28 / 04 / 2024

Beyşehir toplu konut projeleri

Beyşehir toplu konut projeleri

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi, gurbetten ilçeye tersine göçü hayata geçireceği toplu konut hamleleri ile başlatmayı hedefliyor.

Egeşehir Toplu Konut Projesi'yle İzmir'e 546 yeni konut geliyor! 650 bin TL'ye 3+1 konut fırsatı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye personeli ve dar gelirli aileler için Çiğli’de inşa edeceği 546 dairelik toplu konut projesi 2025 yılında tamamlanacak.

Sakarya Büyükşehir'in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin  240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi 15 Kasım tarihi itibarıyla başlıyor.

Güney Ataşehir Toplu Konut Yerleşim Alanı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 2425 parsel Güney Ataşehir Toplu Konut Yerleşim Alanı İlave Nazım İmar Planı'na (H:Serbest) ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ataşehir Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi H: Serbest Yüksekliklere ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Bu ilde yaşayan belediye personeli ve dar gelirlilere toplu konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye personeli ve dar gelirli aileler için uygulamaya aldığı 546 dairelik toplu konut projesinin temeli atıldı.

İBB Sultangazi Toplu Konut Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultangazi'de toplu konut projesi hayata geçirecek. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut Projesi nerede inşa edilecek? İşte İBB Sultangazi Toplu Konut Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Konya Beyşehir 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Konya Beyşehir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Beyşehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Beyşehir'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 11 soruda TOKİ Konya Beyşehir sosyal konut projesi...

Hoşdere 1. Etap Toplu Konut Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir ve Esenyurt İlçesi, Hoşdere 1. Etap Toplu Konut Alanına İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

TOKİ Konya Beyşehir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Beyşehir projesinde yer alan 51 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

TOKİ Konya Beyşehir 2022 projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Beyşehir projesinde yer alan 51 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 413 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Beyşehir'de 413 konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Beyşehir 413 konut ihalesi 7 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Beyşehir Hacıakif Mahallesi projesinin ihalesini 7 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Konya Beyşehir 413 konut ihalesi 7 Aralık'ta!

TOKİ, Konya Beyşehir projesinin ihalesini 7 Aralık 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Beyşehir toplu konut projeleri Haberi

Beyşehir toplu konut projeleri

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun yaptığı açıklamada, Beyşehir’de geçmiş yıllarda yaşanan gurbete göçü tersi duruma dönüştürmek için yoğun gayret gösterdiklerini söyledi. Beyşehir’in başta Avrupa ülkeleri olmak üzere yurdun çeşitli illerine geçmişte çeşitli sebeplerle çok büyük göçler verdiğini vurgulayan Özaltun, bunun da ilçe olarak zaman içerisinde giderek azalan bir nüfus tablosuyla karşı karşıya kalmalarına yol açtığını belirtti. Beyşehir’de, dönemlerinde yürüttükleri çalışmalarla nüfusun artan bir trende girmeye başladığına dikkati çeken Özaltun, ilçeye gurbetten tersine göçü yeniden sağlamak için de özellikle yeni toplu konut projelerinin hayata geçirilmesine büyük önem verdiklerini söyledi.


Beyşehir’in yurtiçinde ve Avrupa ülkelerinde çok önemli bir nüfus potansiyeline sahip olduğunu bunun Beyşehir’in çok önemli bir kazanımı olduğunu belirten Özaltun, bunu harekete geçirmek gerektiğini vurguladı.


“Gurbetçiler doğdukları topraklarda toplu konut istiyor”

Bu anlamda,...