09 / 05 / 2024

beyoğlu gümüşsuyunda bina yangını

beyoğlu gümüşsuyunda bina yangını

İstanbul Beyoğlu'nda bir apartmanın bodrum katında çıkan yangın hasara neden oldu. Gümüşsuyu Mahallesi Ayaz Paşa Cami Sokak'taki 6 katlı bir apartmanın bodrum katında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı...

1942'de kiracılarına fahiş zam yapan ev sahibinin sonu mahkeme oldu!

1942'de Beyoğlu Gümüşsuyu Caddesi'nde 3 dairesi olan bir ev sahibi kiracılarına fahiş zam yapması üzerine mahkemelik oldu.

Ekrem İmamoğlu: Beyoğlu'nun kentsel dönüşüm ve tapu sorununu mahalle mahalle ele alacağız!

Yerel seçim sonrası ilk ziyaretini Beyoğlu Belediyesi Başkanı İnan Güney’e yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beyoğlu’nun kentsel dönüşüm ve tapu sorunları olduğunu ve bunları mahalle mahalle ele alacaklarını söyledi.

Gümüşhane-Bayburt Havalimanı tamamlanma sürecinde: Bakan resmen açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gümüşhane'de düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, bölgedeki altyapı çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Kentsel dönüşüm bölgelerinde satış fiyatları en fazla Beyoğlu'nda, kiralar ise en fazla Esenler'de arttı!

15 milyondan fazla kişinin yaşamını sürdürdüğü İstanbul, kentsel dönüşüm çalışmalarının odak noktası oldu. Kentsel dönüşüm bölgelerinde değer değişimine bakıldığında satış fiyatlarında en fazla artış Beyoğlu, kirada en fazla artışın ise Esenler’de olduğu görüldü.

Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm krizi: Uzlaşma olmadan yıkımlar başladı!

Beyoğlu’ndaki Fetihtepe'de senelerdir gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm kapsamında, hak sahipleriyle uzlaşmalar yapılmadan evlerin yıkılmaya başlatıldığı ileri sürüldü.

Beyoğlu'ndaki tarihi bir binanın yıkımı meclis gündeminde!

İstanbul Beyoğlu'nda bulunan bir tarihi binanın yıkımı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Beyaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mehmet Güllüoğlu: Depremler değil, bina öldürür!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı Güllüoğlu, "Depremler değil, bina öldürür diyoruz. O yüzden yapı stokları önemli. Köylerde kerpiç evler, kötü malzeme kullanılmış ve mühendislik almamış evler var." dedi.

Beyoğlu'nda 2 katlı bina çöktü!

Beyoğlu Çukur mahallesi Peşkirci sokakta bulunan iki katlı metruk binanın iç kısmında çökme meydana geldi. Olay yerine itfaiye, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi...

Beyoğlu’nda terk edilmiş bina çöktü!

İstanbul Beyoğlu’nda kullanılmayan bir binanın belli bir bölümünde çökme meydana geldi. İtfaiye ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede binada çökme sırasında birinin olmadığı bilgisine ulaşıldı...

Beyoğlu Belediyesi'nden 31 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Beyoğlu Belediye Başkanlığı'na ait olan kargir bina vasıflı gayrimenkul 31 milyon TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 7 Mart 2019 Perşembe günü gerçekleştirilecek. 

Beyoğlu'nda okçuluk müzesi inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından Beyoğlu'nda okçuluk müzesi inşa edilecek. Müzenin ihalesi 3 Aralık 2018 Pazartesi günü yapılacak...

Beyoğlu'nda 7 bina mühürlendi!

Beyoğlu Sütlüce'de çöken bina sonrası çökmesine sebep olan toprak kaymasının yaşandığı bölgede 7 bina daha tedbir amacıyla mühürlendi.

Beyoğlu'nda 3 bin bina yenilendi!

Beyoğlu Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında 3 bin bina yenilendi. Tarlabaşı’nda yaklaşık 350 tarihi ev yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya.

beyoğlu gümüşsuyunda bina yangını Haberi

beyoğlu gümüşsuyunda bina yangını


İstanbul Beyoğlu'nda bir apartmanın bodrum katında çıkan yangın hasara neden oldu.


Gümüşsuyu Mahallesi Ayaz Paşa Cami Sokak'taki 6 katlı bir apartmanın bodrum katında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. 


Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine, olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 


Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, duman nedeniyle üst katlardan inemeyen vatandaşları, merpen yardımıyla tahliye etti. Dumandan etkilenen bazı vatandaşlar, olay yerindeki sağlık ekiplerince ayakta tedavi edildi. 


İtfaiyenin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alınarak söndürülen yangında, maddi hasar...