30 / 04 / 2024

beykoz 2b fiyatları

beykoz 2b fiyatları

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek; 2B arazileriyle ilgili yaptığı açıklamada tapularını Milli Emlak'tan kendi alan yaklaşık 1.500 kişiye yüzde indirim yapılacağını ve paraların geri iade edileceğini belirtti...

İstanbul'un hangi ilçesinde konut fiyatları arttı?

İstanbul Beykoz'da imar planlarının çözüme kavuşmasının ardında ilçe içerisinde konut fiyatları artış yaşadı.

İstanbul'un 2 ilçesinde ev fiyatlarına Kovid-19 dopingi!

Kovid-19 salgını ile izole bölgelere olan yoğun ilgi İstanbul'un 2 ilçesinde konut fiyatlarını ikiye katladı. Beykoz ve Sarıyer ilçelerindeki ortalama satılık konut metrekare fiyatları yüzde 100'ün üzerine çıktı.

Paşa Konakları Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Parlaklar Group tarafından Beykoz'da yükselen Paşa Konakları projesi yeni sahipleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Projede fiyatlar 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bu ilçelerde ev fiyatları 2 katına çıktı!

İstanbul’da konut sektöründeki son durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan Yüksek Mimar Mustafa Fatih Demir, konut alırken vatandaşın alt yapısı güçlü ilçeleri tercih ettiğini anlattı. Demir, “Konut satış fiyatlarının en fazla artış gösterdiği ilçeler arasında Beykoz ve Başakşehir geliyor'' dedi.

Maritza İnşaat'tan Beykoz'a yeni proje!

Binin üzerinde konut inşa eden Maritza İnşaat, Beykoz'da yeni projesine başlıyor. Maritza İnşaat Emir Sarıgül Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emir Sarıgül, ''Metrekare fiyatları ortalama 12 bin TL ile 15 bin TL arasında olacak" diyor.

Beykoz'daki meşhur sitede satılık ev sırası! 

İstanbul Beykoz'daki meşhur sitede satılık ev sırası başladı. Kiralık ev bulunamayan lüks sitede satılık everin fiyatları da uçtu...

Konut fiyatları koronavirüse yenilmedi!

Endeksa.com, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa'da konut fiyatlarında son bir yıldaki değişimi inceledi. Buna göre en yüksek artış yüzde 46 ile Ankara Ayaş'ta çıktı. İstanbul'da en yüksek artış yüzde 28,2 ile Beykoz'da yaşandı. Korona fiyatları etkilemedi...

2B ve hazine arazilerinin satışında yaşanan sorunlar TBMM'de!

Tarım girdi fiyatları, 2B ve hazine arazilerinin satışları ve Tarım Kredi Kooperatifine olan borçlarından dolayı çiftçilerin yaşadıkları sorunların çözümü TBMM gündemine taşındı. MHP'li Osmanağaoğlu, konu ile ilgili soru önergesi hazırladı. 

Düşler Vadisi Riva'da lansman fiyatları son gün 15 Ocak!

Beykoz'un sahil kasabası Riva'da hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva'da lansman fiyatları son gün 15 Ocak. Projede daire fiyatları 1 milyon 69 bin TL'den başlıyor...

İzmir Sarnıç'taki 2B arazilerinin fiyat sorunu TBMM'de!

İzmir'in Gaziemir ilçesi Sarnıç bölgesinde bulunan 2B arazilerinin satış fiyatlarının azaltılması talebi TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, fiyatların indirilmesi için bir çalışma yapılıp yapılmayacağını sordu...

Verra Suites Beykoz fiyatları!

Verra Suites Beykoz fiyatları haberimizde yer alıyor. Lansmanı bugün yapılan proje  İstanbul’un en gözde semtlerinden Beykoz Çubuklu’da bulunuyor. 

Yılmaz İnşaat Beykoz Düşler Vadisi Riva fiyat listesi!

Yılmaz inşaat tarafından gerçekleştirilen Düşler Vadisi projesi fiyatları belirlendi. İşte Yılmaz İnşaat Beykoz Düşler Vadisi fiyat listesi...

Beykoz Ortaçeşme ve Çamlıbahçe sakinlerine tapu müjdesi!

Beykoz Belediyesi tarafından Ortaçeşme ve Çamlıbahçe Mahallelerinde 2B tapusunu almaya hak kazanan vatandaşlar için tapu teslim töreni gerçekleştirildi.

beykoz 2b fiyatları Haberi

beykoz 2b fiyatları

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, 2B tapularını Milli Emlak'tan alan kişilere de indirim yapılacağını açıkladı. Çelikbilek; başvuru neticesinde tapularını Milli Emlak'tan kendisi alan yaklaşık 1500 kişiye yüzde 50 indirim uygulanacağını ifade etti. Vatandaşların ödediği bedel de belediyeye devredilecek. Ödenen para vatandaşa geri iade edilecek. 



Çelikbilek; fiyat belirlemede yetkilerinin olmadığını ancak peşin ödeme de yüzde 20 yaptıklarını ayrıca taksitli satışlarda ise faiz almadıklarını ifade etti. 


Kübra...