05 / 05 / 2024

beylikdüzü konu projeleri

beylikdüzü konu projeleri

Beylik Konakları'nda 24 Ocak'a kadar devam edecek olan fiyatlarında 2+1 daireler 75 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Beylikdüzü Sky Port Residence Konutları'nda 175 bin dolara 1+0!

Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Skyport Residence projesinde yer alan konutlar 175 bin dolar ile 350 bin dolar arasında değişen fiyatlar satışa sunuluyor...

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen projelerde son dakika gelişmeleri...

Tor Beylikdüzü yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor!

 Tor Holding’in yeni konut projeleri arasında yer alan Tor Beylikdüzü, yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor...

Beylikdüzü'ne metro hattı için kaynak bekleniyor!

Beylikdüzü Hedef Büyütüyor” sloganı ile yola çıktıklarını anlatan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ''Beylikdüzü metro hattı, projelendirme süreçlerini geçti. Bu hat 10-12 sene önce bitirildi ancak kaynak gerekiyor'' diye konuştu.

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm çağrısı!

Beylikdüzü Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nın ilk oturumunda konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

Beylikdüzü'ne metro müjdesi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Beylikdüzü'ne metro gelecek. Hayırlı uğurlu olsun. Ambarlı Limanı'ndan, Esenyurt'a kadar yeşil vadi koridorunu yapıyoruz'' diye konuştu.

Beylikdüzü'ne metro ve tramvay müjdesi!

''Şehrin tüm ulaşım ihtiyacını ortadan kaldıracak projelerle geliyoruz'' diye konuşan AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü'ne metro müjdesi verdi.

Beylikdüzü Apartman Görevlileri Sosyal Tesisi açıldı!

Beylikdüzü’nde apartman görevlileri için inşa edilen sosyal tesis hizmete açıldı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tesisin açılışında konuştu.

Beylikdüzü'nde 6.5 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Yakuplu Mahallesi'nde yer alan benzin istasyonu 6 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 16 Ağustos 2018 olarak belirlendi.

Esenyurt ve Beylikdüzü Metro hatlarıyla daha da değerleniyor!

İstanbul'da yıldızı parlayacak bölgeler şüphesiz ki ulaşımın geliştiği desteklendiği bölgeler olacak. Özellikle Esenyurt ve Beylikdüzü bölgesine yönelik metro projeleri somutlaştıkça daha da değerleniyor. 

Gençlerin gözü Beylikdüzü konut projelerinde!

Avenue İstanbul projesinin tanıtım toplantısında konuşan Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, gençlerin yoğun olarak Beylikdüzü'nde yer alan konut projelerini tercih ettiğini söyledi.

Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattında konut projeleri öne çıkıyor!

İstanbul büyüdükçe doğu ve batı yönünde yeni gelişim bölgeleri de oluşuyor. Bunlardan biri de kentin batı yönündeki büyüme aksı olan Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattı. Sırtköy villa, Beylikdüzü ise konut projeleriyle öne çıkıyor.

Beylikdüzü’nde konut prim oranları yüzde 35’e ulaştı!

Babacan Holding Başkanı İbrahim Babacan, Beylikdüzü’nde yükselen konut projelerinde prim oranlarının yüzde 35’e ulaştığını kaydetti. Babacan, “Yeni bir Japon yatırımcıya ikinci katı satmak için de görüşüyoruz” diye konuştu.

beylikdüzü konu projeleri Haberi

beylikdüzü konu projeleri

Osmanlı İnşaat imzası ile İstanbul'un ilçesi Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Beylik Konakları'nda 1.086 tane daire yer alıyor.


9 blok halinde yükselen Beylikdüzü Konakları'nda peşin alımlarda 24 Ocak'a kadar geçerli olacak fiyatlar; 75 metrekare 2+1 daireler 75 bin TL'den, 90 metrekare 2+1 daireler ise 85 bin TL'den satılıyor. 



Teslimlerinin 2013 yılının Haziran ayında gerçekleşeceği Beylik Konakları'nda 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor.


Beylik Konakları'nda Türk hamamı, yüzme havuzu, tenis kortu, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkuru, toplantı salonu, basketbol sahası, güvenlik hizmeti ve otopark bulunuyor.



0212 853 84 84

www.osmanliinsaatyapi.com.tr

Esra Nur...