05 / 05 / 2024

B&G Store İzmir point bornova avm

B&G Store İzmir point bornova avm

Tek bir mağazada dünyanın tüm modasını ve çeşitliliğini bulabileceğiniz B&G Store; Point Bornova şubesiyle mağaza sayısını 9'a çıkardı. Store dünyanın önde gelen markalarının koleksiyonlarını Türkiye'ye getiriyor.

Buğra Gökce sordu: Kira fiyatlarından dolayı İstanbul'da ev bulamayan Gaye Erkan İzmir'de bulabilir miydi?

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın geçtiğimiz günlerde İstanbul'da kiralık ev bulamamasından dolayı annesinde yaşamaya başlaması üzerine Buğra Gökce "İzmir’e taşınsa uygun kiralık ev bulabilir miydi?" diye sordu. 

İzmir’de konut krizi nasıl çözülür? Buğra Gökce tek tek sıraladı: İşte 4 maddede çözüm!

Şehir Plancısı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Dr. Buğra Gökce, İzmir'deki konut sorunu ve bu sorunun çözümüne ilişkin X sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

Vera Konsept GYO ÖİB'in İzmir Konak arsası için pazarlık görüşmelerine katılıyor! 

Vera Konsept GYO, ÖİB tarafından İzmir Konak Mersinli arsasının özelleştirilmesi kapsamında açılan ihaleye katıldı. Şirket nihai pazarlık görüşmelerine davet edildi. İşte ayrıntılar... 

SON DAKİKA! İzmir'de deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin açıklamış olduğu son dakika verilerine göre, İzmir Menderes'te 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte AFAD'ın yayımladığı 29 Ekim 2023 son depremler listesi...

SON DAKİKA İzmir’de 4,2 büyüklüğünde korkutan deprem!

AFAD tarafından son dakika aktarılan bilgiye göre İzmir'de deprem meydana geldi. Deprem, İzmir’in Bayındır ilçesinde saat 15.55’te 4,2 büyüklüğünde oldu.

Depremden sonra göç alan İzmir'de ev fiyatları yüzde 20'den fazla arttı! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden sonra Ege Bölgesinde konut piyasası hareketlendi. Depremden sonra göç alan İzmir'de ev fiyatları yüzde 20'den fazla arttı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi çok sayıda güvenlik görevlisi alacak! Son başvuru tarihi 26 Nisan!

Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sitesinde yayımlanan ilana göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi güvenlik görevlisi alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Güvenlik görevlisi alımında başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru koşulları ve başvuru süreci ile ilgili ayrıntılar paylaşıldı.

Fitch, Türkiye'nin kredi notunu B olarak teyit etti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye'nin kredi notunu 'B', görünümünü de 'negatif'şeklinde teyit etti.

Bıg Constructıon İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıg Constructıon İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de İhsan Büyük tarafından kuruldu.

Bıg Peace Turizm Otelcilik Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıg Peace Turizm Otelcilik Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası yıkılacak mı?

30 Ekim tarihinde Yunanistan’ın Sisam Adası’nda meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'na ilişkin güçlendirme ve yıkım tartışmaları devam ediyor. Mimarlar Odası İzmir Şubesi, konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi binası için karar verildi!

30 Ekim'de İzmir depreminde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası'nın akıbeti belli oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi’ne binanın güçlendirme seçeneği konusunda hazırlatılan teknik raporda bilim insanları binanın güçlendirilmesi yerine yenisi inşa edilmesine karar verildi.

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den kentsel dönüşüm uyarısı!

Son günlerde İzmir'de meydana gelen depremler kent halkını tedirgin ediyor. Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir sık yaşanan depremlere yönelik uyarılarda bulundu. 

B&G Store İzmir point bornova avm Haberi

B&G Store İzmir point bornova avm

Tek bir mağazada dünyanın tüm modasını ve çeşitliliğini bulabileceğiniz B&G Store; Patrizia Pepe, Guess Kids, Dirk Bikkembergs, Hemisphere, Pediped, Kappa, Boaonda, İgor gibi yurtdışında kendini kanıtlamış ve Türkiye'de de seçkin bir kitle tarafından tercih edilen dünyanın önde gelen markalarının çocuk koleksiyonlarını Türkiye'ye getiriyor. İzmir'de mevcut 8 mağazasıyla hizmet veren B&G Store Point Bornova şubesiyle mağaza sayısını 9'a çıkardı. B&G Store'un izmir'deki diğer mağazaları; Alsancak, Kuşadası Setur Marina, Çeşme Marina, Forum Bornova Kids Mail, Selway. Agora. Optimum ve Mavi Bahçe. Gördükleri ilgiden memnun olduğunu dile getiren B&G Store Genel Müdürü Seyid Nebati. "Kaliteli ürünleri İzmirlileri ile buluşturmaya devam edeceğiz" dedi. 


Ege...