25 / 07 / 2024

beylikdüzü Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

beylikdüzü Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beyjikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ercan Ay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı ve okul yöneticileri, Beylikdüzü'nde yeni açılan Toki Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nu ziyaret etti

Beylikdüzü'nün 3 mahallesine dönüşüm müjdesi! Avrupai bir kente dönüşecek!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yaptığı açıklamada çok büyük bir kentsel yenilenme projesini hayata geçireceklerini belirterek, projenin Beylikdüzü’nün üç mahallesini ve yaklaşık 150 bin nüfusun yaşadığı bir bölgeyi kapsayacağını söyledi.

Beylikdüzü'nün 3 mahallesine kentsel dönüşüm müjdesi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü'nde büyük bir kentsel yenilenme projesini hayata geçireceklerinin sinyalini verdi. 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'tan metro tepkisi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne Sefaköy-Beylikdüzü metro hattı için 1 yıldır izin verilmemesine tepki gösterdi.

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşümde riskli binaların yıkım işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, kentsel dönüşüm çalışmalarında son durumu aktardı. 

Beylikdüzü sakinleri kentsel dönüşüm istiyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Halk Günü Toplantısı’nda ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Çalık'a taleplerini anlatan halk kentsel dönüşüme öncelik verilmesini istediklerini dile getirdi.

 Beylikdüzü Dolunay Sitesi'nde yıkım başladı!

Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan  Dolunay Sitesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı.  Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yıkım alanında incelemede bulundu. 

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, verdiği sözü tutarak 18 aydır kirada olan Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarlığı için yeni bina inşa ettirdi. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Muhtar Ali Göleli, Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

Beylikdüzü'ndeki Mevlana Camii Müftülük binasının inşaatı tamamlanıyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yapımı devam eden Mevlana Camii Müftülük, Kur'an Kursu ve Taziye Evi binasında incelemeler yaptı.

Beylikdüzü'ne metro hattı için kaynak bekleniyor!

Beylikdüzü Hedef Büyütüyor” sloganı ile yola çıktıklarını anlatan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ''Beylikdüzü metro hattı, projelendirme süreçlerini geçti. Bu hat 10-12 sene önce bitirildi ancak kaynak gerekiyor'' diye konuştu.

Beylikdüzü'ne 2 yeni kreş müjdesi!

2020 yılının ilk meclis toplantısını başlatan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ilçeye 2 yeni kreş müjdesi verdi.

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm çağrısı!

Beylikdüzü Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nın ilk oturumunda konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

Beylikdüzü'ne kentsel dönüşüm müjdesi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Gürpınar Siteler Bölgesi'nde yaşayan site sakinlerine kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Bursa Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu hizmete giriyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nu hizmete açıyor.

beylikdüzü Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Haberi

beylikdüzü Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu


Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beyjikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ercan Ay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı ve okul yöneticileri, Beylikdüzü'nde yeni açılan Toki Mehmet Akif  Ersoy Ortaokulu'nu ziyaret etti 


 Beylikdüzü'nün profiline yakışır, derleyici, toplayıcı ve dayanışma içerisinde bir yaklaşım bekliyoruz. İlçedeki eğitim kalitesinin yüksek seviyede olduğunun da altını çizen Kaymakam Demirkol, "Bugüne kadar yakalanmış başarı çizgimizi daha da ilerleteceğiz" dedi. 


Beylikdüzü'nde eğitim çıtasının her geçen gün daha da yukarıya çıktığını açılan okulun ilçeye değer katacağım ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ercan Ay ise, "Belediye olarak eğitim bir numaralı gündemimizdir. Yeni okullarımızın başarımıza daha da başarı katacağının bilincindeyiz. 


Eğitime destek faaliyetlerimizi aralıksız bir şekilde sürdüreceğiz. Nüfusumuz ve marka değerimiz hızla artıyor. Beylikdüzü'nde nüfus beş yüz altı yüz bin de...