12 / 05 / 2024

beyoğlu belediyesi taşınıyor mu

beyoğlu belediyesi taşınıyor mu

Beyoğlu’nun kafe, bar ve müzikli eğlence mekânlarıyla ünlü Mis Sokağı, Beyoğlu Belediyesi’nin dikkatinde. Beyoğlu Belediye yönetimi, Mis Sokak üzerinde yer alan, tarihi Ferah Apartmanı’nı (Martin Apartmanı) restore edip kiralamak için Meclis’ten yetki talep etti. 

Ekrem İmamoğlu: Beyoğlu'nun kentsel dönüşüm ve tapu sorununu mahalle mahalle ele alacağız!

Yerel seçim sonrası ilk ziyaretini Beyoğlu Belediyesi Başkanı İnan Güney’e yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beyoğlu’nun kentsel dönüşüm ve tapu sorunları olduğunu ve bunları mahalle mahalle ele alacaklarını söyledi.

Yeni kentsel dönüşüm yasasında ilk adım Beyoğlu Belediyesi'nden geldi: Binaların fotoğrafları çekiliyor! 

Kentsel dönüşümde yeni bir dönemi başlatacak yasal değişikliğin Meclis’ten jet hızıyla geçtiği gün, Beyoğlu Belediyesi de çalışmaları başlattı. İşte detaylar..

Beyoğlu'nda 7 adet arsa ile 8 konut ve 1 iş yeri satılıyor! 

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesinde yer alan 7 adet arsa ile 2 adet bağımsız bölüm ve 7 adet kat karşılığı sözleşmeden bağımsız bölümü satıyor. İşte detaylar...

Fuzul Holding, Zincirlikuyu'ya taşınıyor!

Fuzul Holding, uzunca bir süre Akbank'ın idari ve eğitim binası şeklinde kullandığı Zincirlikuyu'daki binayı satın aldı. Holding, yaz aylarında taşınıyor.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Beyoğlu Belediyesi'ne emlak vergisi tepkisi!

Beyoğlu Belediyesi emlak vergisine yüzde 45 zam yapmak istiyor. İlçe sakinleri ise bu zammı onaylamıyor. 

Boyner taşınıyor: Erenköy'de 2.3 milyon TL'ye bina kiraladı!

1981'de Çarşı adıyla Bakırköy'deki ilk mağazasında müşterilerine hizmet vermeye başlayan Boyner, Şaşkınbakkal'daki yerinden taşınıyor. Boyner yönetimi, Erenköy'de Akiş GYO'ya ait binayı 15 yıllığına 2 milyon 321 bin 666 TL'ye kiraladı...

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nurten Tem Ekinci tarafından kuruldu.

Konya Eski Sanayi ve Karatay Sanayisi şehrin dışına taşınıyor!

Konya'da çevre ve gürültü kirliliği oluşturan Eski Sanayi ve Karatay Sanayisi şehrin merkezinden taşınıyor.

Beyoğlu'na mahalle bahçeleri inşa edilecek!

İstanbul Beyoğlu Belediyesi Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Piyalepaşa 1.Etap'ta tamamlanan konutlarının teslimi ardından eski binaların yer aldığı alana mahalle bahçesi inşa edecek. 

Beyoğlu Belediyesi Mis Sokak'taki Ferah Apartmanı’nı kiralayacak iddiası!

Beyoğlu’nun kafe, bar ve müzikli eğlence mekânlarıyla ünlü Mis Sokağı, Beyoğlu Belediyesi’nin dikkatinde. Beyoğlu Belediye yönetimi, Mis Sokak üzerinde yer alan, tarihi Ferah Apartmanı’nı (Martin Apartmanı) restore edip kiralamak için Meclis’ten yetki talep etti. 

Körfez sanayi tesisine yakın konutlar taşınıyor! 

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bulunan 17 Ağustos Gölcük depreminde yanan tankerlerinin yanında yer alan konutlar taşınıyor. 

Beyoğlu Belediyesi'nden emlak vergisi için uyarı!

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, yayınladığı yazılı açıklamada 7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Aralık olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

beyoğlu belediyesi taşınıyor mu Haberi

beyoğlu belediyesi taşınıyor mu

Akşamları sokağa konulan masa ve sandalyelerin, Beyoğlu Belediyesi tarafından kaldırılma girişimi ile yakın zamanda kamuoyu gündeminde fazlaca konuşulan Mis Sokak, bir kez daha Belediye’nin gündemine geldi. Cumhuriyet'te yer alan habere göre; Beyoğlu Belediye yönetimi, Mis Sokak üzerinde yer alan, tarihi Ferah Apartmanı’nı (Martin Apartmanı) restore edip kiralamak için Meclis’ten yetki talep etti. 

‘BELEDİYE HİZMET ALANI’

FETÖ’nün mal varlıklarına el konulmasından sonra TMSF’ye devrolan ve kayyım tarafından yönetilen, Akasya Alçı Maden Üretim AŞ'nin mülkiyetinde olan tarihi binayı, restorasyon ve onarımının yapılmasından sonra Beyoğlu Belediyesi 10 yıl kullanacak. Konuyla ilgili olarak Belediye Meclisi’ne yönetimin sunduğu teklif şu şekilde:

“Mülkiyeti Akasya Alçı Maden Üretim AŞ adına kayıtlı Şehitmuhtar Mahallesi, 382 ada, 5 parsel sayılı Tescilli Kültür Varlığı olan taşınmazın restorasyon ve onarımının belediyemiz tarafından yapılması...