06 / 05 / 2024

beyoğlu başkan demircan açıklamaları

beyoğlu başkan demircan açıklamaları

Okmeydanı'nda 50 yıllık tapu sorununu çözen Başkan Demircan "Tapusunu almış, uzlaşmayı tamamlayan adalarda belediye firmamız, hak sahipleri ile kat karşılığı anlaşmalara başlayacak" dedi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

Beyoğlu'nda 'yerinde ve deprem esaslı dönüşüm' başladı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, yerinde ve deprem esaslı dönüşüme başladıklarını, bölgede bulunan 377 riskli binanın mühürlendiğini açıkladı.

Beyoğlu'nda deprem esaslı dönüşüm başlıyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, bölgede başlayacak kentsel dönüşüm projesinden ve inşaatına devam edilen Taksim Meydanı projesini anlattı. 

Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu kimliğini yeniden inşa ettik!

Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan, altyapı sorunları aşıldığı için beklentilerin değiştiğini, insanların estetik kaygılarının arttığını, huzurlu ve yatay şehirlerde yaşamak istediklerini söylüyor.

Beyoğlu'ndaki binalar restorasyonla hayata dönüyor!

Kulaksız, Okmeydanı ve Örnektepe bölgelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Beyoğlu’nda işler yolunda. İlçemizin dört bir yanında hiçbir ayrım yapmaksızın aynı yatırımları yapıyoruz.” diye konuştu.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifa etti!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifa etti. Necmi Kadıoğlu, 13 yıl 8 aydır yürüttüğü başkanlık görevinden ayrılma nedenine ilişkin ise, sağlık sorunlarını gerekçe gösterdi.

Balıkesir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu oldu!

Ahmet Edip Uğur'un istifasıyla boşalan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına AK Parti adayı Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu getirildi. 

Beyoğlu'nun marka değeri yükseliyor!

Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy Cimin, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile son günlerde çok konuşulan ilçe olan Beyoğlu hakkında röportaj gerçekleştirdi..

Yasin Kartoğlu, Başakşehir Belediye başkanı oldu!

Başakşehir Belediye Başkanı görevine Başakşehir Belediyesi Meclisi'nin yaptığı oylama ile Yasin Kartoğlu getirildi. Kartoğlu yaptığı açıklamada 'Halka hizmet, Hakk'a hizmettir.' düsturu ile gece gündüz demeden çalışacağız" dedi.

Ege Yapı Beyoğlu projesi ne zaman başlayacak?

Konut ve ticari ünitelerden meydana gelecek Ege Yapı Beyoğlu projesi 14 bin 54 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Peki Ege Yapı Beyoğlu projesi ne zaman başlayacak?

Beyoğlu’nda son 13 yılda bina stoklarına yatırım yapıldı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, bölgedeki yatırımları ve projeleri anlattı. Demircan, “Bir şehri ayağa kaldıran ticareti, alışverişi ve tercih edilmesidir. Hareketin olmadığı yerde bereketin de olması mümkün değildir” şeklinde konuştu.

Beyoğlu'na 100 yıllık tramvay geliyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, proje ve yatırımla ilgili soruları cevaplandırdı. Demircan, İstiklal Caddesi'ndeki altyapı projelerinden bahsetti...

beyoğlu başkan demircan açıklamaları Haberi

beyoğlu başkan demircan açıklamaları

Okmeydanı'nda 50 yıllık tapu sorununu çözen Başkan Demircan "Tapusunu almış, uzlaşmayı tamamlayan adalarda belediye firmamız, hak sahipleri ile kat karşılığı anlaşmalara başlayacak," dedi. 


Beyoğlu Belediyesi bugüne kadar gerçekleştirdiği dönüşüm projeleri ile sadece İstanbul için değil tüm Türkiye için örnek kentsel dönüşüm modeli oldu. Sıradaki kentsel dönüşüm projesi olan Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapu sorununun çözülmesiyle birlikte, ikinci ve en önemli alanı kapsayan adım atıldı. Toplam 1 milyon 650 bin metrekare alanı kapsayan Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesinde 1. Etap uzlaşmaları başladı. 


ADALARA İLK KAZMAYI VURACAĞIZ 

Beyoğlu Belediye Başkam Ahmet Misbah Demircan Okmeydanı için tarihi adımlar attıklarını belirterek, "Hak sahiplerine tapularını dağıtarak, imarlı ve planlı yapılaşmanın önündeki engelleri birer birer kaldırdık. Şimdi de Kentsel Dönüşüm Projesine startı vermek için gün tamamlayan adalardan ilk kazmayı...