19 / 05 / 2024

Beyaz İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü İrfan Tüfeksever

Beyaz İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü İrfan Tüfeksever

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 5. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Beyaz İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü İrfan Tüfeksever toplantıda satış ofisinin enerjisinden ve bu durumun müşteriye etkilerinden bahsetti

Beyaz İnşaat Gayrettepe 25 projesinde teslimler bir yıl sonra!

Beyaz İnşaat tarafından Gayrettepe'de yükselen Gayrettepe 25 projesinde teslimlerin bir yıl sonra yapılması planlanıyor. Peki Gayrettepe 25'te konut fiyatları ne kadar? Gayrettepe 25'te hangi tip konutlar var? İşte Gayrettepe 25 projesiyle ilgili ayrıntılar...

Beyaz İnşaat Etiler konut projesi satışta! Yeni Proje!

Beyaz İnşaat tarafından Etiler'de inşa edilen "Etiler" konut projesi satışa çıktı. Projede 4 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler’de kuruldu!

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler’de Mert Diri tarafından kuruldu.

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler'de Mert Diri tarafından kuruldu.

Yb Beyaz İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yb Beyaz İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Yener Beyaz tarafından kuruldu.

Florya Beyaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Beyaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Daş tarafından kuruldu.

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!    

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adanan Bozbay, Dilber Basmacı, Gizem Mudrişler, Hakan Akdoğan, Mustafa Hakan Özelmacıklı ortaklığında kuruldu.

M Proje İnşaat Satış ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu! 

M Proje İnşaat Satış ve Pazarlama Limited Şirketi Zeytinburnu'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Majed Hussien ve Meltem Yalçın ortaklığında kuruldu. 

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu!

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu. Başıbüyük, önümüzdeki süreçte şirketin hedefleri doğrultusunda satış ve pazarlama stratejileri geliştirilmesine ilişkin çalışmalara öncülük edecek...

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Nadire Gülçin Çetiner, İlgi Sönmez ve Selim Ozan Kıvılcım ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Beyaz İnşaat'tan Zeytinburnu'na ticari proje geliyor!

Beyaz İnşaat, Zeytinburnu Merkezefendi'de ticari birimlerin de yer alacağı yeni otel projesine imza atacak. Proje 30 ayda tamamlanacak..

Beyaz İnşaat'tan 3 yeni proje!

Emlakkulisi.com olarak inşaat sektöründe 44 yıldan bu yana faaliyet gösteren Beyaz İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Beyaz'la 2017 hedeflerini konuştuk. İşte o röportaj...

Fkr Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Satış Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fkr Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Satış Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Nejmi Çiçekçi 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Beyaz İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü İrfan Tüfeksever Haberi

Beyaz İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü İrfan Tüfeksever
Beyaz İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü İrfan Tüfeksever'in konuşması: 


91'den beri bu sektördeyim. Bahçeşehir projesinden başlayıp günümüze kadar geldik. Şimdi de Beyaz İnşaat'tayız. Ataköy Konakları da aynı şekilde o bünyedeydi. 11-12 senedir Beyaz İnşaat'ta faaliyet gösteriyoruz.


Satış ve pazarlama esasında iç içiçe bir olay. Esas önemli olan burada insanın satış ofisine geldiği zaman kendi evi gibi hissetmesi lazım. Bir rahatlama bir huzur. 


Bugün manava falan gittiğinizde elmaya bakıyorsun eğer sana kişi iyi bir ürün verdiyse uzakta bile olsa oraya gidip diyorsun ki oradan sen ver bana 2 kilo. O kişi seni arayıp buluyor nereye gidersen. Ama bir defa bir hata yaparsan gerek satışta gerek pazarlamada... O zaman diyor ki bu adam gelmez. 


Bu neye benzer futbol müsabakasında kaleci ve santrafor gibi... Kaleci o...