04 / 05 / 2024

Beylikdüzü Sağlıkkent 2+1 daire fiyatları

Beylikdüzü Sağlıkkent 2+1 daire fiyatları

Kullanıcılarına tapu teslimiyle hemen taşınma fırsatı ve kaliteli bir yaşam sunan İttifak İnşaat, Beylikdüzü’ndeki Sağlıkkent Projesi’nden ev sahibi olmak isteyenlere özel ‘Çocuk Odası Bizden’ kampanyasını başlattı.

Kocaeli Sağlıkkent kuraları çekildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sağlıkkent projesinin kura çekilişini gerçekleştirdi.

Kocaeli Sağlıkkent Konutları için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlıkkent Konutları için düğmeye bastı.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2. Etap açılışa hazırlanıyor!

İstanbul’un en büyük kent içi parklarından biri olan Yaşam Vadisi’ni hizmete açan Beylikdüzü Belediyesi, 250 bin metrekare 1. etabının ardından şimdi de hızla 2.Etabı hizmete açmak için çalışmalara devam ediyor...

Beylikdüzü Ödül İstanbul ödemeleri!

Beylikdüzü Ödül İstanbul ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 1+1 ile 3+1 arasında daire tiplerine yer verilen proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 

Beylikdüzü ve Silivri'deki 2 arsa 4.7 milyon TL'ye satılıyor!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Beylikdüzü ve Silivri'deki 2 arsayı ihale ile satıyor..

Beylikdüzü Ödül İstanbul fiyat listesi!

Beylikdüzü Ödül İstanbul fiyat listesi 179 bin TL'den başlıyor. Toplam 2 bin 785 bağımsız birimden meydana gelen Ödül İstanbul projesi 36 ay sonra teslim edilecek.

Beylikdüzü Ödül İstanbul daire fiyatları!

Toplam 2 bin 683 konut ve 103 dükkandan meydana gelen Ödül İstanbul projesi Özyurtlar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Beylikdüzü Ödül İstanbul daire fiyatları 179 bin TL'den başlıyor.

Esenyurt Sağlıkkent Evleri'nde kampanyalı son 20 daire!

Esenyurt Sağlıkkent Evleri'nde kampanyalı son 20 adet 3+1 daire 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Sağlıkkent Evleri'nde 0,95 faizle 120 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor...

Beylikdüzü Huzurlu Marmara Konutları!

Beylikdüzü Huzurlu Marmara Konutları Ekim 2018 yılında teslim ediliyor. Beylikdüzü Huzurlu Marmara projesinde 2+1 daire fiyatları 262 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Dekar Asmalı Hayat Konutları Beylikdüzü satılık!

Yüzde 25 peşinat sağlanan Dekar Asmalı projesi İstanbul' un Beylikdüzü ilçesinde yükseliyor. Dekar Asmalı Hayat Konutları Beylikdüzü satılık daire teslimleri 2016 yılı Kasım ayı olarak belirlendi.

11. Mahalle Beylikdüzü satılık!

Toplam 28 bin 918 metrekare alana yayılan projede daireler 2+1'den 5+1'ye kadar farklılık gösteriyor. 11. Mahalle Beylikdüzü satılık daire teslimleri Ekim 2018 tarihinde yapılması planlanıyor.

Vira İstanbul Beylikdüzü satılık!

Vira İstanbul Beylikdüzü satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Teslimlerin 2017 yılı sonunda yapılması planlanan projenin lansmanı Eylül ayında gerçekleşecek.

Papatya Vadi Konakları Beylikdüzü satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen projede toplam 130 adet daire yer alıyor. Papatya Vadi Konakları Beylikdüzü satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Beylikdüzü Sağlıkkent 2+1 daire fiyatları Haberi

Beylikdüzü Sağlıkkent 2+1 daire fiyatları

2+1 fiyatına 3+1 konut satışı gerçekleştiren İttifak İnşaat’ta, satışı devam eden son 110 daire için yüzde 75 banka kredisi ya da 48 aya varan faizsiz taksit kullanımıyla uygun koşullarda ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Sağlıkkent projesi 10 blok, 577 daireden oluşuyor. 2+1 daireler 190 bin liradan başlayan fiyatlarla, 3+1 daireler ise 220 bin liradan başlayan fiyatlarla...