29 / 06 / 2024

beykoz koru modern wc kaç lira

beykoz koru modern wc kaç lira

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beykoz Belediyesi işbirliğiyle ilçenin meydanlarına şehir estetiğine uygun, hijyenik ve şık tuvaletler yerleştiriliyor. Tuvaletler ilk olarak Beykoz Çayırı, Beykoz Meydanı ve Beykoz Korusu içerisine yerleştirildi.

Acar Blu Koru Etabı satışta!

İstanbul’ un oksijen değeri en yüksek ve depremden etkilenme riskinin en az olduğu Beykoz Acarkent’in yeni nesil projesi Acar Blu Koru Etabı satışa çıktı. Acar Blu Koru Etabında daireler 2 milyon 306 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

İSKİ’den Beykoz’a yeni hizmet binası!

Beykozluların modern kent hizmetlerinden daha hızlı ve daha etkin bir biçimde faydalanabileceği yeni İSKİ Beykoz Şube Müdürlüğü törenle hizmete açıldı.

Beykoz'un yeni meclis binası açıldı!

Beykoz Belediyesi ilçenin geleceğine kalıcı bir imza daha attı. Modern mimari, özel bir mühendislikle inşa edilen yeni belediye meclis binası açıldı...

Beykoz belediye meclis binası yükseliyor!

Beykoz Belediyesi’nin modern tasarımla inşaatına başladığı meclis binasında 2. kata ulaşıldı.

Beykoz Koru Konutları İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Beykoz Koru Konutları İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Muhemmed Taha Gergerioğlu, Mustafa Şahin ve Levent Eyüboğlu ortaklığında kuruldu.

Beykoz Belediyesi Meclis Binası'nın inşaatı başladı!

Beykoz Belediyesi, meclis çalışmalarının daha modern bir mekânda yürütüleceği yeni meclis binasının inşaatına başladı.

Beykoz'daki Ziya Ünsel Ortaokulu koruya takıldı!

İstanbul Beykoz'daki Ziya Ünsel Ortaokulu yenileme çalışması koru engeliyle karşı karşıya geldi.Vehbi Koç Vakfı'nın yıkıp yeniden inşa edeceği okul inşaatı için koru içinden kamyonların geçeceği, orada inşa edilen tarihi tünel ve yollara zarar verebileceği gerekçesiyle izin verilmedi.

Aryom Koru Evleri İzmir'de yükseliyor!

İzmir’in yükselen değeri Gaziemir’de, üç tarafı çam korusu ile çevrili, benzersiz doğası, konumu, konforu ve modern mimarisi ile şehir içinde konut yaşamının standartlarını yeniden belirleyen Aryom Koru, benzersiz altyapısı ve yeşil mimarisi ile İzmir’i yepyeni bir “yaşam konsepti” ile tanıştırıyor.

Beykoz'a yeni belediye meclis binası yapılıyor!

Beykoz Belediyesi, ilçe sakinlerine hizmetlerini daha yeni mekânlarda sunabilmek için, modern tasarımlı yeni meclis binası yapacak.

Beykoz Göksu Köprüsü'nde son durum!

Beykoz Belediyesi Göksu’da ulaşımı kolaylaştıracak, ilçeye yeni bir vizyon kazandıracak, trafiği ve bölge halkını rahatlatacak modern Göksu köprüsü ve bağlantı yolları yapımına hızla devam ediyor.

Beykoz’un ilk kapalı pazarı Göksu’da kuruluyor!

Beykoz Belediyesi’nin modern pazar yeri projelerinin ilk adımı Göksu Kapalı Pazar yeriyle atıldı. İlçe sakinlerine düzenli ve temiz bir alanda hizmet verecek pazar yerinin yapımına başlandı.

Beykoz’a 9 yeni spor sahası müjdesi!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek "Mahmutşevketpaşa, Rüzgarlıbahçe, Dereseki, Akbaba, Kanlıca, Kaynarca, Örnekköy, Yenimahalle Beykoz Stadı olmak üzere ilçemiz 9 yeni bakımlı ve modern halı saha daha kazanıyor" dedi

Koru Modern Villaları satış ofisi!

Toplam 19 bin metrekare alan üzerinde yer alan Koru Modern Villaları 3 ayrı tipte tasarlandı. Projedeki konutlar Çınar, Gürgen ve Meşe Villaları olmak üzere yükseliyor. İşte Koru Modern Villaları satış ofisi adres bilgileri...

beykoz koru modern wc kaç lira Haberi

beykoz koru modern wc kaç lira

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki olan Sağlık A.Ş. tarafından şehir estetiğine uygun tasarlanan ve şehrin bir çok noktasında faaliyete alınan modern tuvaletlerden Beykoz genelinde 3 noktaya kuruldu.  


Beykoz Çayırı, Beykoz Meydanı ve Beykoz Korusu içerisine yerleştirilen tuvaletlerle birlikte ilçe sakinleri AB standartlarında hijyenik koşullara sahip, görünümü kente uygun tuvaletlere kavuştu.  





Yeni tuvaletlerde giriş ücreti 1 Lira olarak belirlendi. Ücret tuvaletlerin girişinde bulunan cihazlara İstanbulkart aracılığıyla ödeniyor.


Engelli ulaşımı da olan yeni tuvaletler bebekli anneler düşünülerek tasarlandı.


Modern tuvaletler gerekli görüldüğü takdirde ilçenin diğer noktalarına da yerleştirilecek.


Beykoz...