08 / 05 / 2024

Beyler İnşaat esenyurt projeleri

Beyler İnşaat esenyurt projeleri

Cahit Yalçın, "Önce Güven" sloganıyla hareket ettiklerini belirterek, "Sürekli müşterilerimizin güvenini kazanmaya yönelik bir çalışma yürüttük. Çünkü biz her zaman "eğer müşteriler varsa biz varız"ın bilincindeyiz" dedi.

Şef Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şef Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 235 bin 825 TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Has Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Has Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 852 bin TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Asa Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asa Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 281 bin 654 TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Beyler İnşaat  Anonim şirketi kuruldu!

Beyler İnşaat  Anonim Şirketi  Fatih’te   8 milyon TL sermaye bedeli ile Cahit Yalçin tarafından kuruldu.

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat!

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Gül İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Projede 208 konut ve 20 iş yeri yer alacak.

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Günyüzü İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş'nin Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı.

Innovia 4 mağdurları 2 Şubat'ta eylem yapacak!

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini Eylül 2018'de durdurmuştu. Projeden ev alan ve mağdur olan vatandaşlar 2 Şubat tarihinde Cevizlibağ'daki Yeşil Holding önünde eylem yapacak.

Innovia 4 mağdurlarından suç duyurusu çağrısı!

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Innovia 4 mağdurları projeyle ilgili olarak suç duyurusu çağrısı yaptı.

Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Peki Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Beyler İnşaat esenyurt projeleri Haberi

Beyler İnşaat esenyurt projeleri

İnsanların varoluşlarından itibaren en önemli yaşamsal ihtiyaçlarından biri olan barınma günümüzde de en önemli konular arasında yer almaya devam ediyor. Bir ev sahibi olmak hemen hemen herkesin hayalini süslerken bu hayalin gerçekliğe dönüştüğü noktada doğru karar vermenin önemi tartışılmaz bir gerçek. Beyler İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Yalçın ile inşaat ve gayrimenkul sektörü hakkında konuştuk.


Öncelikle sizi ve sahibi olduğunuz Beyler İnşaat Gayrimenkul'u biraz tanıbilir miyiz?

Emlak sektörüne 2008 yılında başladık. 2008'den önce yurt dışında dekorasyonla ilgili çalışmalar yapıyorduk. Bu yılda emlak sektörüne giriş yaptık ve 2010 yılında da inşaat yapmaya başladık. Aşağı yukarı 7­8 yıl gibi bir evveliyatımız var. Bu anlamda hem emlak hem inşaat hem de dekor işleriyle beraber Esenyurt bölgesinde aktif bir çalışma yürütüyoruz. Aşağı yukarı bu...