05 / 05 / 2024

beyoğulu look lansman

beyoğulu look lansman

Beyoğlu Look projesinin lansmanında konuşan As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, lansmanda 2 yeni proje haberi daha verdi. Projelerden biri Feriköy’de diğeri ise Maslak’ta yer alıyor…

Elysium Soul Beyoğlu www.elysiumsoulbeyoglu.com web sitesi açıldı!

Elysium Soul Beyoğlu www.elysiumsoulbeyoglu.com web sitesi açıldı. Lansmanı bugün yapılan projede konutların büyüklükleri 50 ile 225 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Ofton Elysium Soul Beyoğlu fiyat!

Ofton Elysium Soul Beyoğlu fiyat listesi dairelerin büyüklüklerine göre değişiyor. İçerisinde 221 adet bağımsız ünitenin bulunduğu projenin lansman toplantısı yarın gerçekleşecek.

Elysium Soul Beyoğlu basın toplantısı ertelendi!

Ofton İnşaat, sahip olduğu tarihsel ve kültürel birikimiyle İstanbul’un ruhunu yansıtan Dolapdere’de inşa edeceği Elysium Soul Beyoğlu Projesi’nin lansman toplantısı 10 Aralık 2015 Perşembe gününe ertelendi.

Piyalepaşa İstanbul'un lansmanı yapıldı!

Polat Holding tarafından İstanbul Beyoğlu’nda inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesinin lansmanı yapıldı. Holding başkanı Adnan Polat, "Konutlar, yatırımcılarına yüzde yüz kâr kazandıracak" dedi.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmanı Fransa'daki MIPIM Fuarı'nda bugün yapılan projede satışlar Nisan ayında başlayacak.

Piyalepaşa İstanbul lansman fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul lansman fiyatları metrekare bazında 3 bin dolardan başlangıç gösteriyor. İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda inşa edilen projenin lansmanı Fransa'da düzenlenecek olan MIPIM Fuarı'nda gerçekleşecek.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyatları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyatları dairelerin büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Lansmanı yarın MIPIM Fuarı'nda gerçekleşecek olan proje 82 bin 459 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesi!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesi Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor. Lansmanı yarın Beyoğlu Belediyesinde yapılacak olan proje 600 milyon lira yatırım bedeli ile yükseliyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul iletişim!

Yarın Beyoğlu Belediyesi'nde lansmanı yapılacak olan Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul iletişim için 0212 216 22 30 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.

Piyalepaşa İstanbul lansmanı ne zaman?

Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile Beyoğlu Hacıhüsrev Mahallesi'nde yükselen Piyalepaşa İstanbul projesi 600 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Peki Piyalepaşa İstanbul lansmanı ne zaman yapılacak?

Manisa Look Atılgan projesinin lansmanı haftaya yapılacak!

Te Yapı tarafından hayata geçirilen Look Atılgan projesi 17 bin 754 metrekare alanda yükseliyor. Projede toplam 131 daire yer alıyor. Look Atılgan projesinin lansmanı haftaya yapılacak.

Beyoğlu Look projesi kendini 140 ayda amorti edecek!

110 milyona mal olacak Beyoğlu Look' un patronu Haluk Sert, " Ofislerin 140 ayda kendini amorti etmesini bekliyoruz " dedi. Projenin yüzde 30'u üç haftada satıldı...

As Yapı’dan Feriköy ve Maslak’a 2 yeni proje!

Beyoğlu Look projesinin lansmanında konuşan As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, lansmanda 2 yeni proje haberi daha verdi. Projelerden biri Feriköy’de diğeri ise Maslak’ta yer alıyor…

beyoğulu look lansman Haberi

beyoğulu look lansman

Nar Yatırım ve As Yapı ortaklığında Beyoğlu’nda Piyalepaşa Caddesi’nde hayata geçirilen Beyoğlu Look projesi resmen satışa çıktı. 55 stüdyo, 40 adet 1+1 olmak üzere toplam 95 ofis ve 19 mağazadan meydana gelen Beyoğlu Look projesinde metrekare fiyatlar 4 bin dolar ile 4 bin 500 dolar arasında değişiklik gösteriyor. Mart 2015 yılında teslimlerin yapılması planlanan projede ortalama metrekare başına 25 dolar kira geliri vaat ediliyor. 


4 kat yer altı, zemin ve 5 kat yer üstü ve çatı katından oluşan Beyoğlu Look projesinde şu anda ilk 2 kat satışa çıktı. Projede satışlar etap etap yapılacak. 




Hem yatırımcı için hem de kullanıcı için...