29 / 04 / 2024

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyatları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyatları!

Firma: Piyalepaşa Gayrimenkul

Proje: Piyalepaşa Gayrimenkul Beyoğlu

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyatları dairelerin büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Lansmanı yarın MIPIM Fuarı'nda gerçekleşecek olan proje 82 bin 459 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.



Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanan konutlar bulunuyor.


Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenecek MIPIM Fuarı'nda yarın satışa çıkacak olan Piyalepaşa İstanbul'da teslimlerin 2018 yılı başında yapılması öngörülüyor.


İstanbul Beyoğlu'nda inşa edilen Piyalepaşa İstanbul 600 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Proje  Piyalepaşa Gayrimenkul  tarafından, kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor.


Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu projesi yaklaşık 900 adet daireden meydana geliyor. Projede  alışveriş sokağı, otel, ticari üniteler ve ofis alanlarına da yer veriliyor. 


Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul'un fiyatları henüz netleşmedi. Fakat dairelerin metrekare birim fiyatının 3 bin dolardan başlaması planlanıyor. 


Piyalepaşa İstanbul telefon: 0212 216 22 30

Web: www.piyalepasa.com.tr 

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön