03 / 05 / 2024

Beylikdüzü 2015 projeleri

Beylikdüzü 2015 projeleri

Engelli bireyler, Beylikdüzü’nde herhangi bir engele takılmayacak. Kaldırım düzenlemelerine başlayan Beylikdüzü Belediyesi, Barış Mahallesi Ada Çiftliği Caddesi’nde toplam 4 bin 550 m2 parke tretuarı yeniden elden geçirdi.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen projelerde son dakika gelişmeleri...

Tor Beylikdüzü yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor!

 Tor Holding’in yeni konut projeleri arasında yer alan Tor Beylikdüzü, yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor...

Esenyurt ve Beylikdüzü Metro hatlarıyla daha da değerleniyor!

İstanbul'da yıldızı parlayacak bölgeler şüphesiz ki ulaşımın geliştiği desteklendiği bölgeler olacak. Özellikle Esenyurt ve Beylikdüzü bölgesine yönelik metro projeleri somutlaştıkça daha da değerleniyor. 

Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattında konut projeleri öne çıkıyor!

İstanbul büyüdükçe doğu ve batı yönünde yeni gelişim bölgeleri de oluşuyor. Bunlardan biri de kentin batı yönündeki büyüme aksı olan Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattı. Sırtköy villa, Beylikdüzü ise konut projeleriyle öne çıkıyor.

Beylikdüzü metrosunu bekliyor!

Planlı yapılaşma süreci, yeşil alanları ve yeni projeleri ile öne çıkan Beylikdüzü'nde en önemli sorun ulaşım. Gelişen Bölgeler Zirvesi'ne katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve bölgenin önde gelen müteahhitleri "Beylikdüzü'nün yıldızı her geçen gün parlıyor" diye konuştu.

Beylikdüzü Cumhuriyet Caddesi yeni kimliğini kazanacak!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçedeki projeleri ve yatırımları anlattı. İmamoğlu, Cumhuriyet Caddesi Projesi'ni ve 3 köy 3 meydan projesinden bahsetti.

Beylikdüzü'ne iki yeni okul geliyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun geçtiğimiz aylarda Beylikdüzü’ne 2 yeni okul kazandıracaklarını müjdelediği Yakuplu ve Gürpınar’a yapılmaya başlanan okul projeleri hızla devam ediyor.

Beylikdüzü'nün yolları yenileniyor!

Beylikdüzü Belediyesi, bakımlı yollar, düzgün kaldırımlar ve prestijli caddeler için ciddi bir çalışma sergiliyor. Müdürlük, 2014 yılına oranla yüzde 107 bir artış göstererek, 2015 yılında tam 129 cadde ve sokakta bordür ve tretuvar yaptı.

Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü'ndeki projeleri anlattı!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü'ndeki projelerden bahsetti. İmamoğlu, Beylikdüzü’nün 5 yılı hatta 15 yılı nasıl bir planlamayla yürütülmesi gerektiğini vurguladı.

Beylikdüzü Belediyesi'nden 2015'te 6 yeni park!

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2015 yılında toplam 22 bin 587 m²’lik alana 6 adet park ve 4 adet cep park kazandırdı. Ayrıca 13 bin 478 m²’lik alanı kaplayan 5 parkı da baştan sona revize etti.

Universal21'in Beylikdüzü'ndeki ofisi 12 Aralık'ta açılacak!

Universal21 Gayrimenkul Yatırım'ın Beylikdüzü'ndeki ofisinin açılışı 12 Aralık 2015 Cumartesi günü gerçekleşecek. Açılış saat 12:00'da yapılacak.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü teslim tarihi!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü teslim tarihi 2016 yılı Kasım ayı olarak belirlendi. Konutların minimum 149 metrekare büyüklükte tasarlandığı projenin lansmanı 20 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Beylikdüzü 2015 projeleri Haberi

Beylikdüzü 2015 projeleri


Engelli bireyler, Beylikdüzü’nde herhangi bir engele takılmayacak. Kaldırım düzenlemelerine başlayan Beylikdüzü Belediyesi, Barış Mahallesi Ada Çiftliği Caddesi’nde toplam 4 bin 550 m2 parke tretuarı yeniden elden geçirdi. Engellilerin ulaşımını sağlamak amacıyla “klavuz taş” ve “uyarı taşlar” ile engelli yürüyüş yolları oluşturuldu.


Beylikdüzü Belediyesi, engelli vatandaşların sosyal yaşam haklarına sahip çıkıyor. İlçeyi engellilerin rahatlıkla yaşayabileceği donamlı bir hale getirmek için çalışan belediye tespitlerine devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve işin koordinasyonunu yürüten Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Bağbekleyen, en son Barış Mahallesi Ada Çiftliği Caddesi’nin kaldırımlarını engellilere dönük düzenlemeye başladı. Bin 25 metre uzunluğundaki caddede toplam 4 bin 550 m2 tretuar parke yapılarak engelli erişimi için uygun hale getirildi. Ayrıca kılavuz taşlar ve uyarı taşları eklendi.


Bordür yükseklikleri ise yaşlılar ve...