01 / 07 / 2024

BEYAZKÖŞK MİMARLIK MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

BEYAZKÖŞK MİMARLIK MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Beyazköşk Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile Kadıköy'de Abdullah Kamiş tarafından kuruldu.

Yabancıya konut satışıyla ilgili Kıbrıslı müteahhitten haklı isyan! Türkiye kötüye giderken biz iyiye gidebilir miyiz?

Kıbrıs'ın önde gelen müteahhitlerinden Koral Bozkurt, sosyal medya hesabından paylaştığı istatistikle Türkiye’de yabancılara yapılan mal satışlarının bir yıl içinde yüzde 61,5 azaldığını belirterek ''Türkiye kötüye giderken biz iyiye gidebilir miyiz?” sorusunu sordu.

Mot İçmimarlık Tasarım Proje Uygulama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mot İçmimarlık Tasarım Proje Uygulama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Müslüm Oğuzhan Türkoğlu tarafından kuruldu.

Sidar Şahin, Kıbrıslı Yalısı'nın harem bölümünü 19 milyon dolara aldı!

Geçtiğimiz ay Trendyol kurucusu Demet Mutlu tarafından satın alındığı haberleriyle gündem olan Boğaz’ın üne sahip yalılarından Kıbrıslı Yalısı’nın harem bölümünü Sidar Şahin aldı.

Amps Enerji Ölçüm Ve Paylaşım Sist.Doğalgaz Proje Danışm.Mühend. Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Amps Enerji Ölçüm Ve Paylaşım Sist.Doğalgaz Proje Danışm.Mühend. Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hezer tarafından açıldı.

Bulgaristan'da Başmüftülük Vakfı'na ait bina icrayla satıldı!

Sofya'da Bulgaristan Başmüftülüğü Vakfına ait İslam Enstitüsü binasının icra yolu ile çok düşük fiyata satılması, Müslümanlar arasında şoke etkisi yarattı.

Hendese Danışmanlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Hendese Danışmanlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Tokcan ve Mahmut Okutan ortaklığında kuruldu.

Kıbrıslı Yalısı'nın haremlik bölümü ERa için kapılarını araladı!

Kıbrıslı Yalısı; orta kısımdaki Harem Bölümünün kapılarını; ABD merkezli uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul için araladı. 

Kıbrıslı müteahhitler International Real Estate 2017'de!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, Ukrayna Kiev'de 1 -2 Nisan tarihleri arasında düzenlenen "International Real Estate 2017" Fuarına katıldı.

Kıbrıslı müteahhitler CNR Emlak Fuarı'nda!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, Kuzey Kıbrıs'ın önde gelen müteahhit firmaları ile birlikte CNR Emlak 2016 Fuarı'na katıldı.

Arkadya Göksu Evleri'nin lansmanı yapıldı!

ALPAK MÜHENDİSLİK A.Ş’nin yeni projesi ARKADYA GÖKSU EVLERİ’nin lansmanı geçtiğimiz günlerde Ankaralıların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Demet Akalın 2.6 milyon dolara ev alacak!

Kurban Bayramı'nda İtalya'ya giden Demet Akalın, bir ev parası harcadığını söyledi. Akalın, "Oturduğum sitede bir ev var, rüyalarımı süslüyor. Fiyatı 2 milyon 600 bin dolar. Evi istiyorum, çünkü çok güzel beyaz dolapları var. Okan'la ortak alacağız." dedi.

Beyazköşk Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyazköşk Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile Kadıköy'de Abdullah Kamiş tarafından kuruldu.

Kıbrıslı müteahhitlere müjde!

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, müteahhitlerin alacaklarının kısa süre içerisinde ödeneceğini açıkladı. Denktaş yazılı açıklamasında, "Çok kısa bir süre içerisinde müteahhitlerin gecikmiş alacakları ödenecektir" dedi.

BEYAZKÖŞK MİMARLIK MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Haberi

BEYAZKÖŞK MİMARLIK MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ


Beyazköşk Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile Kadıköy'de Abdullah Kamiş tarafından kuruldu.


Beyazköşk Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ a-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. b-Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi...