2022 fiyat listesi..

beyaz eşyada artış meydana geldi Haberi

beyaz eşyada artış meydana geldi

Türkiye pazarındaki beyaz eşya satışları, yılın ilk 5 ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 11,4 oranında artarak 2 milyon 625 bin 428 adede yükseldi. Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği (TÜRKBESD) verilerine göre, kredi kartıyla alışverişe getirilen taksit sınırlamasının etkisiyle geçen yıl iç pazarda yüzde 2'lik daralma yaşayan sektör, talebin canlanmasıyla birlikte 2015'in Ocak-Mayıs döneminde kayıplarını önemli ölçüde telafi etti.


İÇ PAZAR DİNAMİĞİ SATIŞLARI ZIPLATTI

Beyaz eşya sektörünün geçen yılın ilk 5 aylık periyodunda 2 milyon 357 bin 322 adet olan 6 ana üründeki iç pazar satışları, bu yılın aynı döneminde yüzde 11,4'lük artış göstererek, 2 milyon 625 bin 428'e ulaştı. TÜRKBESD'in verilerine göre ayrıca, iç pazar satışlarının Ocak-Mayıs döneminde son 3 yılın en yüksek seviyesinde gerçekleştiği öğrenildi.


EN BÜYÜK ÇAMAŞIR MAKİNASINA

Yılın...