05 / 05 / 2024

Beykoz Çavuşbaşı kentsel dönüşüm

Beykoz Çavuşbaşı kentsel dönüşüm

Tekrarlanan İBB Seçimlerinin arifesinde Beykoz’da başlayan kaçak yapı yıkımlarıyla ilgili tartışmalar devam ediyor.

Beykoz Çavuşbaşı’nda yıkım tedirginliği!

Beykoz Elmalı Mahallesi’nde seçimden 3 gün önce yapılan yıkımın tartışmaları devam ederken Beykoz Belediyesi Zabıta ekipleri yıkım yapmak üzere Çavuşbaşı Düzkestane Köyü’ne doğru yola çıktı.

Beykoz'a Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü ve 5 bin yeni konut müjdesi!

Beykoz Belediye Meclisi'nin 2019-2024 döneminin son toplantısında önemli açıklamalar yapan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, yeniden seçilmesi halinde ilçede 5 bin konut inşa edeceklerini ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kurulacağını dile getirdi.

Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin yüzde 70'i tamamlandı! İşte 776  konutluk dev projede son durum!

Beykoz’un ilk kentsel dönüşüm projesi olan Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin yapımı yüzde 70’e yaklaştı. İşte söz konusu kentsel dönüşüm projesi ile ilgili son dakika detayları...

Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinin yüzde 60'ı tamam! 

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, X sosyal medya hesabından Beykoz Tokatköy'ün kentsel dönüşümü ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte Murat Aydın'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm projesinde mahkeme kararını verdi!

Beykoz “Tokatköy Kentsel Dönüşüm” projesinin iptali için açılan davaya da karar çıktı.

Hasanoğlu Şirketler Grubu Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Hasanoğlu Şirketler Grubu'nun Beykoz projesi başlıyor. Proje 700 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilecek.

Beykoz Tokatköy'deki kentsel dönüşüm tartışmalarına referandum önerisi!

Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinde mağdur olduklarını iddia eden vatandaşlar basın açıklaması gerçekleştirdi. Yapılan basın açıklaması alanına CHP'li yetkililer ziyaret gerçekleştirdi.

Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinde sular durulmuyor!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinde sular durulmuyor. Kentsel dönüşümden şikayetçi vatandaşlar seslerini duyurmak için basın açıklaması yaptı.

Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Beykoz Tokatköy Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesi hakkında kanaat önderleri düşüncelerini paylaştı. Meclis üyesi Nevzat Oral, Beykoz’un gelişmesi açısından Tokatköy kentsel dönüşüm projesinin bir şans olduğunu söyledi. 

Aydın Düzgün'den Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın, Beykoz Tokatköy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesine yönelik  yaşanan sıkıntılardan sonra  meclis üyeleri ve mahalle sakinleri  ile bir araya geldi.  Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte yapmış olduğu toplantıda gerekli açıklamaları yaptı. 

Beykozlulardan kentsel dönüşüm tepkisi!

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın Tokatköy'de yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesinde mağdur olduklarını iddia eden vatandaşları dinledi.

Beykoz’da kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Beykoz Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor. Vatandaşlara evlerinden çıkmaları için 45 gün süre tanınırken, hak sahipleri duruma tepki gösterdi. 

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ.Çavuşbaşı Şubesi açıldı!

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ.Çavuşbaşı Şubesi  8 milyon TL yatırım bedeli ile Abdullah Mesut Akyıldız tarafından açıldı.

Bursa'da kentsel dönüşüm gerginliği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi kapsamında, hak sahipleri kamulaştırma kararına tepki gösterdi. 

Beykoz Çavuşbaşı kentsel dönüşüm Haberi

Beykoz Çavuşbaşı kentsel dönüşüm

Beykoz Belediyesi, ‘fırsattan istifade edilerek yapılan kaçak yapıları yıkacağım’ açıklamasında bulunurken, vatandaşlarda yıktırmamak için büyük çaba sarf ediyor.

Dost Beykoz Gazetesi'nde yer alan habere göre; geçtiğimiz Haziran ayının 18’in de Elmalı Mahallesi’nde düzenlenen bir kaçak yapı yıkımı ile başlayan tartışmalar sonucunda tedirgin olan vatandaşlar, daha sonra Çavuşbaşı da da aynı durumu yaşadı.

Çavuşbaşı’nda vatandaşların tepki göstermesiyle geri adım atan Beykoz Belediyesi yıkımdan vazgeçti.

Çavuşbaşı’nda kaçak yapı yıkımının yapılacağı gün, Elmalı Mahallesi’nde toplanan vatandaşlar önce dikkat çekerek elmalı yolunu trafiğe kapattı, ardından Beykoz Belediyesi’ne giderek, Belediye Başkanı Murat Aydın ile görüşmek için talepte...