05 / 05 / 2024

B&G un İzmirde kaç şubesi var

B&G un İzmirde kaç şubesi var

Tek bir mağazada dünyanın tüm modasını ve çeşitliliğini bulabileceğiniz B&G Store; Point Bornova şubesiyle mağaza sayısını 9'a çıkardı. Store dünyanın önde gelen markalarının koleksiyonlarını Türkiye'ye getiriyor.

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 

Ebrar Sitesi B Blok davasında bilirkişi raporu paylaşıldı...

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremde Ebrar Sitesi B Blok'un yıkılması ve 109 kişinin hayatını kaybetmesi ile ilgili 7 sanık hakkında 22 sene altışar aya kadar hapis istemi ile dava açıldı. Buna göre, olayın bilirkişi raporunda binadaki kolon ve kirişlerin yetersiz olduğu belirtild

Erkanlı Holding'ten yeni yatırım imkanı! UNİVA markasıyla öğrenci evleri geliyor!

Türkiye’de yükseköğretim öğrencilerinin yurt sorunundan yola çıkan Erkanlı Holding bünyesindeki UNİVA markası, öğrenci evlerini, Türkiye’ye alternatif bir yatırım imkanı olarak sunmak için çalışmalara başladı.  

Volkswagen T-Roc fiyatlarında büyük şok! Volkswagen T-Roc'un mayıs ayı fiyatını görenler çok şaşırdı!

Türkiye’de en çok sevilen otomobil modelleri arasında yer alan Volkswagen T-Roc’a gelen zam resmen dudak uçuklattı. Volkswagen T-Roc’un Mayıs 2023 fiyatlarını görenler büyük şok yaşadı. İşte 7 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Fitch, Türkiye'nin kredi notunu açıkladı

Fitch, Türkiye'nin kredi notunu "B" görünümü ise "negatif" olarak onayladı. Kredi derecelendirme kuruluşu, zelzelelerin ekonomik faaliyet üzerindeki negatif tesirinin, mayıs seçimleri evvelinde mali ve kredi teşvikiyle kısmen dengelenmesini bekliyor.

Dolar 3 gün sonra böyle olacak! Fed peş peşe açıkladı! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar koşun hemen bakın!

Amerika Merkez Bankası faiz kararına sayılı günler kala yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Fed'ten peş peşe açıklamalar gelmeye başladı. Dolar 3 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar koşun hemen bakın. Son dakika dolar gelişmesi...

Doların 7 gün sonra yönü resmen böyle olacak! 1 doları bile olanlar koşun çabuk! Görmedim duymadım demeyin!

Dolar endeksi gün yükselişle başladı. Bunu gören yatırımcılar güncel dolar/TL kurunu araştırmaya başladı. Doların 7 gün sonra yönü resmen böyle olacak! 1 doları bile olanlar koşun çabuk! Görmedim duymadım demeyin!

Fitch, Türkiye'nin kredi notunu B olarak teyit etti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye'nin kredi notunu 'B', görünümünü de 'negatif'şeklinde teyit etti.

Ayçiçek yağı 40 lira altına düştü! Market indirimi vatandaştan büyük ilgi gördü

Ayçieçk yağında yapılan indirimler vatandaştan büyük ilgi görüyor. Marketlerde 5 litre ayçiçek yağları 200 liraya dayandı. Bazı marketlerse belirli günlerde ayçiçek yağı, şeker, un gibi ürünlerde indirim yaparak cüzdanları kısmen de olsa rahatlatıyor.

Bıg Constructıon İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıg Constructıon İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de İhsan Büyük tarafından kuruldu.

Çiftçiler dikkat! Hattat Traktör fiyat listesi belli oldu! İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi

Çiftçilerin merakla takip ettiği traktör fiyatlarını haberimizde derledik. Bügün Hattat Traktör'ün fiyat listesini inceledik. Peki, Hattat traktör fiyatları ne kadar? İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Tarım Kredi'den büyük kampanya! Ayçiçek yağı, şeker, un ve et fiyatları dibi gördü! İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Market, temel gıda ürünlerinde çok şaşırtacak kampanyalar yaptı! Peki, Tarım Kredi'de temel gıda ürünlerinin fiyatları ne kadar? Ayçiçek yağı, şeker, un ve et... İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Bıg Peace Turizm Otelcilik Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıg Peace Turizm Otelcilik Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

B&G un İzmirde kaç şubesi var Haberi

B&G un İzmirde kaç şubesi var

Tek bir mağazada dünyanın tüm modasını ve çeşitliliğini bulabileceğiniz B&G Store; Patrizia Pepe, Guess Kids, Dirk Bikkembergs, Hemisphere, Pediped, Kappa, Boaonda, İgor gibi yurtdışında kendini kanıtlamış ve Türkiye'de de seçkin bir kitle tarafından tercih edilen dünyanın önde gelen markalarının çocuk koleksiyonlarını Türkiye'ye getiriyor. İzmir'de mevcut 8 mağazasıyla hizmet veren B&G Store Point Bornova şubesiyle mağaza sayısını 9'a çıkardı. B&G Store'un izmir'deki diğer mağazaları; Alsancak, Kuşadası Setur Marina, Çeşme Marina, Forum Bornova Kids Mail, Selway. Agora. Optimum ve Mavi Bahçe. Gördükleri ilgiden memnun olduğunu dile getiren B&G Store Genel Müdürü Seyid Nebati. "Kaliteli ürünleri İzmirlileri ile buluşturmaya devam edeceğiz" dedi. 


Ege...