05 / 05 / 2024

beyazıt meydanı alt geçit

beyazıt meydanı alt geçit

Beyazıt Meydanı'nı yenileme çalışmaları kapsamında, Darülfünun Alt Geçidi yeniden inşa edilirken, bu sırada yıkılan 8 dükkandan kazanılan alan yayalara tahsis edildi.

1957 yılında Saraçhane ve Beyazıt'taki binaların yıkımına başlanmış!

1957 yılında Saraçhane ile Beyazıt arasındaki bina ve dükkanlar yıkılmaya başlanmış.

Ons altın 2 bin dolar sınırını geçti! Gram altın bin 250 liraya tırmandı! Altında yükseliş sürecek mi?

Uluslararası borsalarda altın yeniden 2 bin dolar seviyesini aştı. Ons altın en yüksek 2 bin 22 dolar seviyesine tırmanırken, gram altın fiyatları da yükselişe geçti. Şu saatlerde gram altın bin 250 liradan işlem görüyor.

Altında ''U'' dönüşü! Cuma günü bu rakam görülmüştü... Gram altının geleceği seviye görenleri bayram ettirdi

Altında ''U'' dönüşü! Cuma günü bu rakam görülmüştü... Gram altının geleceği seviye görenleri bayram ettirdi...

Altın Kahini İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki...Kuyumcular doldu taştı! Gram altın bedava! Acil bakın

Altın Kahini İslam Memiş'ten öyle bir açıklama geldi ki kuyumcular doldu taştı. Gram altın bedava. Acil bakın!

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Gram altın düştü! Elinde altını olanlar hemen bakın! 19 Ocak altın fiyatları

Altın fiyatları, Merkez Bankası faiz kararı öncesi aşağı yönlü işlem görüyor. Altının ons fiyatı bugün 1909 dolara geriledi. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Gram altın düştü! Elinde altını olanlar hemen bakın! 19 Ocak 2023 canlı altın fiyatları...

Altın frene bastı! Bu rakamları görenler hayrete düştü! Elinde altını olan acil baksın! 23 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününe aşağı yönlü başladı. Ons altın 1808 dolara kadar yükselirken gram altın 1107 liraya kadar yükseldi fakat Bugün altın frene bastı. Bu rakamları görenler hayrete düştü! Elinde altını olan acil baksın! 23 Aralık 2022 altın fiyatları.

Ekonomi kötüye giderken lüks ürün tüketiminin altın çağını yaşamasının nedeni ne?

Bütün dünya enflasyonun yıkıcı etkileri ile mücadele etmeye çalışırken daha da pahalılaşan lüks ürünlerin tüketimi altın çağını yaşıyor. Peki lüks ürün tüketiminin artmasındaki nedenler ne? Uzmanlar açıkladı...

Altınbaş'ta altın cuma indirim başladı! Tüm altın takılarda yüzde 50'ye varan dev fırsat! 23 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta altın cuma indirim başladı! Tüm altın takılarda yüzde 50'ye varan dev fırsat! 23 Kasım 2022 fiyat listesi

Tüm altın takılarda online alışverişlerde ekstra yüzde 15 indirim! Fırsat üstüne fırsat! Altınbaş 3 Kasım fiyat listesi

Altınbaşta tüm altın kolyei yüzük, kpe ve bilekliklerde yüzde 48'e varan indirim fırsatı başladı. Bu indirime ek olarak online alışverişlerde sepette yüzde 15indirim daha yapılıyor. Peki Altınbaş altın küpe, kolye, yüzük ve bileklik fiyatları ne kadar? 

Altınbaş'ta halk günleri başladı! Tüm altın takılarda büyük fırsat! 2 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta halk günleri başladı. Tüm altın takılarda kaçırılmayacak büyük fırsat indirimi başladı. Peki altın küpe, kolye, yüzük ve bileklik fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş halk günleri 2 Kasım 2022 fiyat listesi.

Tüm altın küpe modellerinde yüzde 25 indirim fırsatı başladı! Sembolgold 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Sembolgold'ta tüm altın küpelerde yüzde 25 indirim fırsatı başladı. Altın küpeler Sembolgold'ta  679 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.  Peki altın küpe fiyatları ne kadar? Altın küpe fiyatları kaç TL? İşte Sembolgold 19 Ekim 2022 fiyat listesi.

Tüm altın bilekliklerde yüzde 50'ye varan indirim fırsatı! Koşan alıyor! Altınçizgi 18 Ekim 2022 fiyat listesi

Altınçizgi'de tüm altın bilekliklerde yüzde 50'ye varan indirim fırsatı başladı. İstediğiniz tarz ve modeldeki bileklikleri bir arada bulabileceğiniz altın çizgi altın bileklik fiyat listesini açıkladı. Altın bilekler ne kadar? Altın bileklik fiyatları kaç TL?

Ziraat GYO Beyazıt binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Beyazıt binasının değeri 63 milyon TL olarak belirlendi. Binanın yüzde 18 KDV dahil toplam değeri ise 74 milyon 340 bin TL oldu. 

beyazıt meydanı alt geçit Haberi

beyazıt meydanı alt geçit

İstanbul'da karihi yarımadanın merkezinde, kentin ana ulaşım akslarının odağında bulunan kentin en çok turist çeken noktalarından Beyazıt Meydanındaki yenileme çalışmaları havadan görüntülendi. Bizans döneminde kentin en büyük meydanı, Osmanlı döneminde saray meydanı olan Beyazıt Meydanı, kent imgesini oluşturan temel öğelerinden biri. Çevresindeki Beyazıt Camisi'ni ve mahallesini de içine alan semtin sınırları, Divanyolu yönünde Çarşıkapı ve Kapalıçarşı, güneyde Soğanağa Mahallesi, batıda Aksaray yönünde Hasan Paşa Hanı, Seyyid Hasan Paşa Külliyesi ile İstanbul Üniversitesi (İÜ) Fen ve Edebiyat Fakültesi ile belirleniyor. 


TARİHİ YAPILAR ORTAYA ÇIKTI 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi. kentin bu özel alanını yenilemek için çalışmalarını sürdürüyor. Darülfünun Alt Geçidi ve bu sırada yıkılan 8 dükkandan kazanılan alanın yayalara tahsisinin, meydandaki tarihi yapıları ortaya çıkardığı ve meydana ferah bir görünüm kazandırdığı görülüyor. IÜ'niin önündeki...