03 / 05 / 2024

Beyoğlu otel yatırımları

Beyoğlu otel yatırımları

Beyoğlu Sütlüce'de açılan Clarion Hotel’in tanıtım toplantısında konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Giderek gelişen Beyoğlu artık herkesin gıpta ile baktığı bir oldu." dedi.

Dünyada otel yatırımı sadece Asya’da arttı! İşte rakamlarla yeni otel yatırımları!

Açıklanan resmi rakamlara göre yeni otel yatırımları başını Çin’in çektiği Asya kıtası dışında dünya genelinde azalma gösterdi. İşte rakamlarla yeni otel yatırımları...

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 150 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Alif Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alif Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 112 milyon 357 bin 574,95 TL sermaye bedeli ile Kaan Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL Elif Burcu Turanlıgil tarafından kuruldu.

Burla Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Burla Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 12 milyon 997 bin 180 TL sermaye bedeli ile Robert Sonman ve Leon Hananel ortaklığında kuruldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Saranda Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Saranda Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 22 milyon 960 bin TL sermaye bedeli ile Altay Keskin tarafından kuruldu.

Fbb Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fbb Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Baş ve Ziya Soner Barım ortaklığında kuruldu.

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Mare Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mare Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman İlkan Koyuncu, Emrah Ünsal ve Gizem Rodoplu ortaklığında kuruldu.

Arıer Otel Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Arıer Otel Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Hakan Arıer tarafından kuruldu.

Asrı Ala Otel Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Asrı Ala Otel Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de Mustafa Polat tarafından kuruldu.

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Yaşar Özdallı ve Oaltın Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A ortaklığında kuruldu.

Beyoğlu otel yatırımları Haberi

Beyoğlu otel yatırımları


Tarihi ve turistik yapısıyla Türkiye’nin merkezi noktalarından birisi olan Beyoğlu, yeni yatırımlar ve hayata geçirilen dev projelerle, Türkiyeve dünyadan bir çok yatırımcının ilgisini çekiyor.35 ülkede 6 bin 300 otel ve 500 binin üzerinde odayla dünyanın en büyük otel zincirlerinden biri olan Choice Hotels, Beyoğlu Sütlüce'de açtığı “Clarion Hotel Golden Horn”la oteller zincirine bir yenisini daha ekledi. Clarion Oteli’in tanıtım toplantısına Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Choice Hotels Avrupa Satış ve Dağıtım Kıdemli Yöneticisi Guillaume Filly’nin yanı sıra Türkiye'den yaklaşık 100 acente temsilcisi katıldı.

 BEYOĞLU BİR MARKA ŞEHİRDİR

Sütlüce'deki Clarion Hotel Golden Horn'da gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu’nun bir marka şehir olduğunu belirterek,“Şehirler gelişmiş ülkelerde özellikle kendi alanlarını belirlerler. Türkiye tabi o konuda...