18 / 05 / 2024

Beykoz Belediyesi kaldırımları yeniliyor

Beykoz Belediyesi kaldırımları yeniliyor

Beykoz Belediyesi’nin vatandaşların hayatını kolaylaştırmak, yaya güvenliği ve araç trafiğini düzenlemek amacıyla başlattığı çevre ve kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor. Kavacık’tan başlatılan çalışmayla ilçe sokak sokak yenileniyor...

Yayalar dikkat! Kaldırımlara ilişkin yeni düzenlemeler geliyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, yaya yolları, kaldırımlar ve yürüyüş yollarının tasarım kalitesinin yükseltilmesi amacı ile yürüttüğü mevzuat çalışmasını bitirdi. Buna göre, "Yaya Yolları ve Kaldırımların Tasarım Kuralları Hakkında Yönetmelik", Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılı devam eden, planlanan ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 ayın değerlendirmesini ve 1 yılın planlamasını masaya yatırdı.

Beykoz Belediyesi Hizmet Binası açıldı!

Beykoz Belediyesi’nin en önemli yatırımları arasında yer alan, Beykoz Belediyesi Beykoz Belediyesi Hizmet Binası hizmete açıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçede yapılan yatırımlar ile ilgili bir toplantı gerçekleştirildi.

Osmangazi Belediyesi tarihi yapıları ayağa kaldırıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi tarihi yapıları ayağa kaldırıyor.

İmar barışı Beykoz Belediyesi'nde masaya yatırılacak!

Beykoz Belediyesi Meclisi’nin Eylül ayı son toplantısında açıklamalar yapan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “İmar barışında öngörünüm Ekim’de mecliste görüşülecek” dedi.

Tekirdağ Belediyesi'nde yatırımlar masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde Fen İşleri Dairesi, Etüt ve Projeler Dairesi ve Deprem ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlıklarının yatırım ve hizmetleri değerlendirildi. Toplantıda yatırımlar masaya yatırıldı.

Beykoz Belediyesi'nde imar görüşüldü!

Beykoz Belediyesi Meclisi, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında Ekim Ayı’nın ilk toplantısını yaptı. Toplantıda imar görüşüldü.

İzmit Belediyesi kent yatırımlarına devam ediyor!

İzmit Belediyesi, vatandaşlardan gelen taleplere duyarsız kalmayarak köylere çocuk oyun grubu yaptı. İzmit Belediyesi kent yatırımlarına devam ediyor.

Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor!

Kahta Belediyesi ilçede bozulan yol ve kaldırım onarım çalışmaları yapıyor.Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor.

Sakarya Karasu'nun kaldırımları yenileniyor!

Sakarya Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede kaldırım yenileme çalışmaları başladı.

Beykoz Belediyesi kaldırımları yeniliyor Haberi

Beykoz Belediyesi kaldırımları yeniliyor

Beykoz’un tüm sokak ve caddelerinin çehresini değiştirecek ve ilçe geneline 25 bin m² parke taşı döşenecek çevre ve kaldırım düzenleme çalışması çerçevesinde Kavacık Mahallesi’nde yürütülen faaliyetler tüm hızıyla ilerliyor. 


Beykoz Belediyesi’nin vatandaşların hayatını kolaylaştırmak, yaya güvenliği ve araç trafiğini düzenlemek amacıyla başlattığı çevre ve kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor. Kavacık’tan başlatılan çalışmayla ilçe sokak sokak yenileniyor. 


Kavacık Orhan Veli Kanık Caddesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi ve Okul Caddesi’nin de sürdürülen kaldırım, yaya ve araç trafiği düzenleme çalışmalarının yanı sıra cadde üzerindeki işgallerin kaldırılmasıyla kaldırımlar daha düzenli ve yayaların kullanımına uygun hale getiriliyor. Yılsonuna kadar ihtiyaç duyulan yerlere toplam 25 bin m² parke taşı döşenmesi planlanıyor. 

Yollar “Engel” Olmayacak 

Engelli vatandaşların kullanımına uygun yapılan yol, çevre ve kaldırım düzenleme çalışmaları kapsamında, rahatça kullanabilmeleri için...