29 / 04 / 2024

Beyazhane İstanbul adresi

Beyazhane İstanbul adresi

Daire tiplerinin 1+1 'den 4+1' e kadar farklılık gösterdiği projede daire alanları 70 metrekareden başlıyor. Beyazhane İstanbul ödeme tablosu kapsamında banka kredisi ile taksitlendirme sağlanıyor.

Kağıthane Beyazhane İstanbul teslimleri!

Toplam 1.380 metrekare arsa üzerinde yükselen Beyazhane İstanbul projesi Beyaz İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Kağıthane Beyazhane İstanbul teslimleri 2017 yılında yılında yapılması planlanıyor.

Beyazhane İstanbul iletişim!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 1.380 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Beyazhane İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 544 59 29 olarak belirlendi.

Pera GYO'nun merkez adresi değişti!

Pera GYO'nun merkez adresi Rıhtım Caddesi N51 Karaköy Beyoğlu/İstanbul adresinden Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi 193 Apt Blok N193 İç Kapı N2 Şişli/İstanbul adresine taşındı. 

Pera GYO'nun merkez adresi değişti!

Pera GYO'nun merkez adresi Rıhtım Caddesi N51 Karaköy Beyoğlu/İstanbul adresinden Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi 193 Apartman Blok N193 İç Kapı N2 Şişli/İstanbul adresine taşındı. Şirketin telefon ve faks numaralarında bir değişiklik olmadı. 

Akmerkez GYO şirket merkezinin adresi güncellendi!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirket merkezinin adresi "Kültür Mahallesi Nisbetiye Caddesi Akmerkez N:56/1 Beşiktaş/İstanbul" olarak güncellendi...

Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor!

İstanbul-İzmir ve Kınalı-İzmir otoyolları bu şehirde birleşecek. Marmara Bölgesi'nin en yeni lojistik üssü. Ulusal ulaşım ağının en son kavşak noktası. Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor...

İstanbul'da ucuz konutun adresi bu ilçe oldu!

İstanbul’un merkezi bölgelerinde konut fiyatları 500 bin lirayı aşınca hesaplı konut arayanların adresi Esenyurt oldu.

Kocaeli Çayırova markalı konut projelerin adresi olacak!

Gayrimenkul fiyatlarının İstanbul ve Bursa'da yükselmesi ile Kocaeli Çayırova markalı konut projelerin adresi olacak..

Tema İstanbul açık adresi! İşte lokasyon!

Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur işbirliğiyle hayata geçirilen Tema İstanbul projesi, Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı-Atakent bölgesinde yer alıyor. İşte Tema İstanbul açık adresi! İşte lokasyon...

Beyazhane'de eşsiz bir fırsat!

Yarım asıra yaklaşan deneyimiyle konuttan ticari alana pek çok prestijli projenin üreticisi olan Beyaz İnşaat A.Ş., “Beyazhane” ile İstanbul’un gözbebeğinde seçkin bir yaşam alanı yaratıyor.

Beyazhane Kağıthane ev fiyatları!

Beyazhane Kağıthane ev fiyatları 285 bin liradan başlıyor. Beyaz İnşaat'ın projesi Beyazhane İstanbul'da teslimler Nisan 2017 tarihinde yapılacak...

Beyaz İnşaat'ın Beyazhane projesinde fiyatlar 285 bin TL’den başlıyor!

Beyaz İnşaat tarafından İstanbul Avrupa yakasında Kağıthane’de Sultan Selim Mahallesi Taşçı Caddesinde Beyazhane projesi inşa ediliyor.

Kağıthane Beyazhane Rezidans teslim tarihi!

Kağıthane Beyazhane Rezidans teslim tarihi Nisan 2017 yılı olarak belirlendi. Beyazhane İstanbul Kağıthane projesinde daire fiyatları 285 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Kağıthane Beyazhane İstanbul ödeme seçenekleri!

Toplam 117 adet daireden meydana gelen Beyazhane İstanbul projesinde daire alanları 70 metrekareden başlangıç gösteriyor. Kağıthane Beyazhane İstanbul ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 2 indirim sağlanıyor.

Aydos Country ulaşım adresi!

Aydos Country ulaşım adresi bilgilerine göre proje İstanbul Sancaktepe Veysel Karani Mahallesi'nde bulunuyor. Projede konutların alanları 68 ile 206 metrekare arasında değişiyor.

Beyazhane İstanbul adresi Haberi

Beyazhane İstanbul adresi

Beyazhane İstanbul ödeme tablosu detaylarına değinmeden önce projenin özelliklerinden bahsedeli. Toplam 117 adet daireden oluşan proje İstanbul'un Kağıthane ilçesinde yükseliyor.

Beyazhane İstanbul nerede?

Fiyat listesi dairelerin planlarına bağlı olarak farklılık gösterdiği proje toplam 1.380 metrekare arsa alanına yayılıyor. Proje İstanbul'un Kağıthane ilçesi Sanayi Mahallesi'nde inşa ediliyor.


Beyaz İnşaat Beyazhane İstanbul daire planları

Daire tiplerinin 1 oda 1 salon , 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede konut alanları 70 metrekare, 75 metrekare, 80 metrekare, 104 metrekare ve 120 metrekare olarak farklılık göstererek tasarlandı.


Beyazhane İstanbul Rezidans ne zaman teslim?

Sosyal kullanım alanlarının kafe ve oyun alanları, bay-bayan ayrı sauna, fitness, kapalı havuzdan oluştuğu projede daire teslimleri 2017 yılında yılında yapılması öngörülüyor. Proje tek blok 15...