29 / 04 / 2024

Beylikdüzü köprü yarışması sonuçları açıklandı mı

Beylikdüzü köprü yarışması sonuçları açıklandı mı

Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin kimliğini ifade edecek Yaşam Vadisi projesinin geliştirilmesine yönelik “Yaşam Vadisi, Köprü ve Bağlantıları” adıyla düzenlediğini yarışmanın kazananlarını açıkladı.

Pırlanta yüzükler yarı fiyatına kadar düştü! İşte Atasay yarımtur pırlanta yüzük 19 Eylül 2022 fiyat fiyat listesi

Pırlanta yüzüklerde Atasay büyük bir kampanya başlattı. Yatımtur yüzük fiyatları yarı fiyatına düştü. Peki Atasay yarımtur pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? Atasay Yarım tur pırlanta yüzük fiyatları kaç lira? İşte Atasay yarımtur yüzük 19 Eylül 2022 fiyat listesi...

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul'un ilk köprüsünün temelini yarın atıyoruz!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Bölgesinde lider, dünyada söz sahibi olacak Türkiye'nin en önemli yatırımlarından biri olan Kanal İstanbul'un yarın ilk köprüsünün temelini atıyoruz." şeklinde konuştu.

800 yıllık Kız Köprüsü'nün restorasyonuna soruşturma!

Sivas Divriği'deki 800 yıllık Kız Köprüsü'nün restorasyonunda, üzerine iş makinesi çıkarılması ve sosyal medyada tepki çekmesinden sonra valilik tarafından idari soruşturma başlatıldı.

800 yıllık köprünün üzerine iş makinası çıkardılar: Büyük taşlar vardı!

Sivas Divriği'deki Kız Köprüsü’nün onarımını yapan müteahhit, 800 yıllık tarihi köprünün üstüne iş makinası çıkardı. Firma "Büyük taşlar vardı, o nedenle iş makinasıyla çalışmak zorundayız" savunması yaparken, arkeolog Nezih Başgelen “İş makinası ile restorasyon olmaz” şeklinde açıklama yaptı.

1915 Çanakkale Köprüsü emlak piyasasını canlandırdı! 

Çanakkale Köprüsü'nün inşaatı bölgenin kaderini değiştirdi. Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, köprü çalışmasından sonra yatırımcıların bölgeye olan talebinin arttığını söyledi. 

Beylikdüzü kültür sanat yatırımlarıyla ilgi odağı oldu!

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi, değişen teknolojiye uyum sağlayacak biçimde tasarlanarak, nitelikli kültür ve sanat aktivitelerinin vazgeçilmez rotası oldu. 

Beylikdüzü Kültür Merkezi Ekim'de açılacak!

Beylikdüzü Belediyesi Temmuz Ayı Meclisi 1. Oturumu gerçekleşti. Toplantıda Beylikdüzü Kültür Merkezi’nin Ekim ayında hizmete açılacağı belirtildi.

Esenyurt-Beylikdüzü'nde 59 yeni proje inşa ediliyor!

Esenyurt-Beylikdüzü'nde proje yarışları başladı. Bölgede 59 yeni konut projesi üretim ve geliştirme aşamasında.

Antalya Alanya'daki Ak Köprü yarın açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya'da 12 mahalleyi birleştiren Ak Köprü inşaatını tamamlayarak yarın saat 16:00'da hizmete açacak.

Fethiye Esenköy'e yeni köprü!

Fethiye Belediyesi Esenköy'deki köprü çalışması tamamlanarak, bölge halkının hizmetine sunuldu. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ayrıca Esenköy’den gelen talep doğrultusunda bölgeye bir parkın kazandırılacağı müjdesini de verdi.

ARCHIPRIX-Türkiye Mimarlık Öğrencileri yarışması sonuçlandı!

ARCHIPRIX- Türkiye 2016 Mimarlık Öğrencileri Bitirme Projesi Ulusal Yarışması 21. yılında 256 proje başvurusu ve rekor katılım ile sonuçlandı.

Kocaeli Sarıdere Köprüsü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Sarıdere üzerinde gerçekleştirdiği yaya köprü çalışmasını tamamladı.

Beylikdüzü köprü yarışması sonuçları açıklandı mı Haberi

Beylikdüzü köprü yarışması sonuçları açıklandı mı

Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin kimliğini ifade edecek Yaşam Vadisi projesinin geliştirilmesine yönelik “Yaşam Vadisi, Köprü ve Bağlantıları” adıyla düzenlediğini yarışmanın kazananlarını açıkladı. Beylikdüzü'ne büyük bir değer katacak projeyi kazandıracak olan yarışmanın kolokyum ve ödül töreni, 2 Ekim Cuma günü, saat 18.00'de, İstanbul Teknik Üniversitesi Taşkışla Yerleşkesi'nde yapılacak. Kolokyumda yarışma sürecindeki jüri üyeleri, yarışmacılar ve ilgili meslek insanları bir araya gelerek yarışmayla ilgili fikir alışverişinde bulunacaklar. Ödül kazananlara Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından ödülleri takdim edilecek.


Beylikdüzü Belediyesi tarafından 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 23.maddesine göre Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Mühendislik, Kentsel Tasarım Projeleri, Şehir ve Bölge Planlama ve Güzel Sanat Eserleri Yarışma Yönetmeliği uyarınca "serbest, ulusal, tek kademeli, ortakçıl proje yarışması" olarak başlatılan “Yaşam Vadisi, Köprü ve Bağlantıları” yarışmasının kazananlarını açıkladı....