04 / 07 / 2024

BG Store istanbul

BG Store istanbul

BG Store ilk Guess Kids mağazasını Ankara Armada AVM'de açtı

Menderes Store, İstanbul’daki ilk mağazasını açtı!

Ev tekstil ürünlerinde ihracat şampiyonu olan Menderes Tekstil, İstanbul'da ilk mağazasını açtı. Menderes Store’ların 6.sı İstanbul Zeyntinburnu’nda hizmete girdi. Bu, Menderes Store’un İstanbul’daki ilk mağazası.

Baymak Orange Store’ların ilkini İstanbul Kayışdağı'nda açtı!

Isıtma ve soğutma sistemlerinin lider markası Baymak, Hollanda teknolojisini mağazacılık anlayışıyla birleştirerek tasarladığı yeni bayi organizasyonu Orange Store’ların ilkini İstanbul Kayışdağı’nda açtı.

Apple Store Akasya AVM'de mağaza açtı!

Apple'ın Türkiye'deki ikinci mağazası İstanbul Acıbadem'deki Akasya AVM'de açıldı. Yeni Apple Store, şirketin Anadolu yakasındaki ilk mağazası oldu. Apple'ın Türkiye'deki ilk mağazası, istanbul Zincirlikuyu'daki Zorlu Center'da açılmıştı.

Bureau Hotel-Residence-Store projesi Singapur’da sergilenmeye hak kazandı!

MMS İnşaat A.Ş.’nin Kartepe’de başladığı BUREAU Hotel-Residence-Store projesi dünyanın çeşitli ülkelerinden yüzlerce projenin katıldığı ve dünyanın en prestijli projelerinin belirlendiği festivalin yapıldığı Singapur’da sergilenmeye hak kazandı.

İstanbul EDITION’a ‘En İyi Lüks Otel Ödülü’ verildi!

EDITION markasının Avrupa’daki ilk oteli, The Istanbul EDITION; Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada ‘Lüks Otel’ kategorisinde birinciliği elde ederek, ödüllerine bir yenisini daha ekledi...

Güneşli'de benzersiz bir proje: Divan Suites İstanbul G-Plus

Türkiye'nin otelcilik ekolü Divan Grubu, Mar Yapı işbirliğiyle, İstanbul'un yükselen yatırım merkezi Güneşli'de önemli bir projeyi hayata geçirdi. Divan Suites istanbul G-Plus, 120 Standart Oda, yer alıyor.

Home Store Trump Towers mağazası açıldı!

Trump Towers AVM’de açılan yeni şubesiyle mağaza sayısını 24’e çıkaran Home Store, yeni mağazasının açılışı şerefine şık giyinmeyi seven kadınlara, 31 Ağustos’a kadar geçerli yüzde 25 indirim hediye ediyor...

Fortis İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda yükseliyor!

Gate inşaat tarafından hayata geçirilecek olan Fortis istanbul projesi Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan Aslan Tır Garajı arazisinde inşa edilecek. Fortis İstanbul projesi 391 adet daire ve 18 adet dükkandan meydana geliyor.

Quasar İstanbul yaşam merkez olmayı hedefliyor!

Türkiye ve dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi olan Quasar istanbul, İsviçre'nin kalite, mükemmeliyet ve konfor anlayışını Türk misafirperverliği ve kültürel zenginliğiyle buluşturarak lüks yaşam merkezi olmayı hedefliyor.

Conrad İstanbul en iyi konferans oteli!

Conrad istanbul, tüm dünyadaki seyahat acentelerinin oylarıyla belirlenen Dünya Seyahat Ödüllerinin (World Travel Awards) Avrupa finalinde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye'nin En İyi Konferans Oteli seçildi.

Martı İstanbul Hotel teknik altyapıya sahip toplantı salonlarıyla ön planda!

Martı Istanbul Hotel, doğal gün ışığı alan, kullanışlı tasarıma sahip ve genel kurullardan canlı yayınlara kadar her tür organizasyondaki gereksinimlere cevap verebilen teknik altyapıya sahip toplantı salonlarıyla ön plana çıkıyor.

Türkiye Polimer Konferansı İstanbul'da yapılacak!

Plastik Sanayicileri Federasyonu (PLASFED) tarafından düzenlenen Türkiye Polimer Konferansı istanbul'da yapılacak. PLASFED'ten yapılan açıklamaya göre, federasyon tarafından gerçekleştirilecek. Fuar, 27 ile 28 Ekim 2014 tarihlerinde yapılacak.

Evora İstanbul'da ticari üniteler ihaleye çıkıyor!

Evora istanbul'da bulunan 65 dükkân, 10 ofis, 1 ortaöğretim okul binası ve 1 poliklinik binasından oluşan toplam 77 ticari ünite açık artırma yöntemiyle ihale edilecek.

BG Store istanbul Haberi

BG Store istanbul


2000 yılında kurulan BG Store ilk Guess Kids mağazasını Ankara Armada AVM'de açtı. BG Store'un İstanbul'da 29, Ankara'da 7, İzmir'de ise 6 mağazası...