05 / 05 / 2024

beyoğlu torunlar değerleme raporu

beyoğlu torunlar değerleme raporu

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün KAP'ta yapılan yazılı açıklamaya göre Torunlar GYO Kemankeş gayrimenkulü değerleme raporunu yayınladı. Torunlar GYO Kemankeş gayrimenkulü raporu haberimizde bulunuyor...

Yeni kentsel dönüşüm yasasında ilk adım Beyoğlu Belediyesi'nden geldi: Binaların fotoğrafları çekiliyor! 

Kentsel dönüşümde yeni bir dönemi başlatacak yasal değişikliğin Meclis’ten jet hızıyla geçtiği gün, Beyoğlu Belediyesi de çalışmaları başlattı. İşte detaylar..

Beyoğlu Camiikebir Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Camiikebir Mahallesi, 3585 Ada 4 Parsel İle Yol Ve Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Beyoğlu Camiikebir Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Verilen detaylara göre, İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Camiikebir Mahallesi 3585 ada 1 parselin bir kısmına ait 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

Kentsel dönüşüm bölgelerinde satış fiyatları en fazla Beyoğlu'nda, kiralar ise en fazla Esenler'de arttı!

15 milyondan fazla kişinin yaşamını sürdürdüğü İstanbul, kentsel dönüşüm çalışmalarının odak noktası oldu. Kentsel dönüşüm bölgelerinde değer değişimine bakıldığında satış fiyatlarında en fazla artış Beyoğlu, kirada en fazla artışın ise Esenler’de olduğu görüldü.

Beyoğlu Camikebir Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Camiikebir Mahallesi 3585 Ada 1 Parselin Bir Kısmına Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Beyoğlu Küçük Piyale Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Küçük Piyale Mahallesi 1169 Ada 1 Parsele İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ziraat GYO Beyoğlu binasının değeri belli oldu! 

Ziraat GYO Beyoğlu binasının değeri belli oldu. İşte Ziraat GYO Beyoğlu binasının değeri...

Halk GYO Beyoğlu arsasının değeri ne kadar?

Halk GYO Beyoğlu arsasının toplam değeri 30 milyon TL olarak belirlenirken, KDV dahil toplam değeri ise 35 milyon 400 bin TL olarak takdir edildi. 

Beyoğlu Kemankeş Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Beyoğlu ilçesi, Kemankeş Mahallesi, 2217 ada 8-9 parseller ile 7 parselin bir kısmı 2216 ada 2 parsel ile bir kısım tescil dışı alan ve yakın çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.06.2021 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Beyoğlu Hasköy'de inşa edilecek AVM'nin imar planları değişti!

Beyoğlu Hasköy’de bulunan yün iplik fabrikasının yerine inşa edilecek AVM'nin imar planlarında değişiklik yapıldı. Yeni imar planlarında sosyal tesis için iptal kararı alındı.

Torunlar GYO, Invest Gayrimenkul Değerleme Şirketi ile anlaştı!

Torunlar GYO'nun portföyünde değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme şirketi olarak Invest Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin Değerleme Şirketi olarak seçilmesine karar verildi.

Torunlar GYO Kemankeş 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar GYO, Kemankeş 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

beyoğlu torunlar değerleme raporu Haberi

beyoğlu torunlar değerleme raporu

Torunlar GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirket portföyünde yer alan İstanbul İli Beyoğlu İlçesi Kemankeş  2013 Yıl Sonu değerleme raporu,  Sermaye Piyasası Kurulu'nun  III-48.1 Sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliğinin 40.maddesi uyarınca  kamuoyunun bilgisine sunulmuştur.


Dosya için