15 / 05 / 2024

Beytullah Vıcıl

Beytullah Vıcıl

Toyer Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Limited Şirketi, Beytullah Vıcıl tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, 350 Sokak' ta kuruldu.

Kargodan paket beklerken dolandırılmayın! Kullanılan dolandırıcılık yöntemleri için hemen bakın!

Kaspersky uzmanları Türkiye, Orta Doğu ve Afrika'daki kurye hizmetlerinde kullanılan yeni bir dolandırıcılık dalgasını tespit etti. Siber suçlular kurye şirketlerini sıklıkla kullanan müşterileri hedef alıyor.

Türkiye mobil finans dolandırıcılığına en eğilimli 3 bölge arasında!

Rusya merkezli siber güvenlik firması Kaspersky, mobil finans uygulamalarına ilişkin siber tehditlerin sürdüğünü aktardı. Kaspersky; Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) bölgesinin dolandırıcılığa eğilimli ilk 3 bölge olduğunu ifade etti.

Ayper Tekstil Ayakkabıcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayper Tekstil Ayakkabıcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Tülü tarafından kuruldu.

Philips HD7769 1200 ml 12 Fincan Kapasiteli Öğütücülü Filtre Kahve Makinesi ne kadara satılıyor? Özellikler neler?

Philips Öğütücülü Filtre Kahve Makinesi, 12 fincan kapasitesi, çıkarılabilir filtre, dijital kontrol paneli, LCD ekran, öğütme ayarı ve zamanlayıcı özellikleriyle filtre kahveyi hazırlar. 

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Baran tarafından kuruldu.

Herkesi ilgilendiriyor! Deprem bağışını fırsat bilen dolandırıcılık amaçlı siteler belli oldu!

Türkiye'nin birçok yerinden depremzedeler için yardım eli uzansa da bunu fırsat bilen dolandırıcılar nedeniyle depremzedelere zarar veriliyor. Peki deprem bağışını fırsat bilen dolandırıcılık amaçlı siteler hangileri? İşte detaylar…

Dolandırıcılığa karşı uyarı en tepeden geldi! Bakan Bozdağ’dan T.C kimlik no uyarısı!

Son yıllarda dikkat çekici şekilde artan dolandırıcılık vakalarına karşı vatandaşlara uyarıda bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ,  kişisel bilgilerin kimseyle paylaşılmaması gerektiğinin altını çizdi.

Aman dikkat! Dolandırıcılıkta yeni trend “istihdam dolandırıcılığı!"

Sürekli yeni yöntemler geliştiren dolandırıcıların yeni numarası “pes!” dedirtti. Farklı sektörlerden istihdam  dolandırıcılığı adlı yeni bir dolandırıcılık türüyle ilgili haberler gelirken, bu kez insanların iş umudunu kullanıyorlar. İşlerini pervasızca yapan dolandırıcılar, olmayan işler için otel

İstanbul'da devremülk dolandırıcılığı operasyonu: 38 zanlı tutuklandı!

Mega kent İstanbul'da yürütülen devremülk dolandırıcılığında gözaltına alınan toplam 113 şüpheliden 38'i tutuklandı. Verilen detaylara göre, şüphelilerin işledikleri suçtan kazandıkları gelirle toplamda 24 lüks ev aldıkları belirlenmişti

Arıcılık destekleri belli oldu. İşte 2023'de ödenecek rakam

Organik arıcılığı desteklemek isteyen Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteklere ilişkin usul ve esaslarını belirleyen tebliğ Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Borsa tarihinin en ağır cezası! Dolandırıcılık, rüşvet ve sahtecilikten 19 yıl

Kervansaray Yatırım Holding’in eski yönetim kurulu başkanı Selim Sayılgan’a nitelikli dolandırıcılıktan 9 yıl 4 ay, evrakta sahtecilikten 5 yıl 7 ay ve rüşvet verme suçundan 4 yıl hapis cezası verildi. 

TOKİ'den son dakika dolandırıcılık uyarısı!

Toplu Konut İdaresi, sosyal konut projesine ilişkin dolandırıcılık faaliyeti içinde yer alanların olduğunun tespit edildiğini ve kurumsal hesap, yetkili bankalar dışında kimseye itibar edilmemesi gerektiğini duyurdu. İşte o son dakika dolandırıcılık uyarısı...

ABD'de koronavirüs dolandırıcılığı! Dolandırıcılar paralarla Türkiye’den ev aldı!

ABD Adalet Bakanlığı 48 kişinin koronavirüs salgını sürecinde açlıkla mücadele programlarında dolandırıcılık yaptığını belirledi. Dolandırıcıların paralarla Türkiye’den ev aldığı ifade edildi...

Beytullah Vıcıl Haberi

Beytullah Vıcıl

Toyer Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Limited Şirketi, Beytullah Vıcıl tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, 350 Sokak'ta kuruldu. 


Toyer Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Limited Şirketi iş konusu; Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan yapı yönetimi faaliyetleri apartman ve site yöneticiliği mobil ev alanlarını müşterek mülkiyeti konutların, devre mülklerin , ikamet amaçlı olmayan mülklerin  vb. yönetimi faaliyetleri. Kat mülkiyetine bağlanacak yapıların, tapuya tescil edilmek üzere yönetim planlarını hazırlar. Yönetim planı , kat mülkiyeti ilişkilerinin yönetimi konularını düzenleyecek, bu yönetimlerden doğabilecek sorunların çözümlerini gösteren kurallar içerecek, kat maliklerinin ve haleflerinin yönetime ilişkin hukuki durumlarının belirlenmesi ve bu sıfatla ya da sair suretle kat mülkiyeti ilişkilerine taraf veya dahil olanların yetki, ödev ve sorumluluklarını saptayarak...