02 / 05 / 2024

beykoz 2b satışları

beykoz 2b satışları

Türkiye'nin en değerli 2B arazilerinin yer aldığı Beykoz Karlıtepe'de müteahhitler emlak anlaşmaları için kapı çalmaya başladı. İstanbul'un en değerli 2B arazilerinin yer aldığı Beykoz'da imar planı hayali fiyatları tavan yaptı...

Mesa Çubuklu 28 Beykoz satışları!

Mesa Çubuklu 28 Beykoz satışları Eylül'de başlıyor. Mesa Çubuklu 28 projesinde ön talepler toplanıyor...

Elysium Es Beykoz satışları!

Elysium Es Beykoz satışları bugün başlıyor. Ofton İnşaat'ın hayata geçirdiği projede 120 adet konut bulunuyor.

Ümraniye'de 2b satışları yeniden başladı!

Ümraniye'deki 6 mahallede 2b satışları yeniden başladı. 6.000'e yakın 2/B parseline ilişkin olarak derdest dava nedeniyle 2/B arazilerinin üzerindeki vatandaşlara satış işlemleri Şubat ayında durdurulmuştu...

2B arazi satışlarından 2 yılda 7 milyar TL gelir elde edildi!

2013 yılında çıkarılan orman vasfını kaybetmiş arazilerin satışına ilişkin başlatılan uygulamada 7 milyar liralık satış gerçekleştirildiği açıklandı. Maliye Bakanı Şimşek, 2B satışında hedeflerin yakalandığını söyledi.

Beykoz Belediyesi 2B satış hesaplama 2014!

Beykoz Belediyesi 2B satış hesaplaması nasıl yapılır? Beykoz Belediyesi 2B kapsamındaki mahalleler hangileri? Beykoz Belediyesi 2B satış hesabının formülü nedir? İşte Beykoz Belediyesi 2B satış hesaplama 2014!

Beykoz Yeni Mahalle arsa rayiç bedelleri 2014!

Beykoz Belediyesi 2B satışları öncesinde Yeni Mahalle arsa rayiç değerini ne kadar belirledi? Beykoz Yeni Mahalle arsa rayici ne kadar? İşte sokak sokak Beykoz Yeni Mahalle arsa rayiç bedelleri 2014!

Beykoz Belediyesi 2B satışında arsa rayiç bedeli 2014!

Beykoz Belediyesi'nin 2B satışında üzerinden hesap yaptığı arsa rayiç bedelleri, hangi mahallede hangi aralıkta? Beykoz mahalleleri arsa rayiç bedeli kaç TL arasında? İşte Beykoz Belediyesi 2B satışında arsa rayiç bedeli 2014!

Beykoz 2B arazi satışları Gümüşsuyu Mahallesi'nde başladı!

Beykoz 2B arazi satışları dün ilk olarak Gümüşsuyu Mahallesi'nde başladı. Belediye, 2B hak sahiplerine satışlar için 3 farklı ödeme seçeneği sunuyor. 2B hak sahiplerine tebligatlar da hazırlanıyor.

Beykoz'da 2B arazi satışları 10 Şubat'ta başlıyor!

Beykoz'da 2B arazileri kapsamında tapu sorunu çözülüyor. 10 Şubat'ta 2B satışlarının başlayacağını duyuran Beykoz Belediyesi, 2B gelirleriyle 10 bin konutu dönüştürmeyi hedefliyor. 2B arazileri hak sahiplerine yüzde 40 avantajlı satılacak

Sarıyer, Çatalca, Şile, Beykoz ve Adalar’da konut satışları düştü!

Türkiye’deki emlak pazarının en canlı olduğu İstanbul’da, son bir yıl içinde Sarıyer, Çatalca, Şile, Beykoz ve Adalar’da konut satışları düştü. Uzmanlar düşüşte beklentilerin etkili olduğunu söyledi

Antalya'da 2B satışlarında yüzde 60'a ulaşıldı!

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Hidayet Mat, 2B arazilerinin satış ve iadesiyle ilgili 6292 sayılı Kanun'un 26 Nisan 2012'de yürürlüğe girdiğini, bu tarihten itibaren başvuruların alınmaya başlandığını ve 82 bin civarında başvuru geldiğini anlattı...

Antalya'da 2B satışları sürüyor!

Antalya'da 2B satışları devam ediyor. Hesaplama rayiç bedel üzerine Antalya Defterdarlığı'ndan yapılan açıklamada; 2B arazisini tarımsal amaçlı olarak kullanılan yerler için satış bedeli rayiç bedelin yüzde ellisi üzerinden hesaplanacak

2b arazi satışları Beykoz'da belediye tarafından yapılacak!

2b arazi satışlarında Beykoz Belediyesi farklı bir sistem uyguluyor. Beykoz'da vatandaşlar, 2b arazilerini Maliye Bakanlığı'ndan değil, Beykoz Belediyesi'nden alıyor.

beykoz 2b satışları Haberi

beykoz 2b satışları

İstanbul'un en değerli 2B arazilerinin yer aldığı Beykoz'da imar planı hayali fiyatları tavan yaptı. Bölgede metrekare fiyatları şu anda yüzde 40 arttı.


Türkiye' nin en değerli 2B arazilerinin yer aldığı Beykoz Karlıtepe'de müteahhitler emlak anlaşmaları için kapı çalmaya başladı. Arap ve Azeri yatırımcılarla yerli ortakların birlikte arsa sahipleriyle anlaşma yapmak için görüşmeler yaptığı Beykoz'da, imar planı onaylanmamasına rağmen metrekare fiyatları 2 bin 500 liradan başlıyor. Tahincioğlu, Toya Yatırım, Nef, Cevahir Yapı gibi inşaat firmalarının çalışmalar yürüttüğü Karlıtepe'nin imar planları 2013'te Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na gönderildi. Boğaz'a nazır arsaların imar planları onaylanırsa, metrekare fiyatlarının yüzde 40 artacağı belirtiliyor. 


TOPLU HAREKET 

İmar planları onaylanınca ruhsat alma süreci de başlayacak. Bölgeyi bilen Harita Mühendisi Deniz Soytemiz, arsa sahiplerinin birlikte hareket etmesinin önemli olduğunu vurguladı. 


EGEYAPI DÜKKâNLAR...