01 / 05 / 2024

Beyoğlu kent yatırımları

Beyoğlu kent yatırımları

Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan, altyapı sorunları aşıldığı için beklentilerin değiştiğini, insanların estetik kaygılarının arttığını, huzurlu ve yatay şehirlerde yaşamak istediklerini söylüyor.

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 150 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Alif Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alif Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 112 milyon 357 bin 574,95 TL sermaye bedeli ile Kaan Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL Elif Burcu Turanlıgil tarafından kuruldu.

Burla Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Burla Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 12 milyon 997 bin 180 TL sermaye bedeli ile Robert Sonman ve Leon Hananel ortaklığında kuruldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Saranda Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Saranda Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 22 milyon 960 bin TL sermaye bedeli ile Altay Keskin tarafından kuruldu.

Fbb Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fbb Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Baş ve Ziya Soner Barım ortaklığında kuruldu.

Mare Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mare Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman İlkan Koyuncu, Emrah Ünsal ve Gizem Rodoplu ortaklığında kuruldu.

Arıer Otel Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Arıer Otel Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Hakan Arıer tarafından kuruldu.

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi yeni konut yatırımlarını hızlandırdı!

Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Yaşar Özdallı ve Oaltın Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A ortaklığında kuruldu.

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 2 milyon 656 bin 200 TL sermaye bedeli ile Ulustan Muhluoğlu tarafından açıldı.

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 2 milyon 656 bin 200 TL sermaye bedeli ile Ulustan Muhluoğlu tarafından açıldı.

Beyoğlu kent yatırımları Haberi

Beyoğlu kent yatırımları

Milliyet Gazetesi yazarlarından Songül Hatısaru bugünkü köşesinde Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan ile gerçekleştirdiği röportajını yayınladı.

Beyoğlu, İstanbul’un, hatta Türkiye’nin kalbi!.. Nasıl ki Times Square’dan bir kare gördüğünüzde New York’u ve ABD’yi, Taç Mahal’i gördüğünüzde Hindistan’ı, Big Ben’i gördüğünüzde Londra ve İngiltere’yi düşünürsünüz, İstiklal Caddesi’nde insan selinin arasında tramvay, simitçi ve kestaneciden oluşan o klasik tablo da dünyanın her yerindeki insanlarda Türkiye imajı uyandırır.

Elbette Beyoğlu, İstiklal Caddesi’nden ibaret değil. Kuzeyde Kağıthane Deresi’nden güneyde Karaköy İskelesi’ne, batıda Sütlüce’den doğuda Kabataş’a kadar uzanır. Ve barındırdığı tüm semtlerdeki farklılıkların, renkliliklerin, çok kültürlülüğün mozaiği, İstiklal’de dünyanın dört bir yanından gelen insanlarla taçlanır. Seçimlerin yaklaştığı şu günlerde yerel yönetimler gündemin üst sıralarında. Ancak Beyoğlu’nun yönetimi her zaman önemli bir gündem maddesidir. Üstelik sadece İstanbul’da değil, tüm...