19 / 05 / 2024

Beze Group fuar

Beze Group fuar

Bölgenin en büyük ticari fuarı Intrade – 7. Malezya Uluslararası Ticaret Fuarı 22-26 Kasım 2013 tarihlerinde Kuala Lumpur – Menara Matrade Merkezi’nde düzenleniyor ve 30 ülkeden 9000 (dokuzbin) ziyaretçi ile 300 (üçyüz) kişilik ticari alım heyeti bekleni

45. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’a yoğun talep! 26 Nisan'da kapılarını açıyor!

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 26 Nisan tarihinde kapılarını açıyor. ICA Group Türkiye Genel Müdürü Kemal Ülgen, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

43. Yapı Fuarı-Turkeybuild 24 Ağustos'ta kapılarını açıyor!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri için düzenlediği fuarlar ile her yıl binlerce yabancı yatırımcıyı yerli iş ortaklarıyla buluşturan Hyve Group, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde, 24 – 28 Ağustos 2020 tarihleri arasında 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’u düzenliyor...

Vefa Group Ekobord markasıyla Yapı Fuarı'ndaki yerini aldı!

Yerli sermaye ile Türkiye'yi dünyada temsil eden Vefa Group, Yapı Fuarı'nda Ekobord markasıyla en yeni teknolojileri kullanarak geliştirdiği ürünlerini sergileyecek.   

Kar Group, MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katılacak!

Kar Group, Almanya’da düzenlenecek olan MÜSİA Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'nda gurbetçilerin karşısına çıkacak. Grup, 'Edonia Garden' projesini ve Kar Group bünyesinde yer alan diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıtacak.

İsra Group V Orman projesini Körfezli yatırımcılara tanıttı!

Körfez bölgesinin önemli fuarları arasında yer alan Turkey Expo by Qatar fuarına katılan İsra Group A.Ş, Türkiye’nin en yeşil ve en yüksek yatırım potansiyeline sahip projelerinden ‘V ORMAN’ı Körfezli yatırımcılara tanıttı.

Beze Group, Facilitator A.Ş.’nin danışmanı oldu!

Gayrimenkul geliştirme, yönetim ve tedarik sektörleri konusunda yatırımcı şirketler için başarılı iletişim stratejileri üreten ve kamuoyu oluşturma ve işbirliklerini geliştiren projeleri gerçekleştiren Beze Group, Facilitator A.Ş.’nin danışmanı oldu. 

3. Yeşil Binalar Ötesi Konferansı 8 Kasım'da!

3. Yeşil Binalar Ötesi Konferansı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ve BEZE Group işbirliğiyle 8 Kasım Çarşamba günü gerçekleşecek. İngiliz mimar Peter Barber, konferansa konuşmacı olarak katılacak.

Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı bugün sona eriyor!

Yapı sektörünü bir araya getiren Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı bugün sona eriyor. Fuarcılık şirketi ITE Group, Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, Yapı Fuarı- Turkeybuild Ankara ve Yapı Fuarı- Turkeybuild İzmir’i düzenliyor.

Aslandağ Group'tan yangına 60 dakika dayanıklı çelik kapı!

Yaklaşık 30 yıldır mutfak, banyo ve kapı sektörüne yön veren Aslandağ Group, 39. Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda Türkiye’nin yangına 60 dakika dayanıklı tek çelik kapısı özellikleriyle dikkatleri üzerine topluyor.

10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Nisan'da!

JNR Fuarcılık tarafından ana sponsor Ağaoğlu Şirketler Grubu ve Suudi Arabistan’dan Daleel Group ile ortaklaşa düzenlenen 10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi, 23-24 Nisan tarihlerinde bir yatırım şovuna dönüşecek.

E-Mak, İnşaat ve Madencilik Fuarı BAUMA 2016'da sergilendi!

Simge Group bünyesindeki E-Mak Münih’teki "İnşaat ve Madencilik Fuarı BAUMA 2016"da en yeni ve en teknolojik ürünlerini sergiledi. E-Mak’ın 600 ton ağırlığındaki entegre asfalt üretim sistemi büyük ilgi gördü.

Alpiş Group IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı'nın ilgi odağı oldu!

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group geçtiğimiz günlerde başlayan Bursa İnşaat 2016 ve İRES Bursa Gayrimenkul fuarının yıldızı oldu.

Beze Group fuar Haberi

Beze Group fuar

Malezya Uluslararası Ticaret ve Sanayi Bakanlığı himayesinde, Matrade (Malezya Dış Ticareti Geliştirme Ajansı) tarafından düzenlenen Intrade; ilk düzenlediği 2007 yılından itibaren yıllık ortalama %27 iş hacmi ve satış artışıyla büyüyerek ASEAN Bölgesi’nin en büyük ticaret fuarı olarak kabul edilmektedir.


Intrade, bu yıl bölgede hızla büyüme gösteren ve talep gören 4 (dört) ana sektöre dönük ticarete ev sahipliği yapacak;


1. İnşaat Yapı Malzemeleri

2. Elektrik – Elektronik (IT - Telekomünikasyon)

3. Lifestyle (Genel Tüketim İhtiyaçları)

4. Üretim Destek (Otomasyon - Lojistik)


T.C. Ekonomi Bakanlığı’ından %70 Devlet Desteği


Ekonomi Bakanlığı, Dış Ticaret Müsteşarlığı Intrade Fuarı’na % 70 oranında Bireysel Katılım Teşviki vermektedir. Öte yandan Malezya’nın Endonezya, Singapur, Filipinler ve Tayland  başta olmak üzere Asya Pasifik Bölgesi’ne açılan önemli bir kapı olması Türkiye ile imzalanan Serbest Ticaret Anlaşması’nın sağladığı...