04 / 05 / 2024

beykoz karlıtepe projeleri

beykoz karlıtepe projeleri

Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Beykoz projesi için Karlıtepe'de arsa topluyor. Yaklaşık 70 bin metrekarede anlaşmaya varan Tahincioğlu, boğaz manzarasına hakim tepede 250 bin metrekareyi hedefliyor...

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

46 karede Envoy Beykoz projeleri! 

Envoy Gayrimenkul'den İstanbul'un gözde lokasyonu Beykoz'da 4 yeni proje geliyor. İşte 46 karede Envoy Beykoz projeleri! 

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da satılık gayrimenkul fırsatı! Belediye resmen duyurdu! 

İstanbul ili Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Gaziosmanpaşa ilçesi, Karlıtepe Mahallesi'nde yer alan yer alan gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Bankacılık hisseleri tepe taklak oldu

Bankacılık hisseleri tepe taklak oldu. Karlılık rakamlarıyla dikkat çeken bankaların borsada işlem gören hisseleri yüzde 3,71 değer kaybetti. Bankacılık hisseleri önceki gün yüzde 8 yükselmişti.

Malatya Gelincik Tepe ve Alacakapı TOKİ projeleri sahiplerini buldu!

Malatya'da konutları hasar gören vatandaşlar için inşa edilen Gelincik Tepe ve Alacakapı TOKİ'de yer alan toplam 345 konutun kurayla dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Beykoz'un yeni imar planı Türkiye’ye örnek olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Beykoz’un imar çalışmaları ve kentsel dönüşüm projeleri hakkında Ankara'da çıkarma yaptı.

Hayal Olcay, Tepe Emlak Yatırım’ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak önemli projelere imza atan ve 2014’ten itibaren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 tarihinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

Hayal Olcay Tepe Emlak Yönetim Kurulu başkanı oldu! 

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak birçok projeye imza atan, Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay,Yönetim Kurulu Başkanı oldu...

Beykoz'un imar planı değişecek!

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Av. Kemal Kaya, Beykoz’da hayata geçireceği plan ve projeleri anlattı. Vizyonunu, “Beykoz’da bir şey değişecek, her şey değişecek” başlığıyla açıklayan Avukat Kemal Kaya, bölgenin yeniden imar edileceğini söyledi.

Beykoz'da markalı 4 konut projesi!

Konut tercihini Beykoz'da yana kullananlar ilçeyi tarihi güzellikleri, ulaşım imkanları ve denize yakınlığı sebebiyle tercih ediyor. Peki bölgede ön plana çıkan markalı konut projeleri neler? İşte cevabı...

Karlıtepe Gayrimenkul'ün sermayesi 71 milyon TL'ye çıkıyor!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağlı ortaklık sermaye artırımı hakkında açıklama yaptı.

Makyol Beykoz projesi geliyor!

Otoyol, köprü, havalimanı projeleri üstlenen Makyol İnşaat yeni konut yatırımları için düğmeye bastı. Şirket Beykoz projesini 2019'da görücüye çıkaracak.

beykoz karlıtepe projeleri Haberi

beykoz karlıtepe projeleri


Tahincioğlu, Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi'ne bağlı Karlıtepe bölgesindeki projesi için çalışmalara devam ediyor. Nidapark Beykoz adıyla satışa sunulacak olan proje için arsa toplama çalışmaları sürüyor. Proje alanı için imar planı 19 Ocak 2015 tarihinde askıya çıkarılmıştı. Planlar yarın askıdan inecek.




Hedef 250 bin metrekare


Tahincioğlu'nun Nidapark Beykoz projesi için anlaşmalar devam ederken, şu an yaklaşık 70 bin metrekarede anlaşma sağlandı. Ancak lüks proje için hedeflenen 250 bin metrekare.



Denizden yüksekliği 189 metre olan Karlıtepe bölgesi, Beykoz'un en güzel yerlerinden. Bir çok firmanın proje için hazırlıklara başladığı Karlıtepe, yüksekte olması sebebiyle boğaz ve orman manzarasına hakim bir konumda yer alıyor.




Proje ne zaman başlayacak?


19 Ocak 2015 tarihinde askıya çıkarılan Beykoz 1. Bölge imar planı  Gümüşsuyu, İncirköy, Soğuksu, Rüzgarlıbahçe, Kavacık, Göksu ve Yeni...