07 / 05 / 2024

Beykoz belediye meclis binası

Beykoz belediye meclis binası

Beykoz Belediyesi, ilçe sakinlerine hizmetlerini daha yeni mekânlarda sunabilmek için, modern tasarımlı yeni meclis binası yapacak.

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

Ereğli Belediye Meclis’inde kampüs inşaatı imar planı onaylandı!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclis Toplantısı’nda Eski Devlet Hastanesi Alanına yapılacak olan kampüs inşaatı için imar planı oylandı ve imar planı oybirliği ile kabul edildi.

Beykoz Belediye Meclisi Temmuz ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın başkanlığında gerçekleştşç

Beykoz Belediye Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Beykoz Belediye Meclisi 8. dönemin ilk olağan toplantısını Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın başkanlığında gerçekleştirdi.

Beykoz Belediye Meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya gelen belediye meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı.

Beykoz Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Beykoz Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, gündemdeki teklifler konuşuldu.

Beykoz'un yeni meclis binası açıldı!

Beykoz Belediyesi ilçenin geleceğine kalıcı bir imza daha attı. Modern mimari, özel bir mühendislikle inşa edilen yeni belediye meclis binası açıldı...

Beykoz Belediye Başkan Adayı İsmail Gürkan'dan tapu vaadi!

AKP'den Beykoz Belediye Başkan aday adayı olan iş adamı İsmail Gürkan "Kendimi bildim bileli Beykoz bölgesinde tapu sorunu var. Ben başkan olursam bu sorun ortadan kalkacak. Ben bunu vurgulamaya çalıştım" diye konuştu.

Beykoz Belediye Meclisi Kasım ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi, Kasım ayının son toplantısı için Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında toplandı.

Beykoz Belediye Meclisi Kasım ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleşti.

Beykoz Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Beykoz Belediyesi Meclisi, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda imar konuşuldu.

Beykoz Belediye Meclisi yarın toplanıyor!

Beykoz Belediyesi'nin bir sonraki meclis toplantısı yarın saat: 10.00’da yapılacak.

Beykoz Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Beykoz Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı gerçekleşti. Belediye hizmetlerini değerlendiren meclis üyelerinin gündeminde bölgedeki imar planı ve KİPTAŞ projesi vardı.

Beykoz belediye meclis binası Haberi

Beykoz belediye meclis binası


Mevcut belediye binasının yerine yapılacak yeni meclis binasında, etkin, kaliteli ve hızlı hizmet vermek için  çalışmalar hız kesmeden devam edecek.


Belediye’ye gelen vatandaşların işlerini kolaylıkla bitirebilmesi hedeflenerek  hazırlanan, engelli vatandaşların hizmet erişimi ve kullanımına uygun olarak tasarlanan binanın, ön görülen başlama tarihi Ekim 2016 olarak planlanmakta, 270 gün içinde tahminen Temmuz 2017’de bitmesi öngörülmektedir.


Yeni Meclis Binası’da görevlerini sürdürecek olan Beykoz Belediyesi vatandaşlara daha iyi hizmet vereceği toplam inşaat alanı, 4050,18 m² olan Yeni Meclis Binası, bodrum kat, zemin kat, 1. ve 2. normal kat olmak üzere 4 katlı olarak tasarlandı.


Bodrum katında,  sığınak ve arşiv, zemin katında meclis salonu (40 kişi kapasiteli meclis üyesi oturma grubu), meclis giriş resepsiyon-fuaye, kokteyl-fuaye, 1.ci normal katında meclis komisyon odaları(4 adet), meclis salonu seyirci balkonu...