15 / 05 / 2024

beyonce Avusturalyalı Mimarlara esin perisi mi oldu

beyonce Avusturalyalı Mimarlara esin perisi mi oldu

Yuvarlak hatları ve kıvrımlarıyla ünlü ünlü şarkıcı Beyonce'nin 2013'te yayınlanan klibi Ghost, Avustralyalı mimarlara ilham verdi.İşte Beyonce'ye benzetilen o bina..

Devlet memuru statüsündeki peyzaj mimarı ve iç mimarlara müjde! Zam ve tazminatla ilgili karar geldi! 

Devlet memuru statüsündeki peyzaj mimarı ve iç mimarlar ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Bu kapsamda, bu statüde olan peyzaj mimarı ve iç mimarlar zam ve tazminat kapsamına dahil edildi. İşte detaylar...

Beyonce 100 kişiye 5'er bin dolar kira yardımı yapacak!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Beyonce, koronavirüs salgını nedeniyle kira ödemelerinde güçlük çeken 100 kişiye 5'er bin dolar yardım yapacağını açıkladı. 

Türkiye'nin ünlü mimarlarından deprem yorumu!

Depremle ilgili gerçekleri paylaşan mimarlar, depremin önlenemez jeolojik bir olay olduğunu belirtiyor. Mimarlara göre deprem konusunda asıl muhatap jeologlar değil; şehir planlayıcıları, sosyologlar, mühendisler ve elbette kendileri olmalı.

Mimarlar: Asıl muhatap jeologlar değil mimarlar olmalı!

Mimarlara göre deprem konusunda asıl muhatap jeologlar değil; şehir planlayıcıları, sosyologlar, mühendisler ve elbette kendileri olmalı...

Dorte Mandrup: Mimarlara kadın-erkek sıfatlarını yüklememeliyiz!

Kadın mimarlar denince dünyada sayılı isim akla geliyor, nedense mimarlık hala erkek egemenliğinde. Oysa Dorte Mandrup çok doğru bir şeyi savunuyor, “Ben kadın mimar olarak tanınmak istemiyorum, ben mimarım” diyor.

Axalta’dan mimarlara renk odası deneyimi!

Axalta, Türkiye’de ikinci fabrikası olan Çerkezköy’deki üretim tesisinin ardından, İstanbul’da bir renk odasını hizmete sunuyor. 150 metrekarede iki binin üzerinde renk teşhir edilirken mimarlar ve projelerin cephe sorumluları, renk numunelerini karşılaştırarak seçebilme imkanına sahip olacak...

Beyonce'nin 26 milyon dolarlık yazlık evi!

Dünyaca ünlü yıldız Beyonce'nin 355 milyon dolarlık serveti dudak uçuklatıyor. Lükse düşkün olan 37 yaşındaki Beyonce, lüks malikaneler satın alıyor. İşte Beyonce'nin 26 milyon dolarlık yazlık evi...

Taşkent'in tasarımı Türk mimarlara emanet!

Orta Asya'nın en eski ve büyük şehirlerinden Taşkent'in yeniden imarına ilişkin çalışmalar Türk mimarlar tarafından yapılıyor.

İç mimarlara kamuda kadro geliyor!

İÇ Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nin 10'uncu kuruluş yıl dönümü yemeğinde konuşan İç Mimarlar Odası Genel Başkanı Emrah Kaymak, yakın zamanda iç mimarlara kamuda kadro verileceğini söyledi...

Oscar ödüllü yönetmen Ridley Scott mimarlara seslendi!

Türk Hava Yolları'nın kısa filminin yönetmenliğini yapan Oscar ödüllü dünyaca ünlü yönetmen Ridley Scott, İstambul'daki tarihi camileri çok beğendi. 

İçmimarlar İzmir'de buluştu!

İçmimarlar ve içmimar adayı öğrenciler, TMMOB İçmimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından gerçekleştirilen 6. Sektörel Buluşma Etkinliği’nde buluştular. Katılımcı firmaların gün boyu stant açtığı etkinlikte, mesleğinde 25. yılını dolduran içmimarlara plaket takdim edildi.

İmar barışı mimarlara olan talebi artırdı!

Başvuru sayısı 4 milyona yaklaşan İmar Barışı için Armut’un ilgili hizmetlerine de talep artıyor. Gelen taleplerin yüzde 97’sini mevcut yapılar için yeniden proje çizimi oluştururken, yüzde 1’i süreçle ilgili tam danışmanlık talebinde bulunuyor.

Jay-Z eşi Beyonce'ye İtalya'dan ev aldı!

Ünlü rapçi Jay-Z eşi Beyonce'ye İtalya'dan ev aldı. Bin metrekarelik evin fiyatının 30 milyon euro iddia edildi.

beyonce Avusturalyalı Mimarlara esin perisi mi oldu Haberi

beyonce Avusturalyalı Mimarlara esin perisi mi oldu

Yuvarlak hatları ve kıvrımlarıyla ünlü ünlü şarkıcı Beyonce'nin 2013'te yayınlanan klibi Ghost, Avustralyalı mimarlara ilham verdi. Beyonce klipte tüm vücudunu kaplayan bir kumaşın içinde dans ediyor. 





Beyonce'ye benzetilen 78 katlık binada 660 daire ve 160 otel odası...