08 / 05 / 2024

Beyoğlu inşaat işçisi

Beyoğlu inşaat işçisi

Beyoğlu'nda işe başlığı ilk günde üçüncü kattan inşaattaki çukura düşen 56 yaşındaki Hayrettin Şahin, hayatını kaybetti.

İnşaat işçileri artık yurt dışını değil, Türkiye'yi seçiyor: Yeni bir işçi 40 bin TL maaş alıyor!

İnşaat işçileri artık yurt dışı yerine Türkiye'de çalışmaya yöneliyor. Sektöre yeni giren bir inşaat işçisi 40 bin TL maaş alıyor. İşte ayrıntılar...

İnşaat işçisi krizi tam gaz: Günlük 3 bin liraya çalışacak işçi bulunamıyor!

İnşaat sektörünün yılın 12 ayı hareketli olduğu Antalya'da inşaat işçisi krizi de tam gaz devam ediyor. Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı İsmail İltemir konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 5 bin işçiye ihtiyaç duyduklarını, günlüğü 3 bin TL yevmiyle işçi bulamadıklarını söyledi.

İnşaat işçisi karaborsaya düştü, konut sektörü küçüldü!

İnşaat sektöründe maliyet artışlarının yanı sıra işçi alımlarında da düşlerin olduğunu belirten Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, 'inşaat işçisi karaborsaya düştü' dedi. 

Kalifiye inşaat elemanı eksikliği kentsel dönüşümün hızını kesiyor!

Depremlerin etkisiyle İstanbul gibi büyükşehirlerde hızlanan kentsel dönüşüm projelerinde, yüksek maaşlara rağmen kalifiye inşaat işçisi bulma sıkıntısı yaşanıyor.

Almanya'da inşaat işçileri ayaklandı! Maaşlar artırılsın!

Almanya'da, binlerce inşaat işçisi adına açıklama yapan İnşaat, Tarım ve Çevre Sendikası, hükümetten, işçilere en az 500 Euro olacak şekilde maaş zammı talep etti.

İsrail 4 ülkeden 70 bin inşaat işçisi almaya hazırlanıyor iddiası! 

İsrailli bir yetkili, ülkede 7 Ekim tarihinden sonra yavaşlayan inşaat sektörünü canlandırmak amacıyla Çin, Hindistan, Sri Lanka ve Moldova'dan on binlerce işçi almaya hazırlandıklarını dile getirdi.

20 yıllık inşaat işçisinin yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi! 

Isparta'da 20 yıldır inşaatlarda inşaat işçisi olarak çalışan lise mezunu Süleyman Erdeğer, boş zamanlarında hobi olarak yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi.

As Beyoğlu İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Beyoğlu İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Abdulhamit Soydal tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul'un inşaatı içi birçok firma sırada!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Panama ve Süveyş kanallarını hayata geçirenler de dâhil olacak şekilde birçok firmanın, Kanal İstanbul'un inşaatı için sıraya girdiğini belirtti.

Artvin'de yüksekten düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Artvin Yusufeli'de viyadük inşaatında çalışan inşaat işçisi hayatını kaybetti...

Evora İzmir'in B2-B3 bloklarının inşaat işi için sözleşme imzalandı!

Halk GYO'nun Evora İzmir Projesi'nde yer alan B2-B3 blokların inşaat işleri için yapılan ihale neticesinde, en uygun teklifi veren Teknik Yapı grup firması Aslanoğlu Altyapı ve Üst Yapı A.Ş. ile sözleşme imzalandı.   

Gaziantep'te iskeleden düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Gaziantep'te bir inşaatta çalışan Ali Çiftçi isimli inşaat işçisi tadilat için çıktığı binanın 5'inci katındaki iskeleden düşerek hayatını kaybetti.

Sakarya'da asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Sakarya Hendek'te asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi...

Beyoğlu inşaat işçisi Haberi

Beyoğlu inşaat işçisi

İstanbul 'un Beyoğlu ilçesinde dün 56 yaşındaki Hayrettin Şahin, işe başlığı ilk günde üçüncü kattan inşaatta yer alan çukura düşüp yaşamını yitirdi. İşçinin cansız bedeni polis ve savcı incelemesinde bulunan Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Sözcü'de yer alan habere göre; olay dün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Hayrettin Şahin (56) dün Hacımimi Mahallesi’nde bulunan inşaatta çalışmaya başladı.

İddiaya göre inşaatta tek çalışan usta çay molası verdiğinde inşaatın bekçisi de yemek yemeye gitti. Olay sırada Hayrettin Şahin bilinmeyen bir nedenle 3’üncü kattan, içinde su birikintisi olan çukura düştü.

Bir sürenin ardından inşaata gelen bekçi, Hayrettin Şahin’in içeride göremedi. İnşaat katlarını dolaşan bekçi, Hayrettin Şahin’i düştüğü çukurda hareketsiz görünce dışarıya koşup yardım istedi.

Çevredekilerin haber vermesinin ardından gelen sağlık ekipleri işçinin öldüğünü tespit edildi. Ardından gelen polis ekipleri olay yerinde incelemeler...