20 / 05 / 2024

Beykoz Belediyesi Meclisi

Beykoz Belediyesi Meclisi

Beykoz Belediyesi Meclisi Ocak Ayı’nın ilk toplantısı için Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya geldi, toplantıda yeni yıl için iyi ve güzel temennilerin dile getirildi...

Beykoz Belediyesi Meclisi Aralık ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Başkanı Yücel Çelikbilek’in yönetimde Aralık Ayı’nın ilk toplantısını yaptı. Meclis genel kurulunda öncelikli olarak 23.10.2015 ve 06.11.2015 tarihli tutanaklar oylandı.

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Beykoz Belediyesi 9 bin metrekarelik arsayı satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatı! 

Beykoz Belediyesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Baklacı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Beykoz'da yer alan arsanın ihalesi ne zaman? 

Beykoz Belediyesi Tokatköy'deki kentsel dönüşümün detaylarını açıkladı!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinin detayları Beykoz Belediyesi'nin internet sitesinden yayımlandı. İşte Tokatköy Mahallesi kentsel dönüşüm projesi hakkında merak edilenler...

Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde kentsel dönüşüm çıkmazı!

Beylikdüzü'nün Gürpınar ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde görüşüldü. Mecliste  Gürpınar Mahallesi’ndeki riskli yapılara yönelik plan notu değişikliği teklifine AKP’li Meclis üyeleri ‘hayır’ dedi.

Beykoz Belediye Meclisi Temmuz ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın başkanlığında gerçekleştşç

Beykoz Belediye Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Beykoz Belediye Meclisi 8. dönemin ilk olağan toplantısını Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın başkanlığında gerçekleştirdi.

Beykoz Belediyesi Hizmet Binası açıldı!

Beykoz Belediyesi’nin en önemli yatırımları arasında yer alan, Beykoz Belediyesi Beykoz Belediyesi Hizmet Binası hizmete açıldı.

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi açıldı!

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi bugün 24 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Beykoz Belediyesi, mesire alanını Okçular Vakfı’na verdi!

Beykoz Belediyesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan kiraladığı mesire alanının kullanım hakkını 2043 yılına kadar 'bedelsiz bir şekilde' Okçular Vakfı’na verdi...

Beykoz Belediye Meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya gelen belediye meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı.

Beykoz Belediyesi yıl sonu değerlendirme toplantısı yapıldı!

Beykoz Belediyesi bir senelik yatırım ve çalışmaların masaya yatırıldığı Yılsonu Değerlendirme Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Beykoz Belediye Meclisi Ocak Ayı toplantısında imar konuşuldu!

Beykoz Belediyesi Meclisi Ocak Ayı’nın son toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Beykoz Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Beykoz Belediyesi Meclisi ocak ayının ikinci toplantısında imar ağırlıklı gündem maddelerini konuştu.

Beykoz Belediyesi Meclisi Haberi

Beykoz Belediyesi Meclisi


Beykoz Belediyesi Meclisi Ocak Ayı’nın ilk toplantısı için Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya geldi. Yeni yıl için iyi ve güzel temennilerin dile getirildiği toplantıda Sarıkamış Şehitleri ile Mehmet Akif Ersoy ve İsmet İnönü vefat yıl dönümleri dolayısıyla yâd edildi. Toplantıda ilk olarak 11.12.2015 tarihli tutanak gündeme alınarak oy birliği ile kabul edildi.


İBB’den Beykoz Belediyesi’ne Övgü


Meclise karla mücadele çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Çelikbilek, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nin geçen yıl Beykoz Belediyesi’ne yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ettiğini bu yıl da çalışmaların aynı gayret ve özveriyle yürütüldüğünü vurguladı.  


Ara sokaklarda hasta acil yardım bekleyen tüm vatandaşlara ulaştıklarını ve yollarını öncelikli olarak açtıklarını ifade eden Başkan Çelikbilek, ana arterlerin ise belediyeye yeni katılan modern araçlar ve İBB ekipleriyle...