17 / 05 / 2024

BI İşletme Üniversitesi Oeystein Noreng

BI İşletme Üniversitesi Oeystein Noreng

Oslo'daki BI İşletme Üniversitesi'nde öğretim üyesi ve enerji uzmanı profesör Oeystein Noreng, "Norveç, yenilenebilirin her alanından petrol, doğal gaz üretimi ve iletimine her konuda Türkiye'ye yatırım yapabilir" dedi...

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor!

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’na alım yapılacak. İşte kadro ilanının detaylar…

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi 10 adet işletmeyi kiraya verecek!

Mülkiyeti Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne ait olan 10 adet işletme için kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte detaylar...

Gaziantep Üniversitesi'ndeki dükkanların tahliye kararına tepki!

Gaziantep Üniversitesi'nin ana kampüsü içerisinde yer alan ve yaklaşık 6 seneden beri hizmet sunan Çarşı'daki 50'ye yakın işletme sahibine Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın tarafından Çarşı için başka planlama yapılacağı nedeniyle tahliye tebligatı yollandı.

İTÜ İşletme Fakültesi binası mimarını arıyor!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İşletme Fakültesi Mimari Proje Yarışması için başvurular devam ediyor. 

İstinye Üniversitesi’nden “Gayrimenkulde MBA” programı!

İstinye Üniversitesi; Sosyal Bilimler Enstitüsü kapsamında gerçekleştirilen yüksek lisans programlarını, “Executive MBA” ve “Odaklanmış İşletme Yüksek Lisans Programları” olmak üzere iki alana ayırarak; alternatif alanlara odaklanan bir eğitim sistemi üzerine yükseliyor.

Fatih Üniversitesi'nin arazisi bedelsiz mi tahsis edildi?

CHP’li Büyükçekmece Belediyesi’nin 29 dönümlük arazi üzerinde kurulan Fatih Üniversitesi’ne araziyi bedelsiz tahsis ettiği, üniversitenin de 11 yıl boyunca araziyi protokole aykırı biçimde kullandığı belirtiliyor. 

Özyeğin Üniversitesi MBA in Real Estate güz dönemi kayıtları başladı!

Özyeğin Üniversitesi (ÖzÜ) ile beraber hayata geçirilen ve gayrimenkul sektörüne yönelik uzmanlaşma olanağı sunan ingilizce işletme yüksek lisans programı "ÖzÜ-MBA in Real Estate" 2018 güz dönemi kayıtları başladı.

Özyeğin Üniversitesi MBA in Real Estate kayıtları başladı!

Özyeğin Üniversitesi (ÖzÜ) ile beraber hayata geçirilen ve gayrimenkul sektörüne yönelik uzmanlaşma olanağı sunan ingilizce işletme yüksek lisans programı "ÖzÜ-MBA in Real Estate" 2018 güz dönemi kayıtları başladı..

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü yolu mecliste!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü yolunun yapımına ilişkin olarak CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer yazılı soru önergesi hazırladı..

Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi'nin açılış törenine katıldı. Törende Özhaseki'ye, Ankara Üniversitesi Rektörü Erkan İbiş de eşlik etti.

Kayseri Sümer'de yol genişletme çalışmaları başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Sümer Üst Geçidi yol genişletme çalışmaları ile Abdullah Gül Üniversitesi Fen Lisesi Yurt Binası çevre düzenleme işi için ihale yaptı. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 99 bin TL olan ihaleye üç firma katıldı.

Ankara Üniversitesi Beypazarı MYO'nun ek hizmet binası açıldı!

Ankara Beypazarı ilçesinde Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksek Okulu I(MYO) ek binası hizmete açıldı. Açılış konuşmasını Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş yaptı.

Marmara Üniversitesi Anadoluhisarı Yerleşkesi kantin işletme ihalesi 10 Şubat'ta!

Marmara Üniversitesi Anadoluhisarı Yerleşkesi'nde bulunan kantin 3 yıl işletilmesi için ihale edilecek. 127 metrekare alana sahip kantin ihalesinin 1 yıllık tahmini bedeli 122 bin TL olarak belirlendi. Kantinin ihalesi 10 Şubatta yapılacak.

BI İşletme Üniversitesi Oeystein Noreng Haberi

BI İşletme Üniversitesi Oeystein Noreng


Oslo'daki BI İşletme Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Noreng, Norveç'in Türkiye'de enerji yatırımı yapabileceğini açıkladı.


Oslo'daki BI İşletme Üniversitesi'nde öğretim üyesi ve enerji uzmanı profesör Oeystein Noreng, "Norveç, yenilenebilirin her alanından petrol, doğal gaz üretimi ve iletimine her konuda Türkiye'ye yatırım yapabilir" dedi. 


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, resmi temaslarda bulunmak üzere bugün Norveç'e gidiyor. Yıldız, Oslo'da Norveçli bazı enerji şirketlerinin üst düzey temsilcileriyle görüşecek.  


Dünyanın en büyük hidroelektrik üreticilerinden Norveç, enerji üretiminin neredeyse tamamını hidroelektrik santrallerinden sağlıyor. Yıldız'ın ziyaretinde, yenilenebilir enerji alanında Avrupa'nın en büyüğü Norveç'in milli elektrik şirketi Statkraft'ın, Türkiye'de 1 milyar doları aşan HES yatırımlarının artırılmasının görüşülmesi bekleniyor.  


Avrupa'nın en büyük petrol gaz üreticisi, dünyanın Rusya'dan sonra en büyük ikinci gaz ihracatçısı Norveç'in milli şirketi Statoil'in, yakından...