29 / 04 / 2024

Beylikdüzü alternatif yol

Beylikdüzü alternatif yol

E-5 üzerinden Beylikdüzü’ne girişleri rahatlatacak, metrobüs meydanı üst geçidine yapılan alternatif yol sürücülerin kullanımına açıldı.

Beylikdüzü'ne metro geliyor!

AKP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Işık, "Metrobüse alternatif olarak bu dönemde metroyu Beylikdüzü'ne getiriyoruz. Tüm hazırlıkları, bütçeleri tamamlandı. Beylikdüzü'nün üst mahallesi ile deniz tarafındaki mahalleleri birbirine birleştirecek yeni bir ulaşım ağı hazırladık" dedi...

Beylikdüzü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Barış Mahallesi, Ali Çebi Caddesi ile Batı Trakya Bulvarı ve Mustafa Kemal Caddesi Arası 25. Metrelik Yol Uygulama Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Beylikdüzü Gürpınar için dönüşüm çalışmaları hazır!

Beylikdüzü’nde köhneleşmiş yapıların olası bir afet anında can ve mal kaybına yol açmasını engellemek için kentsel dönüşümü amaçlayan çalışmalar yapıldı. Bu kapsamda geliştirilen plan notları, Beylikdüzü Belediye meclisinde onaylandı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’nın onayına sunuldu.

Beylikdüzü'ne alternatif yol!

E-5 üzerinden Beylikdüzü’ne girişleri rahatlatacak, metrobüs meydanı üst geçidine yapılan alternatif yol sürücülerin kullanımına açıldı.

Beylikdüzü'ne 8 kilometre yeni yol!

Beylikdüzü’ndeki yollar çoğalıyor. Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2016 yılının bahar aylarını takiben yol çalışmalarına hız kazandırdı. Nisan ayından itibaren 8 kilometreye yakın yeni yol açıldı.

Beylikdüzü'nde yeni yollar açılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi ilçenin birçok noktasında eş zamanlı olarak yeni yol açma çalışmaları gerçekleştiriyor. Geçişlerin rahat sağlanması için genişletilen yollarda, devam eden çalışmalar sonunda, yolların en iyi standartlarda olması hedefleniyor.

Beylikdüzü'nde yollar yenileniyor!

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin birçok noktasında eş zamanlı olarak yeni yol açma çalışmaları gerçekleştiriyor. Yakuplu ve Kavaklı mahallelerinde yolların en iyi standartlarda olması hedefleniyor.

Beylikdüzü'ne Münih modeli bisiklet yolu yapılacak!

Beylikdüzü Belediyesi, Almanya’nın Münih kentindeki gelişmiş bisiklet yol ağlarını inceleyip uygulanan sistemden faydalanarak, sistemin bir benzerini Beylikdüzü’nde hayata geçirmeye hazırlanıyor..

Beylikdüzü Petrol Ofisi - Dedekorkut Caddesi arası imar planları askıda!

Beylikdüzü Petrol Ofisi - Dedekorkut Caddesi Arası Yol Rehabilitasyon Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı. İşte o imar planları...

Beylikdüzü Kavaklı 220 Ada imar planı askıda!

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, Kavaklı Mahallesi 220 Ada 10, 11, 12, 13 Parsellerin sınırı ile Adanın batısında yer alan terkli yol ve park alanında yapılan düzenlemeye ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğini askıya çıkardı.

Söğütlüçeşme Beylikdüzü Metrobüs güzergahı danışmanlık ihalesi!

Söğütlüçeşme-Beylikdüzü Metrobüs Güzegahı'nda Yol, Kavşak İyileştirme Ve Trafik Düzenleme Uygulama Projeleri İşi danışmanlık hizmeti işi ihaleye çıkıyor...

Beylikdüzü'nde metrobüs inşaatı ve kar yağışı hayatı felç etti!

Zaten aylardır trafik çilesinin yaşandığı Beylikdüzü'nde karla birlikte eziyet de katmerlendi. Metrobüs çalışmaları nedeniyle duraklar kaldırıldığından vatandaş yol ortasında, kar yağışı altında titreyerek otobüs bekliyor...

Beylikdüzü halkını metrobüsün gelişi sevindirdi ama inşaatı bıktırdı!

Beylikdüzü'nde metrobüs çalışmaları nedeniyle yeni yapılan yol düzenlemesi sürücüleri isyan ettirdi

Beylikdüzü alternatif yol Haberi

Beylikdüzü alternatif yol


E-5 üzerinden Beylikdüzü’ne girişleri rahatlatacak, metrobüs meydanı üst geçidine yapılan alternatif yol sürücülerin kullanımına açıldı. Gün içerisinde Bizimkent Kavşağı’nın yoğunlaştığı saatlerde vatandaşa hem yol mesafesini azaltma hem de zamandan tasarruf etme konusunda rahatlık sağlayan yol, Beylikdüzü Belediyesi’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’yle müzakereleri sonucunda hayata geçti. 


Beylikdüzü Belediyesi, vatandaştan gelen talepler ve yoğun olan iş çıkış saatlerinde ilçenin en çok kullanılan girişi Bizimkent Kavşağı’nda olan trafiği azaltmak için alternatif yol oluşturdu. Artık E-5 karayolundan bağlanan yol ile Beylikdüzü metrobüs meydanı üst geçidi üzerinden “u” dönüşü yaparak ilçenin Barış Mahallesi yönüne geçiş sağlandı. İlçe trafiğine büyük fayda sağlayan yeni yol, Beylikdüzü Belediyesi’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’yle yaptığı müzakereler sonucu vatandaşın kullanımına açıldı. 


Hem yol mesafesini kısaltma hem de zamandan tasarruf etme açısından fayda sağlayan, kısa...