02 / 05 / 2024

Beykoz Karlıtepede arsa fiyatları ne kadar

Beykoz Karlıtepede arsa fiyatları ne kadar

İstanbul'un en gözde 2B arazilerinin yer aldığı Beykoz'da tapu alma sürecinin başlamasıyla imar ve iskan trafiği de arttı. Boğaz'a nazır arazilerde inşaat yapmak için kolları sıvayan müteahhitlik firmaları arsa sahiplerinin önünde kuyruğa girdi...

Üsküdar Belediyesi, 7 ilçedeki arsa ve arazileri satıyor!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Beykoz, Çekmeköy, Eyüpsultan, Maltepe, Sultanbeyli, Şile ve Üsküdar'da yer alan 9 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

Arsa ve arazi yatırımı yapmanın 8 püf noktası!

Genellikle uzun vadeli bir yatırım aracı olan arsa ve arazi piyasası, karlılığı nedeniyle birçok kişi tarafın dikkatle takip ediliyor. Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Arif Güdül, arsa ve arazi alacakların yapması gerekenleri 8 maddede sıraladı.

Arsa ve arazi yatırımının püf noktası ne? Kâr etmek için ne yapılmalı?

Talepbul Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, arsa ve arazi yatırımının püf noktalarını tek tek sıraladı. Güdül, toprak alımının doğru analizlerle desteklendiğinde, sürdürülebilir ve karlı bir yatırım aracı olabileceğini belirtti.

Beykoz Belediyesi ticaret ve konut imarlı arsa satacak!

İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı, Beykoz Çengeldere'de yer alan 1.857 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 1 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Beykoz Belediyesi 9 bin metrekarelik arsayı satıyor! Megakentte arsa sahibi olabilirsiniz!

Beykoz Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Baklacı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Beykoz Baklacı'daki arsayı satıyor? 

Beykoz Belediyesi 9 bin metrekarelik arsayı satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatı! 

Beykoz Belediyesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Baklacı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Beykoz'da yer alan arsanın ihalesi ne zaman? 

Gayrimenkul yatırımı arsaya kaydı! İşte arsa fiyatlarının en çok arttığı iller

Emlakjet sitesinin verilerine göre Ağustos ayında en çok arsa arandı. Eylül ayında da arsa aramaları zirveye çıkarken kullanıcıların yüzde 55'i karlı olduğunu düşündükleri için yüzde 29'u konut pahalı olduğu için arsayı tercih ediyor.

Nef tarihin en karlı yatırımına imza attı: Nef Arsa projelerinde satışlar tam gaz!

Türkiye’deki arsaların ortalama bedellerinin son 2 senede iki katına çıktığını vurgulayan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Nef Arsa projesine ilişkin bilgi verdi. Şirketin yeni yatırımlarını da anlatan Timur, sektörü değerlendirdi.

Songül Karlı'nın gayrimenkul davasında son durum!

Ünlü şarkıcı Songül Karlı'yı 8-10 dönümlük arsa satışında dolandırdığı iddiasıyla eski eşi ve 2 sanık hakkında "nitelikli dolandırıcılık" suçlarından dava açıldı.

Emlak Konut GYO'nun Beykoz Riva'daki toplam geliri 1.2 milyar TL'ye yükseltildi!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı'nın Yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye Ek-7 No.lu Protokol ile asgari şirket payı toplam geliri 1 milyar 254 milyon 834 TL'ye yükseldi.

Atakule GYO Beykoz parselleri gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Çayağzı Köyü, Beylikmandıra Çiftliği Mevkii, 13 pafta, 1978 parsel, 7196 metrekare arsa ve Çayağzı Beylik Mevkii, 13 pafta, 1979 parsel, 4044 metrekare arsa için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Hasanoğlu İnşaat Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Hasanoğlu Şirketler Grubu’nun iştirak firması HSN Kentsel Dönüşüm, arsa yatırımları ve proje geliştirme çalışmalarında düğmeye bastı. Firmanın hayata geçirmeyi planladığı ilk proje İstanbul’un parlayan yıldızı Beykoz’da inşa edilecek...

Emlak yatırımcılarının yeni gözdesi: Beykoz Çavuşpaşa!

Kavacık ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yakın konumda bulunan Beykoz'un Çavuşpaşa Mahallesi, emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu. Birçok işadamı Çavuşbaşı'nda korona sürecinde arsa topladı.

Beykoz Karlıtepede arsa fiyatları ne kadar Haberi

Beykoz Karlıtepede arsa fiyatları ne kadar



2B kapsamında imara açılan Beykoz, müteahhitlerin akınına uğradı. Projesi olan, Boğaz'a nazır arsa sahiplerinin kapısını çalıyor. Arazilerin metrekare fiyatları ise 2 bin 500'e çıktı.


İstanbul'un en gözde 2B arazilerinin yer aldığı Beykoz'da tapu alma sürecinin başlamasıyla imar ve iskan trafiği de arttı. Boğaz'a nazır arazilerde inşaat yapmak için kolları sıvayan müteahhitlik firmaları arsa sahiplerinin önünde kuyruğa girdi. Şirketler arazi sahiplerine metrekare başına 2 bin 500 liraya kadar fiyat teklif ediyor. Üstelik belediyeye ödenecek 2B bedeli de şirketten. Beykoz Belediyesi'nce 10 Şubat tarihinde açılan ofisler aracılığıyla tebligat yapılan hak sahiplerine yer satışları sürüyor. 10 Mayıs'a kadar devam edecek satış çalışmaları sonunda ödeme planına uygun sözleşme yapan kişiler tapu sahibi olabilecek. Peşin ödeme yapan vatandaşlar 2B rayiç bedellerinin yüzde 56'sını verecek. Arsa...