03 / 05 / 2024

B&G Store Yönetim Kurulu Başkanı Seyidullah Nebati

B&G Store Yönetim Kurulu Başkanı Seyidullah Nebati

Guess Kids’in Türkiye haklarını satın alan B&G Store yeni markası için 5 yılda 10 adet mağaza açacak. 5 yıllık anlaşma yapan B&G Store markanın Arap ülkelerindeki haklarını almak için de çalışmalara başlıyor. 2 milyon Euro’luk yatırıma hazırlanıyor

Loğuzoğlu Yönetim Ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Loğuzoğlu Yönetim Ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çoşkun Bülbül tarafından kuruldu.

Orkun Ergüney, Özak GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Özak GYO tarafından, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Turgay Arbak'ın görevinden ayrılması sebebiyle, yerine Orkun Ergüney'in atanmasına karar verildi. 

İstanbul Etiler'deki Alkent Sitesi'nde yönetim kaosu!

İstanbul’un bir zamanlar en ayrıcalıklı sitelerinden biri olan Etiler'deki Alkent Sitesi'nin gündeminde yönetim seçimleri bulunuyor.

Bülent Arınç'tan SİNPAŞ açıklaması: Yönetim kurulu üyeliği teklifi geldi ancak kabul etmedim!

YİK Üyesi Bülent Arınç, SİNPAŞ GYO Yönetim Kurulu Üyeliği'ne getirildiği iddiasını yalanladı. Teklifi doğrulayan Arınç, bunu 'vicdan ve etik açıdan uygun görmediği için' reddettiğini belirtti.

Merkezi yönetim bütçesi fazlaya geçti!

Kasım’da merkezi yönetim bütçesi 7.8 milyar TL fazla verdi. Vergi gelirleri biryü öncesine göre yüzde 8 artarak 73.4 milyar TL oldu. Konut satışı, sanayi, ticaret ve hizmet ciro endekslerindeki artışlar piyasalardaki hareketliliği yansıttı...

Büyükyalı Tesis Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Büyükyalı Tesis Yönetim Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 Bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akbalık,Sinan Ayoğlu, Mehmet Büyükekşi, Ercan Alioğlu ve Gül Kapudan ortaklığıyla  kuruldu...

Güçsav Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Güçsav Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dora Gucsav tarafından kuruldu. 

Gönül Aybirdi, Kiler GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Gönül Aybirdi'nin Kiler GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komite Üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Büyük site projelerinde yönetim problemi!

Mgc Hukuk Bürosu Yönetici Ortağı Avukat Mustafa Güneş, Kat Mülkiyeti Kanunu’nda arsa payını, site projelerindeki yönetim problemleri ve Yeni Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İbrahim Süha Güçsav, Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

25 Mart 2017 tarihinde yapılan olağan genel kurulunda Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına İbrahim Süha GÜÇSAV seçildi.

Büyükyalı İstanbul yönetim kurulu komitelerini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Büyükyalı İstanbul yönetim kurulu komitelerini yayınladı.

Ankara Gültepe TOKİ Konutları'na yönetim kurulu atandı!

Ankara Altındağ ilçesi Gültepe bölgesindeki TOKİ konutlarında yönetim krizi yaşanıyor. Gültepe TOKİ bloklarına geçici yönetim kurulu atandı.

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Görev Taksimi kararını yayınladı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Doğuş GYO Yönetim Kurulu Görev Taksimi kararını yayınladı.

B&G Store Yönetim Kurulu Başkanı Seyidullah Nebati Haberi

B&G Store Yönetim Kurulu Başkanı Seyidullah Nebati




Türkiye’de toplam 55 mağazası ile faaliyet gösteren çocuk giyim markası B&G Store, şimdi de Guess Kids’i Türkiye’ye getiriyor. İtalya’da yılda iki kez düzenlenen Çocuk Fuarı Pitti Bimbo’da tanışıp görüşmeye başladığı Guess Kids’in Türkiye’deki tüm satış haklarını satın aldı. Bu anlaşma kapsamında Türkiye’de 5 yılda 10 Guess Kids mağazası açacaklarını söyleyen B&G Store Yönetim Kurulu Başkanı Seyidullah Nebati, “Guess Kids 2013 İlkbahar koleksiyonunu B&G store mağazalarında sergilemeye başlayacağız. Artık Türkiye’deki bütün Guess Kids hakları 5 seneliğine bize ait. Marka için en az 2 milyon Euro’luk yatırım yapacağız” dedi.


ARAP ÜLKELERİ İÇİN ÇALIŞIYOR

Türkiye hakkı için aralarındaki görüşmelerin 6 ay sürdüğünü ifade eden Nebati, Türkiye’nin ardından Arap ülkeleri ile ilgili de çalışmalara başlamalarının gündemlerinde olduğunu dile getirdi. Guess Kids’in dünyada en hızlı büyüyen...