07 / 05 / 2024

Beyoğlu Yatırımcılar Grubu

Beyoğlu Yatırımcılar Grubu

Dünyanın en önemli gayrimenkul organizasyonları arasında yer alan MIPIM 2017’ye 35 yatırımcı ve 47 proje ile katılan Beyoğlu, fuarın gözdesi oldu.

Beyoğlu projeleri 1 trilyon dolarlık global şirketlerin radarına girdi!

MIPIM 2017 Fuarı dün başladı. Fuara katılan Beyoğlu Yatırımcılar Grubu’nun, değeri 20 milyar doları bulan projeleri, 1 trilyon dolarlık global şirketlerin radarına girdi

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Ünlü ekonomist bütün yatırımcıları ikaz etti! Önümüzdeki 5-10 yıl çok değerlenecek

Altın, dolar ve euro piyasasında meydana gelen hareketlilik yatırımcıları endişelendirirken açıklama Ünlü ekonomist Serhat Latifoğlu aracılığı ile yapıldı. Küçük yatırımcının bi hayli kararsız olduğu dönemlerde doğru yatırımı açıkladı.

Ramazan Kurtoğlu altın yatırımcılarını son kez uyardı! Düzenbazlık girdabına aman dikkat! Bunu yapan bin pişman olur

Altın yorumları ile piyasalarda ses getiren Ramazan Kurtoğlu, altın yatırımcılarına ''Düzenbazlık girdabına dikkat! diyerek son kez uyardı.

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi yeni yatırımcılar için hazır!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’nin (BALOSB) şehrin kalkınmasına büyük destek verdiğini hatırlatan Balıkesir Sanayi Odası Başkanı ve BALOSB Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali Eğinlioğlu, ‘’Yatırımcıları bekliyoruz” dedi.

Kütahya'nın OSB'leri yatırımcıların gözdesi oldu!

Ulaşım altyapısı, lojistik avantajları ve düşük yatırım maliyetleri ve altı tane OSB'si bulunan Kütahya, yerli, yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor. Kütahya 1. OSB Başkanı Tolga Eskioğlu, kentin Türkiye'nin yeni gözde yatırım merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

İstanbul yabancı yatırımcılar için cazibe merkezi olacak! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'u yabancı yatırımcılar için cazibe merkezi haline getirme misyonuyla yola çıkılan İstanbul Yatırım Ajansı hakkında konuştu. İmamoğlu, "Bizim ortaya koyduğumuz bu gelişim modelini yakalamak isteyenler aramıza katılsınlar, geç kalmasınlar" dedi...

Fiba CPM, farklı yatırımcıların AVM’lerine destek verecek!

FİBA Grubu şirketi olan ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Property Management şirketi, farklı yatırımcıların AVM’lerine destek verecek.

Yatırımcıların yeni gözdesi: Ticari gayrimenkul!

Türkiye'de son yıllarda ticari gayrimenkul yatırımı talebi hızla artıyor. Omenkul.com kurucusu Erkan Meydanlıoğlu, yatırımcıların ticari gayrimenkul yatırımına ilgisinin arttığına dikkat çekti.

AND Gayrimenkul Almanya’da yatırımcıları ile buluştu!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul, Avrupa turnesinin ilk durağı Almanya’da yatırımcıları ile buluştu. Almanya’da yaşayan Türkler ve yatırımcılarla buluşan AND Gayrimenkul, AND Pastel projesi ile yoğun ilgi gördü.

Yabancı yatırımcılar Avrupa Yakası'ndan ev alıyor!

TTR Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tataroğlu, yabancı yatırımcıların Avrupa Yakası'na yatırım yaptıklarını söyledi. Tataroğlu, yabancıya yapılan satışların müteahhitleri sevindirdiğini söyledi.

Kuleli Evleri yatırımcıları 6 yılda yüzde 400 kazandı!

Yıldırım Yapı Grubu, 2011'de inşaatına başlanan Kuleli Evleri projesinde yatırımcılarını yüzde 400 kazandırdı.

Beyoğlu, MIPIM 2018 Fuarı'nda ilgi odağı oldu!

Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG), 25 yatırımcı ve 25 proje ile MIPIM 2018 Fuarı'na damga vurdu. Beyoğlu’nun Galataport, Haliçport, Taksim 360, Okmeydanı, Piyalepaşa İstanbul ve Örnektepe projeleri yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

Beyoğlu Büyük Dönüşüm Buluşması 1-2 Aralık'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin teşrifleriyle; Beyoğlu Belediyesi ve Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG) Beyoğlu’nun geleceğini yatırımcılar ve kamuoyu ile paylaşılacak. 

Beyoğlu Yatırımcılar Grubu Haberi

Beyoğlu Yatırımcılar Grubu

Fuarın ardından MIPIM 2017 ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan: “İşimiz Beyoğlu, Gücümüz Yatırımcılarımız diyerek bu sene MIPIM’e Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG) ile katıldık. Tam 35 yatırımcımız ve 47 proje ile MIPIM’de yerimizi aldık ve adeta Beyoğlu çıkarması yaptık. Bu 47 projenin içinde Galataport, Haliçport, Taksim 360, Okmeydanı, Piyalepaşa İstanbul, Örnektepe gibi 6 proje var ki; bu projeler Türkiye’nin en büyük projeleri arasında yer alan Beyoğlu’nun vitrin projeleri. Projelerimizin hepsi birbirinden iddialı, birbirinden değerli ve özel. Fuarın ardından büyük bir gururla şunu söyleyebilirim ki 1 trilyon dolar değerindeki yabancı fonlar projelerimizle yakından ilgilendi.”


Demircan sözlerine şöyle devam etti: “MIPIM’de yabancı yatırımcı için Türkiye’nin hala cazip bir ülke olduğuna yakından tanıklık ettik. Biz de tüm yatırımcılarımızla ülkemizi...