19 / 05 / 2024

Beykoz Çubuklu arsası ne oldu

Beykoz Çubuklu arsası ne oldu

İBB tarafından Anayasa Mahkemesi’ne ( AYM ) tahsis edilen Beykoz Çubuklu sahilinde ki eski itfaiye binasının bulunduğu alan, Anayasa Mahkemesi’ nin talebi üzerine iptal edildi.

Beykoz Çubuklu'daki 149 bin 200 metrekarelik riskli alanın imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul, Beykoz, Çubuklu Mahallesi B Bölgesi'ndeki 149 bin 200 metrekarelik riskli alana ilişkin 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı uygulama imar planı askıya çıkarıldı.

Halk GYO'nun Beykoz'daki arsalarının toplam değeri 319 milyon TL!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) İstanbul Beykoz'daki 4 adet arsasının değerleme raporu yayınlandı. Bu kapsamda Halk GYO'nun Beykoz'daki 4 adet arsasının değeri KDV dahil 319 milyon TL oldu.

Sinpaş GYO Beykoz arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, İstanbul İli Beykoz İlçesi Anadolu Hisarı Mahallesi'nde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki arsanın değeri ne kadar?

Beykoz HMB Villaları'nda 27 milyon TL'ye icradan satılık villa!

T.C. Beykoz İcra Dairesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Çubuklu Mahallesi, 187 ada 60 parselde yer alan villayı 27 milyon TL'ye satıyor... 

MESA Orman I’in teslimleri bu ay!

MESA, Beykoz Çubuklu MESA Orman I’deki konut telimlerini bu ay gerçekleştiriyor. MESA Orman I, şehirden uzaklaşmadan, doğa ile komşu bir yaşam sunuyor.

Mesut Özil ve Amine Gülşe Çubuklu'ya taşındı! Ünlülere komşu oldular!

Çamlıca'da bulunan lüks villalarını tadilat ettiren Mesut Özil-Amine Gülşe çifti, kısa süreliğine ünlülerinde yaşadığı Beykoz Çubuklu'daki bir siteye taşındı.

Beykoz HMB Villaları'nda 27 milyon TL'ye icradan satılık tripleks villa!

Beykoz İcra Dairesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Çubuklu Mahallesi, HMB Villaları Sitesi 187 ada 60 parselde yer alan tripleks villayı 27 milyon TL'ye satıyor...

Arda Turan ailesiyle beraber Beykoz'daki villasına taşındı!

Arda Turan geçtiğimiz sene Beykoz Çubuklu Vadi'de 5 milyon dolara villa satın almıştı. Villayı baştan aşağı yenileyen Turan, geçtiğimiz ay ailesiyle beraber villasına taşındı. 

Beykoz Çubuklu'da 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı, ÇUbuklu'da yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Beykoz HBB Sitesi'nde 27 milyon TL'ye icradan satılık 15 tripleks konut!

Beykoz İcra Dairesi, Beykoz'un Çubuklu Mahallesi'nde bulunan 15 tripleks konutu satışa çıkardı. Söz konusu evlerin satış bedeli 27 milyon TL olarak belirlendi. 

Atakule GYO Beykoz'daki arsasının değerleme raporu revize edildi! 

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Çayağzı Köyü (Riva), Beylikmandıra Çiftliği Mevkii, 13 Pafta, 2037 Parselde yer alan arsaya ilişkin raporun 7.1. ve 7.2. maddesi revize edildi ve piyasa değeri değişmedi. 

Arda Turan Beykoz'da 5 milyon dolara villa aldı!

Arda Turan, eşiyle birlikte Beykoz Çubuklu Vadi'deki kiracı olarak oturuyordu. İkinci çocuklarını kucaklarına almayı bekleyen çift, sitenin en büyük villalarından biri olan 600 metrekare büyüklüğündeki bir villayı 5 milyon dolara satın almış...

Kanlıca'da 5.7 milyon TL'ye icradan satılık bina ve arsası!

Beykoz İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kanlıca Mahallesi 133 Ada, 11 Parselde yer alan kargir bina ve arsasını 5 milyon 750 bin TL'ye icradan satıyor...

Beykoz Çubuklu arsası ne oldu Haberi

Beykoz Çubuklu arsası ne oldu

Hip Kasrı’nın bulunduğu koruluk alanın sahil kesiminde yer alan 9 bin 183 metrekarelik arazi, Anayasa Mahkemesi Başkanlığı’nın talebi üzerine İBB tarafından "asli görev ve hizmetlerde kullanılmak kaydıyla" 25 Ekim 2013 tarihinde 25 yıllığına bedelsiz olarak Anayasa Mahkemesi’ne tahsis edilmişti.


Daha önce sosyal tesis yapılmak üzere İBB tarafından Marmara Üniversitesi’ne verilen arazi, talebi üzerine AYM’ye tahsis edilmişti. Ancak İBB Meclisi, Anayasa Mahkemesi Başkanlığı’nın sunduğu "İhtiyacın çeşitli nedenlerle ortadan kalkması" gerekçesi üzerine tahsis kararını oybirliği ile iptal etti.


Daha önce itfaiye olarak kullanılan binanın hemen yanında Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı Seyir Hidrografi ve Oşinografi Dairesi Başkanlığı...