06 / 05 / 2024

Beypazarı yolu tek şeride düştü

Beypazarı yolu tek şeride düştü

Ayaş-Beypazarı karayolunda meydana gelen çökme nedeniyle Akkaya Mahallesi ile Karaboğaz köprüsü arasında ulaşım tek şeritten sağlanıyor. Beypazarı Şoförler Odası, yolun bir an önce açılmasını istedi

İstanbul'da 2 milyon canı kurtarmanın tek yolu 'Ulusal Konut Projesi'!

Mimar Şenol Gökner, Dün akşam saat 23:53'te Çınarcık'ta meydana gelen 4.1'lik depremin ardından, X sosyal medya hesabından İstanbul'da 2 milyon canı kurtarmanın tek yolunu açıkladı. İşte Gökner'in o açıklaması ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Uygun fiyatlı ev alabilmenin tek yolu yeni arsa üretiminden geçiyor!

Sektörün yeni konut üretebilmesi için arsa üretilmesi gerektiğini söyleyen FCTU Yönetim Kurulu Başkanı  Gülçin Okay, vatandaşların yeni ev alabilmeleri ve inşaat firmalarının da uygun fiyatlarla ev yapabilmesinin tek yolu yeni arsa üretilmesinden geçtiğini söyledi. 

ABD'li ekonomistten çok konuşulacak sözler: ‘Tek kurtuluş yolu ABD dolarına geçmek’

Amerikalı ekonomist Steve Hanke, yüksek enflasyonla boğuşan Arjantin’in derinleşen borç tuzağına ilişkin açıklamalarda bulundu. Hanke, Arjantin’in tek çıkış yolunun ABD dolarını para birimi olarak benimsemek olduğunu ifade etti.

Hisseli tapu tek tapu olur mu?

Hisseli tapuya sahip ülkemizde pek çok kişi bulunmaktadır. Hisseli tapu genellikle miras yolu ile vatandaşlara geçmektedir. Bir tapunun birden fazla sahibi olabilir. Buna hisseli tapu denilmektedir. Peki “Hisseli tapu tek tapu olur mu?” İşte detaylar!

EYT ile ilgili bütün bildiklerinizi unutun! Sadece tek bir çözüm yolu var!

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, Emeklilikle Yaşa Takılanlar için yapılan EYT çalışmaları ile ilgili netleşmesi gereken beş konu olduğunu dile getirirken konuşulan üç formülün de işe yaramayacağını ve bunun tek bir çözümü olduğunu açıkladı. İşte detaylar…

Perakendecinin tek çıkış yolu: ciro kirası!

1 Haziran’da yeniden açılan AVM’lerdeki mağazaların büyük bölümü insanların salgın tedirginliği devam ettiği için boş kaldı. Konu hakkında konuşan BMD Başkanı Sinan Öncel, “Bu maliyet yapısı ile devam edebilmek mümkün değil. Perakende ticaretin gerçeği mevcut durumda tek seçeneğin ciro kirası'' dedi

Levent Pelesen: Doğalgaz faturasını azaltmanın yolu ısı yalıtımından geçiyor!

Binalarda ısıtma amaçlı kullanılan enerjinin yaklaşık yarısının israf edildiğinin altını çizen İZODER Başkanı Levent Pelesen, “Kış mevsiminde enerji israfının önüne geçmek ve doğalgaz faturasını yüzde 50 azaltmanın tek yolu, yaşadığımız binalara ısı yalıtımı uygulaması yaptırmaktır” diye konuştu...

Harabeye dönüşen mahallede tek başına yaşam! 

Gaziantep’te bir çift, bir kısmı su altında kalan diğer kısmı ise yıkılarak harabeye dönüşen Kaşyolu Mahallesi'nde tek başlarına yaşıyor.

Senegal'in tek aktif demir yolu hattı Dakar-Diamniadio açıldı!

Senegal'in başkenti Dakar'da, Türk firmalarının imzasını taşıyan ülkenin tek aktif tren hattı olan Dakar-Diamniadio'nun resmi açılışı yapıldı...

Türkiye'nin ilk ve tek Tarım AVM’si Karacabey’de kuruluyor!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından, Karacabey-Bandırma yolu üzerine Türkiye'nin ilk ve tek Tarım AVM’si Karacabey’de kuruluyor. 200 dönümlük alan üzerinde kurulacak AVM, üretici ile tüketiciyi de ilk elden buluşturacak.

Ordu Çevre Yolu Nisan sonunda açılacak!

Karadeniz Sahil Yolu'nun tek otoban yapılmayan güzergahı olan Ordu'da trafiği rahatlatacak en önemli yatırım olan çevre yolu inşaatı hızla sürüyor. 1 milyar 200 milyon liraya mal olması beklenen Ordu Çevre Yolu'nun Nisan ayı sonunda hizmete açılması bekleniyor.

Depremin zararlarını azaltmanın tek yolu güvenli yapılar!

17 Ağustos 1999 depreminin yıl dönümünde konuşan İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar, “Depremlerde insanların uğrayacağı maddi ve manevi zararları azaltmanın tek yolu güvenli yapılar yapmaktır” dedi.

Urke İnşaat Basın Ekspres Yolu ve Küçükçekmece Gölü projeleri!

Urke İnşaat Basın Ekspres Yolu ve Küçükçekmece Gölü projeleri ile Avrupa yakasında iki yeni projeye imza atacak. Proje tek blok olarak tasarlandı.

Beypazarı yolu tek şeride düştü Haberi

Beypazarı yolu tek şeride düştü
Beypazarı Şoförler Odası Başkanı Kemal Kara, yolun bir an önce ulaşıma açılmasını istediklerini belirterek, “Ankara -Ayaş-Beypazarı-Nallıhan ve devamında Adapazarı’na kadar uzanan karayolu çok kullanılan bir güzergah. Uzun süre geçmesine rağmen yolun çöken kısmı hala yapılmadı. Yetkililerin bu bölgeyi bir an önce onarmasını bekliyoruz” diye konuştu.


Hürriyet...