04 / 05 / 2024

Beyro Reklam kimin

Beyro Reklam kimin

Beyro Reklam Elektrik İnşaat Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Ermiş tarafından kuruldu...

Beyro Reklam Elektrik İnşaat Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyro Reklam Elektrik İnşaat Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Ermiş tarafından kuruldu...

Canbey İnşaat Hırdavat Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canbey İnşaat Hırdavat Reklam Ticaret Limited Şirketi, Zeki Can tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim 2014 tarihinde Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Gülçihan Sokak'ta kuruldu.

THY Feyenoord ile reklam anlaşması yaptı!

THY, Hollanda'nın ünlü futbol kulübü Feyenoord ile reklam anlaşması yaptı. Anlaşmaya göre, yaklaşık 52 bin seyirci kapasiteli De Kuip Stadı'nda gösterilmeye başlanacak reklamlar, Feyenoord'un dergisi ve dijital hesaplarında da yer alacak.

Ali Ağaoğlu, yeni reklam filmi için kamera karşısına geçti!

Büyük Ağaoğlu Kampanyası reklam filminde kameraların karşısına geçen Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, samimi tavırları ve sempatik oyunculuğuyla izleyici ve reklam dünyasından yine tam not aldı.

Cankent İnşaat Metal Orman Ürünleri Elektrik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cankent İnşaat Metal Orman Ürünleri Elektrik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Ökten tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Yedpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Ali Ağaoğlu, yeni reklam için kamera karşısında!

Büyük Ağaoğlu Kampanyası reklam filminde kameraların karşısına geçen Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, samimi tavırları ve sempatik oyunculuğuyla izleyici ve reklam dünyasından yine tam not aldı.

Ağaoğlu reklam kampanyası!

Ağaoğlu My Towerland ve Ağaoğlu My Home Maslak projelerinde geçerli olan Ağaoğlu reklam kampanyası dahilinde banka kredisi ile ya da firma bünyesinde 50 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılıyor...

Ali Ağaoğlu, Büyük Ağaoğlu kampanyası reklam filminde oynadı!

Ali Ağaoğlu, Büyük Ağaoğlu kampanyası reklam filminde oynadı. Kampanya kapsamında yer alan Ağaoğlu My Home Maslak ve Ağaoğlu My Towerland projesinde teslimler hemen gerçekleşiyor. Kampanya çerçevesinde 50 ay vade farksız taksit yapılıyor.

Ali Ağaoğlu My Towerland reklam filmi ile yine kamera karşısında!

Ali Ağaoğlu My Towerland reklam filmi ile yine kamera karşısına geçti. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, samimi tavırları ve sempatik oyunculuğuyla izleyici ve reklam dünyasından yine tam not aldı.

Başkan Reklam Organizasyon Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkan Reklam Organizasyon Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Ramazan Subaşı, Mehmet Tahir Bulca tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Ekim'de kuruldu.

Cankert İnşaat Metal Orman Ürünleri Elektrik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cankert İnşaat Metal Orman Ürünleri Elektrik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Ökten tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim 2014 tarihinde kuruldu.

Proje365 Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat ve Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje365 Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat ve Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Reyhan Ekşi Aksu, Gül İrem Çubukcu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 1 Ekim'de kuruldu.

Yazıcı Madencilik İnşaat Reklam Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yazıcı Madencilik İnşaat Reklam Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Dilek Yazıcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de Ümraniye, Şerifali Mahallesi'nde kuruldu.

Beyro Reklam kimin Haberi

Beyro Reklam kimin

Beyro Reklam Elektrik İnşaat Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Ermiş tarafından kuruldu.

Beyro Reklam Elektrik İnşaat Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu: REKLAM -İnternet üzerinden reklam hizmetleri, elektronik ticaret (e-ticaret) yapmak. Telif ve patent hakları elde etmek. Şirket reklam amacı ile internet tasarımı ve sayfalarının, reklam ,elektronik posta kutularının hazırlanması, firma isim ve tescili ve internet üzerinde alan bulundurmak, yayın yapmak, internet sunucularının kurulması, kiralanması, internet üzerinde erişimin sağlanması. -Şirket reklam amacı ile ışıklı veya ışıksız tabelalar ile eşantiyon hediyelik eşya ve plaket gibi malzemeler üzerinde şekil ve yazıların yapımı biçimindeki işlerin tamamını yapabilir. Bu amacını gerçekleştirmek için gerekli logoları hazırlayabilir, ticari yatırımlar yapabilir. Büyük ışıklı tabelalar kiralayabilir ve...