27 / 04 / 2024

beyoğlu sosyal market projesi

beyoğlu sosyal market projesi

Beyoğlu Belediyesi; "Sosyal Market" projesiyle İhtiyaç sahiplerine alışveriş imkanı sağlıyor. İlçe halkının gıda, giyim, temizlik malzemesi, yakacak gibi ihtiyaçlarını karşılayan Sosyal Market'ten şu an yaklaşık 20 bin kişi faydalanıyor...

Beyoğlu Hasköy'de inşa edilecek AVM'nin imar planları değişti!

Beyoğlu Hasköy’de bulunan yün iplik fabrikasının yerine inşa edilecek AVM'nin imar planlarında değişiklik yapıldı. Yeni imar planlarında sosyal tesis için iptal kararı alındı.

Beyoğlu'ndaki projeler dünyaya örnek olacak!

Beyoğlu Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ilçedeki yatırımları ve projeleri anlattı. Demircan, ''Narmanlı Han ve Cihangir'de yapılacak sosyal tesisle bölgeye yeni bir soluk gelmesini bekliyoruz'' dedi.

Beyoğlu Roma Bahçesi’ne sosyal tesis yapılacak!

İSTANBUL’un Beyoğlu ilçesindeki Cihangir Kılıçali Mahallesi’ndeki Roma Bahçesi’nin otoparkında yapımına başlanan ‘Cihangir İBB Sosyal Tesisleri’, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla planlara işlendi.

Beyoğlu İstiklal Mahallesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Beyoğlu İlçesi, İstiklal Mahallesi, 2765 Ada (Eski 1629 Ada) A Parsele İlişkin Hazırlanan Sosyal ve Kültürel Tesis Alanı' imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Beyoğlu Roma Parkı için resmi açıklama!

Beyoğlu Belediyesi, eski Roma Bahçesi ile ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını, yapılacak olan sosyal tesisin Roma bahçesinin üst kısmında yer alan arkeolojik alandan bağımsız 1150 metrekarelik başka bir arsada inşa edileceğini açıkladı.

Beyoğlu'nda boşalan dükkanların yerine yenileri geliyor!

Beyoğlu uzun süredir sosyal medyanın gündeminde. Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, "Boşalan dükkanların yerine yeniler daha uygun şartlarda kiralanıyor. Fiyatlar çok yükselmişti Biraz gevşer de bu vesileyle biz de gireriz diye bekleyenler de çok" dedi.

Beyoğlu değer kazanıyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ilçedeki mahalle muhtarlarını dinleyerek yatırımlar hakkında bilgiler verdi.Ahmet Misbah Demircan, ilçede hizmet veren mahalle muhtarlarıyla Kasımpaşa Sosyal Tesislerinde bir araya geldi.

Beyoğlu'nun Sosyal Market'i Suriyelilerin hizmetinde!

“Üşüyorum, Yardım Edin” sloganıyla Suriyeli mülteciler için başlattığı yardım kampanyası çerçevesinde Beyoğlu Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi aileler için Kasımpaşa’da kurduğu “Sosyal Market” Suriyeli mülteciler için de Şanlıurfa’da hizmet verecek.

Beyoğlu Tarlabaşı 360!

Beyoğlu Tarlabaşı 360 projesinin sosyal imkanları arasında yemek kısımları, açık hava ressamları, mağazalar ve sanat galeri alanları bulunuyor. Tarlabaşı 360 daire fiyatları metrekare bazında 7 bin 800 dolardan başlangıç gösteriyor.

Beyoğlu Sosyal Market’in yeni hizmet binası ve Lojistik Destek Merkezi açıldı!

Her ay ihtiyaç sahibi 5 bin ailenin ücretsiz alışveriş yaptığı Beyoğlu Sosyal Market’in yeni hizmet binası ve Lojistik Destek Merkezi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ın da katılımıyla hizmete açıldı.

Beyoğlu Belediyesi Bosna’ya ihtiyaç malzemeleri gönderiyor!

Bosna Hersek’te meydana gelen sel felaketinde mağdur olan binlerce Bosnalı vatandaşa Beyoğlu Belediyesi’nden yardım eli uzatıldı. Beyoğlu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Sosyal Market Vakfı tarafından yardım yapılacak...

İdris Güllüce, Beyoğlu kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İTO'daki Kentsel Dönüşümün Sosyal Boyutu başlıklı sempozyumun ardından Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ı ziyaret ederek kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Beyoğlu'nda, sosyal market kuruldu!

İstanbul Beyoğlu' nda, gıdadan giyime, temizlik malzemesinden yakacağa birçok ürün reyonundan oluşan " sosyal market " kuruldu. Markette, ihtiyaç sahiplerine ücretsiz alışveriş yapma imkânı sunuluyor.

beyoğlu sosyal market projesi Haberi

beyoğlu sosyal market projesi
İstanbul Beyoğlu'nda ekonomik durumu iyi olmayanlar Beyoğlu Belediyesi'nin 'Sosyal Market' adını verdiği projeyle ihtiyaçlarına kavuşuyor. İlçedeki ihtiyaç sahiplerinin hizmetine sunulan Sosyal Market Kasımpaşa'da, yaklaşık 3 bin metrekarelik kapalı alanda hizmet veriyor.
Marketin ürün reyonlarında her ürünü rahatça bulmak mümkün. Markette ayrıca, kuru gıda deposu, soğuk hava deposu, dondurulmuş ürünler için derin dondurucu, temizlik ürünleri deposu, giyim deposu ve ikinci el kıyafetlerin hazırlandığı atölye de bulunuyor.
Başvurmak yeterli Beyoğlu'nda yaşayanların Sosyal Market'ten alışveriş yapabilmesi için Beyoğlu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne veya yaşadıkları mahallelerde yer alan Semt Konakları'ndaki Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü şubelerine başvurmaları yeterli oluyor. Belediye incelemenin ardından yardım talebinde bulunanlara ihtiyaçlarına göre alışveriş kartı veriyor. Karttaki kredi limiti ailede yaşayan kişi sayısına göre değişirken hanedeki her mim birey için ek...