05 / 05 / 2024

beykoz rayiç bedelleri

beykoz rayiç bedelleri

Yücel Çelikbilek, "Beykozluların kent kimliği, hakkı ve hukuku bizlerin önceliğidir. Buradan yola çıkarak mülkiyet konusunda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla ilçemize ve vatandaşlarımıza geleceğini kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Konya Ilgın Belediyesi'nden tapu kolaylığı!

Ilgın Belediyesi, emlak alım ve satım işlemlerinde Tapu Müdürlüğü tarafından vatandaşlardan istenen "Emlak Rayiç Bedelleri" işlemlerini yeni bir yazılımla Ilgın Tapu Müdürlüğüne elektronik ortamda sundu.

İmar barışında 2019 arsa rayiç bedelleri esas alınacak!

Uzatılan imar barışı başvurularında 2019 tarifesi belli oldu. Buna göre arsa rayiç bedellerinde 2019 yılı dikkate alınarak hesaplanacak.

Aliağa'daki tarım arazilerinin rayiç bedelleri mecliste!

İzmir'in Aliağa ilçesi Bozköy ve Helvacı mahallelerindeki tarım arazilerinin rayiç bedellerinin çok yüksek olması nedeniyle bölge halkının yaşadığı mağduriyet meclis gündemine taşındı...

Ev alırken dikkat edilmesi gereken yasal işlemler!

Ev satın alırken dikkat edilmesi gereken birçok yasal işlem bulunuyor. Tapuda düşük gösterilen rayiç bedelleri evi satmak istediğinizde karşınıza en büyük sorun olarak çıkabilir.

Belediyelerin emlak vergisi bilmecesi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Nevzat Saygılıoğlu, bugünkü yazısında emlak vergisinde rayiç bedelleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o haber...

Sancaktepe'deki hazine arazilerinin rayiç bedelleri TBMM'de!

MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, İstanbul Sancaktepe Veysel Karani Mahallesi'ndeki hazine arazilerinin rayiç bedellerinin tespitini sordu..

Hatay'daki 2B arazilerinin rayiç bedelleri TBMM'de!

CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem, Hatay'daki 2B arazilerinin rayiç bedellerinin belirlenmesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Ertem sorularının Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından cevaplandırılmasını istedi..

Malatya Defterdarlığı'ndan irtifa hakkı tesis ihalesi!

Malatya Defterdarlığı, Malatya Yeşilyurt'ta bulunan 2 gayrimenkulün 49 yıllığına irtifa hakkını tesis edecek. İmarsız arsaların rayiç bedelleri toplamı 5 milyon 591 bin 481 TL olarak belirlendi.

Beykoz'da icradan 3.6 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Beykoz İcra Dairesi, İstanbul İli Beykoz İlçesi'nde yer alan 3 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış bedelleri 3 milyon 640 bin TL olarak belirlendi.

2b arazileri rayiç bedelleri sorgulama!

6831 Sayılı Orman Kanunu’nun 2. Maddesi ‘B’ bendi için kullanılan bir kısaltma olarak bilinen 2b arazilerin satışı rayiç bedelleri üzerinden yapılıyor. İşte, 2b arazileri rayiç bedelleri sorgulama!

2b arazilerin satışında rayiç bedel ne kadar?

Orman vasfını kaybetmiş hazine araziler 2b arazisi olarak ifade ediliyor. 2b arazilerin satışı rayiç bedelleri üzerinden yapılıyor. Peki, 2b arazilerin satışında rayiç bedel ne kadar?

2b arazileri rayiç bedelleri 2015!

2b arazi satış işlemleri için deftarlıklara ya da il müdürlüklerine başvuru yapılıyor. 2b satış işlemlerinde rayiç bedelinin ödenmesi gerekiyor. İşte, 2b arazileri rayiç bedelleri 2015!

Gökbel köyü 2B için ayaklandı!

Muğla’nın Ortaca İlçesi’nde, büyükşehirle birlikte mahalleye dönüştürülen köylerindeki orman vasfını kaybetmiş araziler (2B) için belirlenen rayiç bedelleri yüksek bulan Gökbel sakinleri, yürüyüş düzenledi. İşte yaşananlar...

beykoz rayiç bedelleri Haberi

beykoz rayiç bedelleri

Beykoz'un geliri, yine Beykoz'da kalacak Programda konuşan Başkan Yücel Çelikbilek, İstanbul'da 2B arazilerinin 3/1'inin Beykoz'da olduğunu ifade ederek, "Milli Emlak'tan aldığımız arsaları 'Proje Alanı' ilan ederek vatandaşlarımıza satışını gerçekleştiriyoruz. Rayiç değerler üzerinden %50 indirim yaparak ilçe sakinlerimizin alım gücüne yönelik kolaylık sağladık. Arazilerin satışından elde edilecek gelirde Türkiye'de tek olmak üzere Beykoz'da kalacak. Yaklaşık 1 milyar TL'lik bir gelir bekliyoruz. Bunu da elbette Beykozlular için kullanacağız. 

Dolayısıyla vatandaşlarımız yine kendi geleceğine yatırım yapmış olacak. Bunların ardından planlarımızı tamamlayacağız. Beykoz 2014 yılının sonuna kadar planlarına kavuşacak. Beykozlu Beykoz'da kalacak, Beykoz'un geliri de yine Beykoz'da kalacak. Vatandaşlarımız en geç 3 ay içinde tapularına kavuşacak. Kentsel dönüşümü biz, yerinde ve hak sahipleriyle dönüşüm şeklinde sağlayacağız. Yapacağımız sosyal konutlarla birlikte Beykoz çok farklı bir...