02 / 05 / 2024

beylik pazarı açıldı mı

beylik pazarı açıldı mı

Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi’nde haftanın iki günü binlerce misafiri ağırlayan “Beylik Pazarı” yeni ve modern görüntüsüne kavuştu. Pazarın resmi açılışını Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Beylikdüzü sakinleri yaptı.

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kartepe Çepni-Suadiye Kent Çarşısı hizmete açıldı!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde Çepni-Suadiye Kent Çarşısı, Suadiye Pazarı’nın yeni yerinde ilk gününde gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

İnşaat sektöründe Libya ile yeni bir sayfa açıldı!

Türk müteahhitleri için halen en büyük üçüncü pazar olan Libya'da 2011'de başlayan iç karışıklıklar sonrasında yarım kalmış projelerinin toplam tutarı 19 milyar dolar oldu. TMB Başkanı Mithat Yenigün, "Libya ile yeni bir sayfanın açıldı" dedi.

Emirgan Sütiş Bahreyn şubesi açıldı!

Mimar Sami Savatlı'nın Emirgan Sütiş'in Orta Doğu pazarı için hazırladığı ilk konsept restoran The Avenues Mall'da açıldı.

Sultanmurat Pazar Kompleksi ve Otoparkı hizmete açıldı!

Küçükçekmece Sultanmurat Mahallesi Anadolu Sokak’ta hayata geçirilen Pazar Kompleksi ve Otoparkı Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve ilçe protokolünün katılımıyla açıldı.

New York'ta Türkiye Ticaret Merkezi açıldı!

ABD pazarında çok daha etkin şekilde yer almasını sağlayacak Türkiye Ticaret Merkezi New York'un en prestijli noktalarından birinde açıldı.

Bingöl Kalbin AVM açıldı!

Bingöl Yenişehir Mahallesi Hastane Caddesi Hacılar Camii altında faaliyet gösteren Kalbin alışveriş merkezinde 13 Ağustos Pazar günü elektrikten kaynaklı yangın çıkmıştı. Alışveriş merkezi, yeniden inşa edilip hizmete açıldı.

Melikgazi Gökkent Semt Pazarı ve Sosyal Tesisi açıldı!

Melikgazi'de hayata geçirilen Gökkent Semt Pazarı ve Sosyal Tesisi hizmete açıldı. Açılışa Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katıldı.

Bursa Büyükorhan pazar yeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Bursa Büyükorhan pazar yeri açıldı.

Şanlıurfa Akçakale Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa´da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Akçakale´de hayata geçirdiği semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Birecik Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Birecik´te hayata geçirdiği semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

Viranşehir Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa´da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Viranşehir'de hayata geçirdiği semt pazarını hizmete açtı

Suruç Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa'da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Suruç'a yaptırdığı semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

beylik pazarı açıldı mı Haberi

beylik pazarı açıldı mı


Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi’nde haftanın iki günü binlerce misafiri ağırlayan “Beylik Pazarı” yeni ve modern görüntüsüne kavuştu.  Pazarın resmi açılışını Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Beylikdüzü sakinleri yaptı. Otoparktan tuvaletlere, duraktan asansöre kadar titiz bir çalışmayla revize edilen pazarın açılışı öncesi Başkan İmamoğlu, pazar esnafıyla kahvaltı da yaptı. Ayrıca, pazar alanına kurulan İstanbul Umum Pazarcılar Esnaf Odası’nın noktasıyla, esnaflar Bakırköy’deki merkeze uğramadan online olarak işlemlerini gerçekleştirebilecekler.  


Eski ikameti Barış Mahallesi olan ve 2015 yılında yoğun kar yağışı nedeniyle çöken Beylik Pazarı’nın, Adnan Kahveci Mahallesi’ndeki yeni yerine taşınmasıyla birlikte fonksiyonu genişletilen kapalı pazar alanı, Beylikdüzü Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilendi. Haftanın 2 günü binlerce vatandaşı ağırlayan Beylik Pazarı’nın resmi açılışını Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve...