29 / 04 / 2024

Beyoğlu Piri Mehmet Paşa Mahallesinde satılık daire

Beyoğlu Piri Mehmet Paşa Mahallesinde satılık daire

Beyoğlu Piri Mehmet Paşa Mahallesi'nde yer alan biri 4 katlı ve biri 2 katlı iki bina İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu tarafından ihaleye çıkıyor...

Beyoğlu’nun simgesi tarihi Markiz Pastanesi satıldı! İşte yeni sahipleri!

Beyoğlu'nun simge pastaneleri arasında yer alan Markiz satıldı. Tarihi pastaneyi 2013 yılında Narmanlı Han'ı alan Tekin Esen ve Mehmet Erkul satın aldı.

Beyoğlu Afrikahan Gayrimenkul Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Afrikahan Gayrimenkul Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Balcı, Kaan Namlıcı ve Mehmet İlbak ortaklığında kuruldu.

Beyoğlu Kültür Yolu Projesi'nin çalışmalarında son durum!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Beyoğlu Kültür Yolu Projesi'nin devam eden çalışmlarını inceledi...

İBB'den Beyoğlu'nda 1 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beyoğlu Kadımehmet Mahallesi'nde yer alan arsayı 1 milyon 4 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Beyoğlu Büyük Dönüşüm Buluşması 1-2 Aralık'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin teşrifleriyle; Beyoğlu Belediyesi ve Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG) Beyoğlu’nun geleceğini yatırımcılar ve kamuoyu ile paylaşılacak. 

Mehmet Özhaseki: Beyoğlu’ndaki her proje birbirinden değerli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, MIPIM 2017 Gayrimenkul Fuarı’nda BEyoğlu standını ziyaret etti. Özhaseki: "Beyoğlu’ndaki her bir proje birbirinden değerli.” diye konuştu.

Mehmet Özhaseki Beyoğlu'ndaki gayrimenkul yatırımlarını yerinde inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan birlikte gayrimenkul yatırımlarını yerinde inceledi.

Beyoğlu'nda 6.6 milyon TL'ye icradan satılık iş hanı!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beyoğlu Piri Mehmet Paşa mahallesinde bulunan kargir iş hanının 1/2 hissesini satışa çıkardı. 30 Ocak'ta ihalesi gerçekleşecek iş hanının satış bedeli 6 milyon 672 bin 600 TL olarak belirlendi.

Beyoğlu çarpık yapılaşmanın kurbanı olmasın!

Milliyet Gazetesi köşe yazarı Mehmet Tez, bugünkü yazısında Beyoğlu'ndaki emlak spekülasyonu ve çarpık yapılaşma hakkındaki düşüncelerini sundu. İşte Tez'in o yazısı...

Beyoğlu Melek Hotels Pera açılışa hazırlanıyor!

Mehmet Ulusoy, Marmaris'te açtığı Melek Hotels zincirinin üçüncü halkasını Beyoğlu'nda faaliyete geçiriyor. Ulusoy'un Melek Hotels Pera adıyla yeni bir butik oteli hazırlamakta olduğu belirtiliyor.

Beyoğlu Kadı Mehmet Camii’nin lojmanı yeniden inşa edildi!

Beyoğlu’nda 16. yüz yılda inşa edilen tarihi Kadı Mehmet Camii’nin lojmanı ve müştemilatı Beyoğlu Belediyesi tarafından yeniden inşa edilerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Beyoğlu Yurt Ve Otel İşletmeciliği Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Yurt Ve Otel İşletmeciliği Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Güneş tarafından kuruldu.

Beyoğlu Mehmet Hilmi Çınçın İş Hanı'nda icradan satılık 14 büro!

İstanbul 10. İcra Dairesi; Beyoğlu Mehmet Hilmi Çınçın İş Hanı'nda bulunan 14 büro ve 1 dükkanı satışa çıkardı. 54/360 hissesi satışa çıkarılan büroların hisse bedelleri 2 bin 700 TL ile 60 bin TL arasında değişiyor.

Beyoğlu Piri Mehmet Paşa Mahallesinde satılık daire Haberi

Beyoğlu Piri Mehmet Paşa Mahallesinde satılık daire

İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu; Beyoğlu Piri Mehmet Paşa Mahallesi'nde yer alan biri 4 katlı biri 2 katlı iki bina satılıyor. İki katlı bina 162 metrekare ve 4 katlı bina ise 418 metrekare tasarlandı. 


Gayrimenkullerin toplam değeri 1 milyon 29 bin 300 TL olarak belirlendi. İhalesi ise 18 Kasım 2014 Salı günü saat 09.30 ile 09.40 arasında İstanbul Adalet Sarayı İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu Odası Çağlayan'da yapılacak. 



İHALE İLANI:


GM.SATIŞ 

İSTANBUL SULH HUKUK MAHKEMELERİ SATIŞ MEMURLUĞU - Evrak No: 2013/171 S


T.C. Örnek No: 27 İSTANBUL SULH HUKUK MAHKEMELERİ SATIŞ MEMURLUĞU


DOSYA NO : 2013/171. SATIŞ


GAYRİMENKULUN AÇIK ARTTIRMA İLANI


Satılmasına Karar verilen gayrimenkulun Cinsi, Kıymeti, Adedi, Evsafı :


TAPU KAYDI : İstanbul ili, Beyoğlu, Piri Mehmet Paşa Mah., Ada/Parscl:3542/5, Yüzölçüm:432,50, Ana Taş Nitelik: Ev...